Обява

Свий
Няма добавени обяви.

АТВ-та Травис Пастрана - майтапи и новини

Свий
Темата е затворена.
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • АТВ-та Травис Пастрана - майтапи и новини

    Първоначално публикуван от sabin
    Жоро, виждам един много сериозен проблема в предложеното от теб:

    · Как ще определиш кой е аматьор? *

    Вече си представям как сума хора ще се събират около теб и ще те питат, “Абе лицето Х със лицето У ли ще се състезава. Ааааа това не е честно, ти знаеш ли той колко е добър и единият и другият, ами аз за какво да участвам и т.н.т.”
    Като се съберат такива хора и започнат да задават такива въпроси може да им се отговори: Ами вземете да потренирвате за да станете добри. То карането само с приказки на маса не се научава. Нали това е смисъла на състезанията - да се види всеки колко може и къде е в кюпа. Който иска да е първи на всяка цена да си организира състезание с децата от махалата и да ги бие.
    Аз смилъла на състезанието го разбирам така: да си наясно с възможностите си, да гледаш какво правят по-добрите и да се стремиш да ги стигнеш (задминеш).
    Ако тръгнат всички с голямата кошница да събират награди, повече от едно, две състезания не могат да се организират. Освен първите няколко човека в класирането всички други ще са МНОГО ОБИДЕНИ, защото не са взели нищо и повече на "нагласени" състезания няма да ходят.
    По тази логика всеки който не добър спортист или професоналист трябва да ходи да бере портокали в Испания да речем. Ама може да се окаже, че и в това не може да е първи и тогава не знам.

    За това кой е аматьор отговора е прост. Щом не си вадиш хляба от дадена дейност значи си аматьор в нея.
    Иван Дочев-ТЛК 73,4.2l-0888713925

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X