Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мъж с АТВ блъсна и уби възрастна жена в Добричко!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Мъж с АТВ блъсна и уби възрастна жена в Добричко!!!

Първоначално публикуван от Ники Димов73 Преглед на мнение
    Колеги да уточня за инцидента.Мъжът е мангал..........за да не се нъздава напрежение.

И затова решиха да акцентнират върху АТВ-то?
    А възможно ле е да се направи нещо ...мм.. незнам как да го формулирам, от типа на подписка, изявление от оффроуд обществото, така че това да не рефлектира върху всички нас?
    Око за око и светът ще ослепее

Коментар

За обществото всеки с АТВ, джип или мотор е "офроуд обществото". Като набедят сестра ти, че е курва, върви доказвай после, че нямаш сестра.

Коментар

Винаги ме е дразнело това във медийте че подават половината истина.Не самата действителност.Както стана с инцидента по празниците с Ендурото.И той не е бил един от нас.

Коментар

И аз съм нервен и калпав човек. Но пък е очевидно кои улици са проблемни откъм минувачи. Когато мога ги избягвам, когато не мога - карам специално бавно, точно за да не си изпусна нервите. Като се забавя - ще псувам, чудо голямо. А иначе ще стане беля, това верно е голямо чудо. Пък нямам време за затвора, и не ща да се стрелям задето съм затрил невинен човек. И така ...

Коментар

Първоначално публикуван от Ники Димов73 Преглед на мнение
            Ако ти не караше Китайче и ти щеше да караш като луд по улиците.Като смениш машината ще те видим къде ще караш.
            по-голяма глупост не бях чувал скоро!
            "The only regret I will have in dying is if it is not for love."
            Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Първоначално публикуван от Андрей Боянов Преглед на мнение
              по-голяма глупост не бях чувал скоро!
              Ммммм да и аз!

Коментар

По абитутиентските балове пък имаше мода да се демонстрират кинти чрез купуване на зрелостника/-чката/ на АТВ щото болният мозък на тате решил, че машината е по-безопасна от мотора щом е на 4 колела. Качваха се направо с роклите и токчетата, камо ли с каски-как ще се разваля прическа за толкова пари... Много народ се изби така... Лошото е , че българинът е с много къса памет и всеки мисли, че няма да се случи на него. А тея дето бръмчат само из квартала, стряскат бебетата и трепят бабите трябва да ги тепаме ние. Не разбирам обяснения от типа на "случва се на всеки" ако ръчкаш машината по улиците, а не в гората където и е мястото!

Коментар

Скоро приятел на тате си купи гризли и един негов приятел на този със гризлито си купи кавазаки кфх 700 и мисля че всичко се вързва кавазики сащия модел мангал е и не е свикнал с машината и може би затова е блъснал жената на тротоара

Коментар

колеги току що разбрах че не го е карал собственика на атв а негов приятел го е бил взел да покара

Коментар

Днеска го прочетох в вестника много гадна случка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                      X