Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор между работно или спортно атв.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Избор между работно или спортно атв.

Здравейте колеги. До сега съм карал само китайски атв-та (до 350куб). Решил съм да премина на нещо по-добро, но се чудя между работно и спортно. Като ще го използвам главно за разходки. При работното атв ми харесва възможността на 2-та багажника и това, че е малко по-високо (защото тук има доста големи коловози); харесва ми също, че е 4х4 (рядко ще се използва, но си е плюс). Насочил съм се към марките за спортно Polaris Outlaw или Yamaha Raptor, а за спортните: Polaris Sportsman или Honda TRX.
    Искам вашата помощ за следното:
    1) Ако може да ми кажете при нормално каране колко ще горят долу горе спортните и работните атв-та. - според моето проучване из английски форуми: спортно 15-20 (с моето каране 15-16), а учудващо спортния Polaris Outlaw го дават между 10-13, което ми се вижда доста.
    2) Спортните (китайските) атв съм правил няколко и знам какво се счупва и как да го оправя, но как стой въпроса с работните - чупят ли се лесно, проблеми с окачванията, тези автоматични скорости скапват ли се лесно.
    3) И най-вече как вървят цените като съотношение работно/спортно атв. Примерно подготовка за сезона: работно/спортно = 2/1 или 3/1 като цена. Или съотношението на цените за части по окачването и двигателя. Не с точни цифри, само долу-горе.
    Благодаря Ви предварително!

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X