Обява

Свий

Правила на форум "Продавам"

Уважаеми колеги,
Обявите в раздел "Продавам" са безплатни за всички Активни участници, обозначени с Тъмносин / DarkBlue цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях).
За потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) са платени чрез SMS. Цената на един SMS е 2.40лв с ДДС.

Как става заплащането?
Когато потребител
със статут "Младши участник" опита да публикува обява, той ще получи автоматично лично съобщение. В него ще има текст, указващ, че за да стане видима обявата, трябва да се изпрати SMS на номер 1916. Текстът в него започва с буквите OFR, а веднага след тях трябва да бъдат "залепени" цифрите, които ще бъдат получени в личното съобщение. Моля, попълвайте внимателно цифрите. Екипът не поема ангажимент за възстановяване на средства при грешно изпратен SMS.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:


1. Писането на български език на кирилица е задължително. Всички теми и мнения в тях, написани на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение, а авторите им ще бъдат санкционирани за нарушаване на правилата за правопис.

2. Осъществяването на търговска дейност се извършва по следните правила:

Правила на Форум "Търговски Партньори"
Правила на Форум "Търговски отстъпки за членовете на форума"
Във всички други случаи е забранено публикуването на обяви с цел осъществяване на търговска дейност. При опит за такава, темите ще бъдат изтривани, а авторът им ще получи временна или постоянна забрана за посещение в портала.

3.
Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

4.
За случаите на обяви за замени (бартери), обявите следва да се публикуват във форум "Продавам", а авторът трябва да посочи в заглавието "Заменям…" или "Бартер…".

5. Задължителни елементи на всяка обява за продажба:
- телефонен номер за връзка, а по възможност и други средства за контакт (e-mail, skype, icq и др.);
- цена (ако е твърда и не подлежи на договаряне, трябва да се упомене в обявата);
- актуални реални снимки на конкретно предлагания предмет, независимо дали е нов или употребяван (във формат не по-голям от 800х600 пиксела, без рекламни логота)

- населеното място, в което се намира предметът.

6. Темите следва да съдържат обява за продажба само на един предмет или брой артикули, които съставляват един комлект. Когато се касае за автомобили, АТВ или мотоциклети не повече от един брой в съответната тема, цял или на части. Ако се продава екипировка до един комплект (каска, панталон, ръкавици...) Обявите за продажби на гуми и джанти да се свеждат до един комплект за съответния вид превозно средство. При наличие на повече предмети, те следва да бъдат разделени в отделни теми. Разрешава се в темите да се продават повече предмети само в раздел "Гаражни разпродажби". Същият може да се използва за разпродажба на дребни неща, които не е уместно да се разделят на много теми.

7. Участниците, които публикуват обяви за продажби от името на друг човек, трябва изрично да го посочат, както и да напишат дали гарантират за продаваните предмети или само публикуват обявата, без личен ангажимент, с уговорката, че покупката на такъв предмет е с неясен изход за купувача. Непосочването, че се продават чужди предмети, се счита за нарушение, при установяване на което, обявата ще бъде изтрита, а авторът официално предупреден.

8. "Повдигане" или "Ъп" на теми се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. При приключване на сделки, пишете "продаден/а/о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и премествани в подфорум "Архив".

10. Без налични разрешителни документи е забранено предлагането за продажба на вещи, за които се изисква определен вид разрешение от компетентни органи - например огнестрелни оръжия, боеприпаси, акцизни стоки и др. Не се разрешава публикуването на обяви за предлагане и закупуване на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

11. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

12. Забранява се публикуване на обяви за продажба на МПС или други вещи с наложен запор или други обстоятелства, които пречат на продавача законно да се разпорежда с тях. Такива включват, но не се изчерпват с документи на чуждо име и всякакви "проблеми, не позволяващи прехвърляне" по нормативно установения ред. Съществуващи други тежести върху предлаганата стока (залог, неплатени данъци за минали периоди и подобни) следва да бъдат изрично посочени в обявата.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Продавам", няма да се отчитат от брояча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

Въпроси, свързани с изтрити обяви, може да се задават тук: Защо ми е изтрита темата?

За контакти с модераторите на форум "Продавам", ползвайте лични съобщения
до: Plamen Alexandrov, silverfox, STROILи Malkiya Rumba.

Пожелаваме Ви успешни сделки!

Вижте повече
Вижте по-малко

10 % отстъпка на мъжка конфекция в IVENTI

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • От: 10 % отстъпка на мъжка конфекция в IVENTI

  Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
  И кво-о, в торба ли ще го слагате тоя абитюриент!?
  Само за това ми стигнаха кинтите!! Нали видя шефа как ги е инструктирал........със снимката!!!!!!
  088пет722пет99
  http://www.hydropompi.com/

  Коментар


  • От: 10 % отстъпка на мъжка конфекция в IVENTI

   Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
   Само за това ми стигнаха кинтите!! Нали видя шефа как ги е инструктирал........със снимката!!!!!!
   Щом си останал доволен от обслужването, от утре, на гърба на твойта снимка ще има нов ценоразпис. Найлонова торбичка- 100 кинта. Калъф- 1000 кинта.
   Каквото можеш да събереш вътре- това струва.
   Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.
   10% отстъпка за мъжка конфекция

   Коментар


   • От: 10 % отстъпка на мъжка конфекция в IVENTI

    Ей-й, това снимките са голема работа. И инструктажа де. И инструктажа!
    Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

    Коментар


    • От: 10 % отстъпка на мъжка конфекция в IVENTI

     Я аз една критика. В един мол, май парадайз трябва да е, ма закара жената и аз си викам дай си взема едно ленено панталонче за лятото. Е греда, каките любезни ама най-малкия номер (май 48 беше) ми хлопа и ми падат гащите. Оти не шиете за по финни хора гащи?
     "If they give you ruled paper, write the other way." Juan Ramon Jimenez

     Коментар


     • От: 10 % отстъпка на мъжка конфекция в IVENTI

      Шием, шием. И за петокласници шием, ама по заявка. Да ти отцепя 2-3 панталона от тия на НГДЕК?
      Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.
      10% отстъпка за мъжка конфекция

      Коментар


      • От: 10 % отстъпка на мъжка конфекция в IVENTI

       Ако извадиш от ленените да ми става съм навит . Няма ги в сайта ви. Иначе трябва да наблегна да сланината, ама сега лято и не ми върви толко.
       "If they give you ruled paper, write the other way." Juan Ramon Jimenez

       Коментар


       • Привет, днес в магазина в " Парадайз " се обзаведох доволно. Обслужването превъзходно, спортни панталони, фланели с дълъг ръкав, едно пуловерче, обувки и др. Две неща, пуловерите много ярки цветове, ако има начин нещо по пастелно, и саката , спортните малки размери, ний държим на фигурите си. Поздравления.
        Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
        "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
        "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

        Коментар


        • Първоначално публикуван от Анастас Анастасов (rova) Преглед на мнение
         Привет, днес в магазина в " Парадайз " се обзаведох доволно. Обслужването превъзходно, спортни панталони, фланели с дълъг ръкав, едно пуловерче, обувки и др. Две неща, пуловерите много ярки цветове, ако има начин нещо по пастелно, и саката , спортните малки размери, ний държим на фигурите си. Поздравления.
         А-а-а-а, отстъпка направиха ли ти? Вече не помня, с толкова въртележки, кой е инструктиран и кой- не.
         Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.
         10% отстъпка за мъжка конфекция

         Коментар

         Четат темата

         Свий

         В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

         Най-много потребители онлайн 4,057 в 14:19 на 14-06-16.

         Зареждам...
         X