Обява

Свий

Правила на форум "Продавам"Уважаеми колеги,


Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Писането на български език на кирилица е задължително. Всички теми и мнения в тях, написани на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение, а авторите им ще бъдат санкционирани за нарушаване на правилата за правопис.

2. Осъществяването на търговска дейност се извършва по следните правила:
Правила на Форум "Търговски Партньори"
Правила на Форум "Търговски отстъпки за членовете на форума"
Във всички други случаи е забранено публикуването на обяви с цел осъществяване на търговска дейност. При опит за такава, темите ще бъдат изтривани, а авторът им ще получи временна или постоянна забрана за посещение в портала.

3.
Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

4.
За случаите на обяви за замени (бартери), обявите следва да се публикуват във форум "Продавам", а авторът трябва да посочи в заглавието "Заменям…" или "Бартер…".

5. Задължителни елементи на всяка обява за продажба:
- телефонен номер за връзка, а по възможност и други средства за контакт (e-mail, skype, icq и др.);
- цена (ако е твърда и не подлежи на договаряне, трябва да се упомене в обявата);
- актуални реални снимки на конкретно предлагания предмет, независимо дали е нов или употребяван (във формат не по-голям от 800х600 пиксела, без рекламни логота)

- населеното място, в което се намира предметът.

6. Темите следва да съдържат обява за продажба само на един предмет или брой артикули, които съставляват един комлект. Когато се касае за автомобили, АТВ или мотоциклети не повече от един брой в съответната тема, цял или на части. Ако се продава екипировка до един комплект (каска, панталон, ръкавици...) Обявите за продажби на гуми и джанти да се свеждат до един комплект за съответния вид превозно средство. При наличие на повече предмети, те следва да бъдат разделени в отделни теми. Разрешава се в темите да се продават повече предмети само в раздел "Гаражни разпродажби". Същият може да се използва за разпродажба на дребни неща, които не е уместно да се разделят на много теми.

7. Участниците, които публикуват обяви за продажби от името на друг човек, трябва изрично да го посочат, както и да напишат дали гарантират за продаваните предмети или само публикуват обявата, без личен ангажимент, с уговорката, че покупката на такъв предмет е с неясен изход за купувача. Непосочването, че се продават чужди предмети, се счита за нарушение, при установяване на което, обявата ще бъде изтрита, а авторът официално предупреден.

8. "Повдигане" или "Ъп" на теми се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. При приключване на сделки, пишете "продаден/а/о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и премествани в подфорум "Архив".

10. Без налични разрешителни документи е забранено предлагането за продажба на вещи, за които се изисква определен вид разрешение от компетентни органи - например огнестрелни оръжия, боеприпаси, акцизни стоки и др. Не се разрешава публикуването на обяви за предлагане и закупуване на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

11. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

12. Забранява се публикуване на обяви за продажба на МПС или други вещи с наложен запор или други обстоятелства, които пречат на продавача законно да се разпорежда с тях. Такива включват, но не се изчерпват с документи на чуждо име и всякакви "проблеми, не позволяващи прехвърляне" по нормативно установения ред. Съществуващи други тежести върху предлаганата стока (залог, неплатени данъци за минали периоди и подобни) следва да бъдат изрично посочени в обявата.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Продавам", няма да се отчитат от брояча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

Въпроси, свързани с изтрити обяви, може да се задават тук: Защо ми е изтрита темата?

За контакти с модераторите на форум "Продавам", ползвайте лични съобщения
до: Plamen Alexandrov, silverfox, STROILи Malkiya Rumba.

Пожелаваме Ви успешни сделки!

Вижте повече
Вижте по-малко

Закъсах.Бг един проект на easytracking.bg

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • Закъсах.Бг един проект на easytracking.bg

  Здравейте колеги!
  В тази тема ще опитам да представя проектите ни свързани с контрол и управление на транспортни паркове.
  Освен добре познатите приложения /и най-общо наричани GPS проследяване/ от този месец обявихме и новия ни проект свързан с лесно намиране на автомобили на Пътна помощ и връзка с тях.
  https://закъсах.бг е олицетворение на нашето виждане как най-лесно без инсталиране на приложение и независимо от операционната система на вашето мобилно устройство да намерите най-близкия автомобил предлагащ услугата и да се свържете с него. Това е първата версия и със сигурност ще се наложи да допълваме, променяме и надграждаме. Повечко информация за проекта сме представили в помощното сайтче тук: https://www.my.roadside-assistance.bg/
  Иначе стандартно си се занимаваме с ей такива неща: https://www.easytracking.bg
  като за всички колеги от форума сме се погрижили да има и специални цени: https://www.easytracking.bg/special-prices2019
  За предстоящия мото сезон си имаме и специално предложение което споделихме тук: https://www.facebook.com/EasyTrackin...ref=nf&__xts__

  С удоволствие ще обсъдим всяка препоръка, въпрос и идея споделени от вас.

  Поздрави,
  Димитър Димитров
  GPS системи https://www.easytracking.bg/
  Пътна помощ навсякъде и по всяко време https://закъсах.бг

 • #2
  От: Закъсах.Бг един проект на easytracking.bg

  Здравейте!
  Имаме удоволствието да ви съобщим, че и последните тестове преминаха успешно и всички автомобили на Пътна помощ в платформата Закъсах.БГ са с активни телефонни номера и в пълна работна кондиция с готовност да съдействат на всеки в нужда в предстоящите празници. Благодарим на всички колеги които се присъединиха в последните дни.
  GPS системи https://www.easytracking.bg/
  Пътна помощ навсякъде и по всяко време https://закъсах.бг

  Коментар


  • #3
   От: Закъсах.Бг един проект на easytracking.bg

   Здравейте!
   За колеги от форума, които се занимават с услуги свързани с Пътна помощ, имаме все още мнооого промоционални пакети за регистрация в Закъсах.БГ

   А за мотоциклетистите предложението ни за сезона е: GPS водоустойчиво устройство с едногодишен абонамент и SIM карта роуминг* за 150 лв. пакетна цена с включен ДДС. Приложения за мобилни устройства. Ниска консумация. Мониторинг на акумулатор.** Вградено интелигентно автономно захранване.*** Уведомления за излизане от зона.**** Годишната абонаментна такса за втората година е 50 лв. Гаранцията на устройствата е 24 месеца. Гаранция за удовлетвореност****

   *Вградената в устройството SIM карта е на чуждестранен оператор. Така освен покритие в Европейски съюз осигуряваме и свързаност в мрежите на българските оператори.
   **Мониторинг на акумулатор с автоматично уведомяване при регистриране на стойност под избрана от потребителя в диапазона 10-30V.
   ***При изключване на запалването на двигателя устройството продължава да работи от вградения си акумулатор. Така допълнително защитава основния акумулатор.
   ****Уведомленията за излизане от зона са автоматизирани. След престой с угасен двигател за повече от 60 секунди устройството си създава зона с радиус 100м. Ако мотоциклета "напусне" зоната получавате съобщение на електронната си поща.
   *****Съгласно гаранцията ни за удовлетвореност ако параметрите на предоставените от нас услуги не отговарят на вашите очаквания то в рамките на 14 дни от закупуването им имате правото да се откажете от ползването и ние ще ви върнем цялата заплатена сума на посочена от вас банкова сметка.
   За поръчки можете да ни пишете тук: Поръчка или на тел: 0889 222 898

   Допълнителна информация за автомобили предоставящи услуга Пътна помощ: my.roadside-assistance.bg

   Допълнителна информация за GPS базирани решения: easytracking.bg
   Последно редактирано от D.Dimitrov; 04-05-19, 07:52. Причина: допълване
   GPS системи https://www.easytracking.bg/
   Пътна помощ навсякъде и по всяко време https://закъсах.бг

   Коментар


   • #4
    От: Закъсах.Бг един проект на easytracking.bg

    Днес си имаме празник на града във Варна.
    Едно от най-красивите събития е ежегодната регата Кор Кароли.
    Ще се постараем, с помощта на "морския" ни отдел, всички които нямат възможност на място да наблюдават регатата да наблюдават развитието на етапите в интернет.
    Кор Кароли 2019 в реално време тук: https://corcaroli.bg/cor-caroli/%d1%...-2018/tracker/
    GPS системи https://www.easytracking.bg/
    Пътна помощ навсякъде и по всяко време https://закъсах.бг

    Коментар


    • #5
     От: Закъсах.Бг един проект на easytracking.bg

     Здравейте колеги.
     Регистрираните автомобили в платформата за Пътна помощ https://закъсах.бг/ стават все повече и са 24 часа на разположение на всеки в нужда.
     До края на месец септември имаме още безплатни пакети за членове на форума.
     За повече информация сме на разположение на: https://www.my.roadside-assistance.bg/ и на тел: 0889 222 898. До дни ще ви предложим и приложение за намиране на най-близкия до вас сервиз.
     Всяка препоръка и съвет на този етап биха ни били от полза и ще допринесат за подобряването на предлаганите от нас услуги.
     Приятна вечер, здраве и късмет на всички
     GPS системи https://www.easytracking.bg/
     Пътна помощ навсякъде и по всяко време https://закъсах.бг

     Коментар


     • #6
      От: Закъсах.Бг един проект на easytracking.bg

      Има ли описание ,коя платформа какво може да качи!
      ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

      Коментар


      • #7
       От: Закъсах.Бг един проект на easytracking.bg

       Първоначално публикуван от green Преглед на мнение
       Има ли описание ,коя платформа какво може да качи!
       При отваряне на сайта https://закъсах.бг/ през мобилно устройство в описанието на всеки регистриран автомобил извършващ услугата Пътна помощ е посочен полезния товар. Трудно би могло да се опише в удобен вид точно какво може да се качи и поради това препоръчваме на всеки потребител да споделя вида и габаритите. Друга важна подробност е моментното състояние на автомобила в нужда. При аварии в ходовата част дори и автомобили с малко тегло изискват различен подход. Всеки потребител на приложението лесно може през вградена функционалност да направи и изпрати снимка до телефона на екипа на Пътна пътна помощ който си е избрал на картата. В платформата сме включили само автомобили с актуални Удостоверения за извършване на дейността издадени от АПИ и товароносимост над 1600 кг. Целта ни е всеки който ползва услуга Пътна помощ през сайта https://закъсах.бг/ да може да разчита на доказани професионалисти в бранша с опит и достатъчна техническа обезпеченост. За наша радост през трите месеца откакто работи активно сайта имаме само положителни отзиви от потребители.
       GPS системи https://www.easytracking.bg/
       Пътна помощ навсякъде и по всяко време https://закъсах.бг

       Коментар


       • #8
        Честита нова година! Здраве, щастие и късмет на всички.
        В платформата ни https://закъсах.бг/ автомобилите са вече 137 и покриват над 80% от територията на страната в рамките на 1 час.

        . Натиснете снимката за да я уголемите

Име:ratruck02012020.png
Прегледи:400
Размер:264.0 КБ
ID:6542805Натиснете снимката за да я уголемите

Име:ratruck03012020.png
Прегледи:407
Размер:527.0 КБ
ID:6542806
        Прикачени файлове
        GPS системи https://www.easytracking.bg/
        Пътна помощ навсякъде и по всяко време https://закъсах.бг

        Коментар


        • #9
         Дори не успях да ви тествам продукта. Отварям от лаптопа, казва ми "влез от телефона", и ни дур ни гял после. Телефонът ми е на Windows Phone, ще тръгне ли изобщо (твърдите, че на всяка ОС може да работи)? Платен ли е продуктът, безплатна версия има ли? Ако телефонът ми няма GPS, или имам само лаптоп като в случая - ще работи ли това?
         За офлайн версия за такива като мене дето не плащат за мобилен нет - не смея и да питам.

         п.с. Тия червените и жълтите стрелкички от снимките горе в реално време ли показват репатраците?
         Последно редактирано от ikirov; 05-01-20, 10:59.

         Коментар


         • #10
          Първоначално публикуван от ikirov Преглед на мнение
          Дори не успях да ви тествам продукта. Отварям от лаптопа, казва ми "влез от телефона", и ни дур ни гял после. Телефонът ми е на Windows Phone, ще тръгне ли изобщо (твърдите, че на всяка ОС може да работи)? Платен ли е продуктът, безплатна версия има ли? Ако телефонът ми няма GPS, или имам само лаптоп като в случая - ще работи ли това?
          За офлайн версия за такива като мене дето не плащат за мобилен нет - не смея и да питам.

          п.с. Тия червените и жълтите стрелкички от снимките горе в реално време ли показват репатраците?
          Здравейте,
          благодаря за представените констатации, мнения и въпроси. Ще се постарая да ви отговоря доколкото мога а ако някъде се запъна ще включа и колегите от софтуерния отдел.

          Първоначално публикуван от ikirov Преглед на мнение
          Дори не успях да ви тествам продукта. Отварям от лаптопа, казва ми "влез от телефона", и ни дур ни гял после.
          Умишлено сме ограничили възможността за употреба от устройства без възможност за позициониране посредством активиран GPS приемник. Приложението е предвидено за употреба през мобилни устройства и има за цел да ви позиционира максимално точно и да ви предостави информация за най-близките до вас автомобили предоставящи услугата Пътна помощ. За да се убедите с практически тест отворете https://закъсах.бг през телефона си съгласно посочените по-горе насоки и вижте къде ще ви позиционира и от лаптопа отворете друго наше приложение на което все още позиционирането през компютъра ви не е изключено https://etaxi.bg/ и вижте разликата. Често в гъстонаселени райони с много наситена комуникационна структура разликите са малки но някъде по пътищата ситуацията е коренно различна.

          Първоначално публикуван от ikirov Преглед на мнение
          Телефонът ми е на Windows Phone, ще тръгне ли изобщо (твърдите, че на всяка ОС може да работи)?
          "Тръгването" не е дотолкова зависимо от операционната ви система а от браузърчето което ползвате. Смело може да опитате. Аз ви гарантирам, че нищо няма да ви се развали на телефона.

          Първоначално публикуван от ikirov Преглед на мнение
          Платен ли е продуктът, безплатна версия има ли?
          Продукта е безплатен за всеки който се нуждае от Пътна помощ. Има такси за тези които предлагат услугата. Повече информация сме публикували тук: https://www.my.roadside-assistance.bg/

          Първоначално публикуван от ikirov Преглед на мнение
          За офлайн версия за такива като мене дето не плащат за мобилен нет - не смея и да питам.
          Аз не смея и да ви отговоря.

          Първоначално публикуван от ikirov Преглед на мнение
          п.с. Тия червените и жълтите стрелкички от снимките горе в реално време ли показват репатраците?
          Не, не са в реално време според широко разпространените разбирания. По добре приемете, че в 98% от времето ги виждате със закъснение между 1 и 15 секунди. Като цяло за този вид услуга смятам, че е в границите на приемливото.

          За допълнителна информация оставам на разположение.


          GPS системи https://www.easytracking.bg/
          Пътна помощ навсякъде и по всяко време https://закъсах.бг

          Коментар


          • #11
           Въпреки шеговития стил на мен като потребител няма как да са ми ясни тия неща, очаквах да са написани на сайта. За пръв път виждам страница за браузър да се отваря само на мобилен.
           Още не ми е захапал GPS-са, макарата върти и го чака 5 мин. вече. Отговарям си на един от въпросите, ако нямаш телефон с GPS и не можеш да ползваш продукта, за лаптоп да не говорим.
           Ако отвори картата ще пиша отново.

           Коментар


           • Чавдар (V93)
            Чавдар (V93) коментира
            Редактиране на коментар
            Аман бе! Мога ли да попитам, като си стиснал кълки и не плащаш за мобилен интернет, как аджеба ще отвориш който и да било сайт с лаптопа си, когато си някъде по пътя?!?

          • #12
           GPS захапа, другите навигации работят. Закъсах.бг върти макарата и НЕ работи. Лумиа 930, Windows 8.1. phone, с оригиналният браузър какъвто идва с тая ОС.

           Коментар


           • #13
            На iOS ,си работи - токо що тествах
            Никога не знаеш колко скоро ще стане твърде късно.

            Коментар


            • #14
             Първоначално публикуван от ikirov Преглед на мнение
             GPS захапа, другите навигации работят. Закъсах.бг върти макарата и НЕ работи. Лумиа 930, Windows 8.1. phone, с оригиналният браузър какъвто идва с тая ОС.
             На лични ще ви изпратя личния ми телефон. Моля, в случай на нужда, не се притеснявайте да го използвате.
             GPS системи https://www.easytracking.bg/
             Пътна помощ навсякъде и по всяко време https://закъсах.бг

             Коментар


             • #15
              Първоначално публикуван от Greg Преглед на мнение
              На iOS ,си работи - токо що тествах
              Така и би трябвало да бъде. Целта ни е да ползваме технологии максимално независими от операционната система на крайните устройства. А и приложенията за инсталиране са доста дразнещи за много потребители. Аз дори самия не си представям как в случай на нужда на пътя ще тръгна да инсталирам приложения, ще се регистрирам, че и ще чакам потвърждения на мейл. Луда работа.
              GPS системи https://www.easytracking.bg/
              Пътна помощ навсякъде и по всяко време https://закъсах.бг

              Коментар

              Активност за темата

              Свий

              В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

              Най-много потребители онлайн 7,066 в 14:57 на 11-07-20.

              Зареждам...
              X