Обява

Свий

Правила на форум "Продавам"Уважаеми колеги,


Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Писането на български език на кирилица е задължително. Всички теми и мнения в тях, написани на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение, а авторите им ще бъдат санкционирани за нарушаване на правилата за правопис.

2. Осъществяването на търговска дейност се извършва по следните правила:
Правила на Форум "Търговски Партньори"
Правила на Форум "Търговски отстъпки за членовете на форума"
Във всички други случаи е забранено публикуването на обяви с цел осъществяване на търговска дейност. При опит за такава, темите ще бъдат изтривани, а авторът им ще получи временна или постоянна забрана за посещение в портала.

3.
Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

4.
За случаите на обяви за замени (бартери), обявите следва да се публикуват във форум "Продавам", а авторът трябва да посочи в заглавието "Заменям…" или "Бартер…".

5. Задължителни елементи на всяка обява за продажба:
- телефонен номер за връзка, а по възможност и други средства за контакт (e-mail, skype, icq и др.);
- цена (ако е твърда и не подлежи на договаряне, трябва да се упомене в обявата);
- актуални реални снимки на конкретно предлагания предмет, независимо дали е нов или употребяван (във формат не по-голям от 800х600 пиксела, без рекламни логота)

- населеното място, в което се намира предметът.

6. Темите следва да съдържат обява за продажба само на един предмет или брой артикули, които съставляват един комлект. Когато се касае за автомобили, АТВ или мотоциклети не повече от един брой в съответната тема, цял или на части. Ако се продава екипировка до един комплект (каска, панталон, ръкавици...) Обявите за продажби на гуми и джанти да се свеждат до един комплект за съответния вид превозно средство. При наличие на повече предмети, те следва да бъдат разделени в отделни теми. Разрешава се в темите да се продават повече предмети само в раздел "Гаражни разпродажби". Същият може да се използва за разпродажба на дребни неща, които не е уместно да се разделят на много теми.

7. Участниците, които публикуват обяви за продажби от името на друг човек, трябва изрично да го посочат, както и да напишат дали гарантират за продаваните предмети или само публикуват обявата, без личен ангажимент, с уговорката, че покупката на такъв предмет е с неясен изход за купувача. Непосочването, че се продават чужди предмети, се счита за нарушение, при установяване на което, обявата ще бъде изтрита, а авторът официално предупреден.

8. "Повдигане" или "Ъп" на теми се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. При приключване на сделки, пишете "продаден/а/о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и премествани в подфорум "Архив".

10. Без налични разрешителни документи е забранено предлагането за продажба на вещи, за които се изисква определен вид разрешение от компетентни органи - например огнестрелни оръжия, боеприпаси, акцизни стоки и др. Не се разрешава публикуването на обяви за предлагане и закупуване на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

11. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

12. Забранява се публикуване на обяви за продажба на МПС или други вещи с наложен запор или други обстоятелства, които пречат на продавача законно да се разпорежда с тях. Такива включват, но не се изчерпват с документи на чуждо име и всякакви "проблеми, не позволяващи прехвърляне" по нормативно установения ред. Съществуващи други тежести върху предлаганата стока (залог, неплатени данъци за минали периоди и подобни) следва да бъдат изрично посочени в обявата.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Продавам", няма да се отчитат от брояча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

Въпроси, свързани с изтрити обяви, може да се задават тук: Защо ми е изтрита темата?

За контакти с модераторите на форум "Продавам", ползвайте лични съобщения
до: Plamen Alexandrov, silverfox, STROILи Malkiya Rumba.

Пожелаваме Ви успешни сделки!

Вижте повече
Вижте по-малко

Амортисьори, Съединители, Радиатори, Ангренажи, Едрогабаритни части,Акумулатори и др.

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • Амортисьори, Съединители, Радиатори, Ангренажи, Едрогабаритни части,Акумулатори и др.

  Амортисьори цени от -30% + бонусБезплатна смяна!
  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Bilstein_.jpg
Прегледи:1
Размер:96.5 КБ
ID:6028365
  Богат избор от амортисьори за всички марки автомобили.....Monroe, Bilstein,Kayaba, Al- ko, Record, Sachs, Optimal, Boge и други. Ние ви предлагаме до -30% от базовата цена + БЕЗПЛАТЕН МОНТАЖ !!!С предварително уговорен час на посочения телефон /0879049100/

  Разполагаме с богата продуктова гама от амортисьори, пружини, тампони и др. части по окачването на автомобила. Можем да предложим Van Magnum серията на Monroe, която осигурява отличен контрол и стабилност на автомобила дори когато той е напълно натоварен.Monroe Adventure- серия разработена специално за автомобили 4х4.
  Трите серии на KYB за корейски и японски автомобили.

  Комплекти ремъци и ролки. Цени за труд от 50лв, отстъпки за частите до -25% !
  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:ina komplekti.jpg
Прегледи:1
Размер:22.3 КБ
ID:6028366
  При нас ще намерите марки като ........
  Ina, Gates, Dayco, Contitech, Flenor, Skf,Snr, Bosch,Delphi,Breda и други
  Съединители + смяна на съеднител ( монтаж, демонтаж ) – до 70% отстъпка!
  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:clutch_kit_600x554_PC_SACHS.jpg
Прегледи:1
Размер:249.0 КБ
ID:6028367

  Богат избор от съединители за всички марки автомобили Luk , Valeo, Sachs, Original Equipement, Westlake, National,Sasic, Aisin, Hahn Schmidt и други. Ние ви предлагаме -20% от Базовата цена за частите + Отстъпка от - 50% от регулярната цена за смяна на съединител / от 50 до 100 лв/ !!!
  Оригинални съединители за японски и корейски автомобили – Nisan,Mitsubishi,Mazda..
  Радиатори - водни, климатични ( кондензатори ), за парно, интеркулери!

  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:090508023008avtoradiatori.jpg
Прегледи:1
Размер:47.4 КБ
ID:6028368

  Водни радиатори, радиатор за климатик, радиатор интеркулер, радиатор за парно,маслени радиатори охладителни перки и други. Най- добрите цени на пазара!!! Убедете се сами! Богат избор от марки и цени!!!


  Дискове и накладки ATE, Brembo, Ferodo, Textar и други на цени от -25%! Смяна на накладки – от 10лв.
  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Ate_Power_Disc.jpg
Прегледи:1
Размер:25.5 КБ
ID:6028369

  Спирачни апарати- спирачни накладки- спирачни дискове-цилиндри- челюсти- барабани- за да функционира спирачната ви система безотказно!!!
  Цени труд - смяна на дискове и накладки от 10лв! Цени части от - 25% !!!

  Едрогабаритни части – фарове, стопове, мигачи, огледала, халогени, брони, калници, вежди, прагове -25%
  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:BMWAudifarove.jpg
Прегледи:1
Размер:61.5 КБ
ID:6028370

  Предлагам едрогабаритни части на водещи европейски компании за всички марки автомобили!!!Амортисьори за багажника,предна броня,задна броня, дръжки за врати, калник, капачки за огледала, кори под двигателя, кора под алтернатора, лайсни за врати, електрически механизми за стъкло, мигачи, огледало, основа, перка, подкалник, радиатор, решетки, стопове, спойлери, фарове, огледала, стъкла халогени , кристални фарове,капаци, багажници, вежди, прагове, лайсни,основи, панели,радиатори,подкалници, врати и много други!

  Акумулатори на преференциални цени!!!


  Акумулаторите на марката производител Optima се произвеждат по уникална технология наречена Spiracell. Гарантират много голяма издъжливост на удар и силни вибрации, много дълъг живот на акумулатора при екстремно ниски температури. Произвеждат се в три различни серии OPTIMA® RedTop® , OPTIMA® YellowTop® , OPTIMA® BlueTop® изключително подходящи за офроуд автомобили, спортни автомобили, лодки и яхти, мобилни генератори и други..

  OPTIMA® YellowTop

  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1a.jpg
Прегледи:1
Размер:67.7 КБ
ID:6028554
  Optima 38Ah YT S - 2,7 - 306лв.
  Optima 38Ah YT S - 2,7 J - 306лв.
  Optima 38Ah YT R - 2,7 - 306лв.
  Optima 38Ah YT R - 2,7 J - 306лв.
  Optima 48Ah YT R - 3,7 - 389лв.
  Optima 55Ah YT S - 4,2 - 415лв.
  Optima 55Ah YT U - 4,2 - 414лв.
  Optima 66Ah YT R - 5,0 - 472лв.
  Optima 75Ah YT S - 5,5 - 516лв.
  Optima 55Ah YT S - 2,1 (6v)- 312лв.


  OPTIMA® RedTop
  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2a.jpg
Прегледи:1
Размер:32.4 КБ
ID:6028555
  Optima 50Ah RT S - 4,2 - 365лв.
  Optima 50Ah RT C - 4,2 - 365лв.
  Optima 50Ah RT R - 4,2 - 365лв.
  Optima 50Ah RT U - 4,2 - 369лв.
  Optima 50Ah RT F - 4,2 - 369лв.
  Optima 50Ah RT S - 2,1(6v) - 289лв.
  Optima 44Ah RT U - 3,7 - 343лв.
  Optima 44Ah RT S - 3,7 - 340лв.
  Optima 44Ah RT R - 3,7 - 340лв.


  OPTIMA® BlueTop
  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:3a.jpg
Прегледи:1
Размер:74.5 КБ
ID:6028556
  Optima 50Ah BT SLI - 4,2 - 369лв.
  Optima 55Ah BT DC - 4,2 - 418лв.
  Optima 66Ah BT DC - 5,0 - 476лв.
  Optima 75Ah BT DC - 5,5 - 520лв.
  ZXZ Maxima

  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:big-1371-1377372868.jpg
Прегледи:1
Размер:45.8 КБ
ID:6028371

  Махима 45 AH- 86 лв
  Махима 50 AH- 98 лв
  Махима 55 AH- 99 лв
  Махима 62 AH- 103 лв
  Махима 75 AH- 130 лв
  Махима 77 AH- 135 лв
  Махима 80 AH- 158 лв
  Махима 100 AH- 161 лв  Magnetti Marelli
  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:foto1.jpg
Прегледи:1
Размер:57.5 КБ
ID:6028387
  Magnetti Marelli 45Ah - 80лв.
  Magnetti Marelli 60Ah - 105лв.
  Magnetti Marelli 70Ah - 125лв.
  Magnetti Marelli 90Ah - 151лв.
  Magnetti Marelli 100Ah - 177лв.  BERGA
  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAP-556-675-Berga-PowerBlock.jpg
Прегледи:1
Размер:90.2 КБ
ID:6028372
  BERGA 44Ah R+ - 96 лв.
  BERGA 45Ah R+ Jap/L+ Jap - 94 лв.
  BERGA 52Ah R+ - 108 лв.
  BERGA 54Ah R+ - 115 лв.
  BERGA 60Ah R+ - 120 лв.
  BERGA 63Ah R+ - 135 лв.
  BERGA 72Ah R+ - 149 лв.
  BERGA 74Ah R+ - 144 лв.
  BERGA 77Ah R+ - 163 лв.
  BERGA 80Ah R+ - 167 лв.
  BERGA 91Ah R+ Jap/L+ Jap - 180 лв.
  BERGA 95Ah R+ - 191 лв.
  BERGA 100Ah R+ - 205 лв.
  BERGA 180Ah - 322 лв.
  BERGA 225Ah - 400 лв.

  YUASA


  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:PRO600.jpg
Прегледи:1
Размер:67.1 КБ
ID:6028373
  YUASA Азиатски 36AH - 102 лв.
  YUASA Азиатски 45AH - 118 лв.
  YUASA Стандартен 45AH - 102 лв.
  YUASA Стандартен 60AH - 130 лв.
  YUASA Азиатски 70AH - 153 лв.
  YUASA Стандартен 70AH - 153 лв.
  YUASA Стандартен 75AH - 158 лв.
  YUASA Азиатски 95AH - 188 лв.
  YUASA Стандартен 95AH - 195 лв.
  YUASA Стандартен 90AH - 322 лв.
  YUASA Стандартен 143AH - 263 лв.
  YUASA Стандартен 180AH - 335 лв.
  YUASA Стандартен 220AH - 404 лв.

  GIGAWATT
  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1_1339492679.jpeg
Прегледи:1
Размер:37.1 КБ
ID:6028374
  Gigawatt 45AH - 98 лв.
  Gigawatt 60АH - 124 лв.
  Gigawatt 74AH - 150 лв.
  Gigawatt 95AH - 226 лв.
  Gigawatt 140AH - 266 лв.
  Gigawatt 170AH - 321 лв.
  Gigawatt 225AH - 416 лв.

  FIAMM

  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:akumulator-fiamm-diamond-45ah-360a_0_b.jpg
Прегледи:1
Размер:311.4 КБ
ID:6028384
  FIAMM 45AH - 119 лв.
  FIAMM 55AH - 100 лв.
  FIAMM 60AH - 112 лв.
  FIAMM 70AH - 165 лв.
  FIAMM 74AH - 140 лв

  BOSCH

  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Batt 4.jpg
Прегледи:1
Размер:80.2 КБ
ID:6028375

  BOSCH 45AH - 108лв.
  BOSCH 52AH - 132 лв.
  BOSCH 60AH - 139 лв.
  BOSCH 70AH - 159 лв.
  BOSCH 74AH - 165 лв.


  KRIGER


  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:kriger.jpg
Прегледи:1
Размер:14.1 КБ
ID:6028376  KRIGER 45AH - 77лв; 82 лв.
  KRIGER 50AH - 86 лв.
  KRIGER 60AH - 116 лв.
  KRIGER 62AH - 99 лв.
  KRIGER 70AH - 113 лв.
  KRIGER 70AH ОБРАТЕН ПЛЮС - 120 лв.

  VARTA
  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:varta-black-dynamic-45ah-12v-400a~5030261.jpg
Прегледи:1
Размер:18.6 КБ
ID:6028377

  Varta Blue 44Ah - 117 лв.
  Varta Blue 52Ah - 133 лв.
  Varta Blue 60Ah - 148 лв.
  Varta Blue 70Ah - 187 лв.
  Varta Blue 74Ah - 178 лв.

  Varta Black 45Ah - 114 лв.
  Varta Black 56Ah - 137 лв.

  Varta Silver 54Ah - 149 лв.
  Varta Silver 77Ah - 205 лв.

  BANNER

  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:banner_startingbull_web_1_11.jpg
Прегледи:1
Размер:39.8 КБ
ID:6028378

  Banner STARTING BULL 60Ah R+ - 140. 00 лв.
  Banner POWER BULL PRO 63Ah R+ - 160. 00 лв. Banner BUFF 140Ah - 315. 00 лв
  Banner STARTING BULL 72Ah R+ - 161. 00 лв. Banner BUFF 180Ah - 380. 00 лв
  Banner POWER BULL PRO 75Ah R+ - 179. 00 лв.
  Banner STARTING BULL 95Ah R+ - 196. 00 лв.
  Banner POWER BULL 95Ah R+ - 209. 00 лв.
  Banner POWER BULL 95Ah R+ - 220. 00 лв.
  Banner POWER BULL PRO 100Ah R+ - 218. 00 лв.


  DELPHI


  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Delco-Delphi-Freedom-2000-n.jpg
Прегледи:1
Размер:29.2 КБ
ID:6028379

  Delphi Freedom
  Delphi 44Ah R+ - 91 лв.
  Delphi 45Ah R+/L+ - 95 лв.
  Delphi 55Ah R+ - 113 лв.
  Delphi 60Ah R+/L+ - 120 лв. /118 лв.
  Delphi 70Ah R+/L+ - 138 лв.
  Delphi 74Ah R+ - 145 лв.
  Delphi 90Ah R+/L+ - 177 лв.
  Delphi 91Ah R+/L+ - 178 лв.
  Delphi 95Ah R+ - 184 лв.

  Delphi Freedom PLUS
  Delphi 54Ah R+ - 125 лв.
  Delphi 65Ah R+ - 138 лв.
  Delphi 77Ah R+ - 162 лв.
  Delphi 82Ah R+ - 164 лв.
  Delphi 100Ah R+ - 198 лв..
  .

  На вниманието на всички колеги, предлагаме специални цени на посочените масла!
  Поддържаме пълна продуктова гама на Motul, Castrol, Reposl, Liqui Molly, Petronas Syntium и др.
  Ако имате въпроси относно количесства, спецификации и други марки масла, моля на Л.С.  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:MOTUL 8100 X-cess 5W40-5L-500x500.png
Прегледи:1
Размер:978.7 КБ
ID:602838193лв./5л.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:motul_8100_x-clean_5w40_5l.jpg
Прегледи:1
Размер:30.2 КБ
ID:602838273лв./5л.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:motul-6100-cardepo-640x480.jpg
Прегледи:1
Размер:136.1 КБ
ID:6028383 70лв./5л.

  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Repsol Elite Common Rail 5W30 - 5 литра-500x500.jpg
Прегледи:1
Размер:101.8 КБ
ID:602838545лв./5л.

  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:3755.jpg
Прегледи:1
Размер:79.7 КБ
ID:6028388110лв./5лНатиснете снимката за да я уголемите

Име:yjykf1nyt3i2.jpg
Прегледи:1
Размер:69.1 КБ
ID:6028389102лв/5лНатиснете снимката за да я уголемите

Име:polusintetichno-motorno-maslo-liqui-moly-s-molibden-sae-10w-40.jpg
Прегледи:1
Размер:124.3 КБ
ID:602839070лв./5лНатиснете снимката за да я уголемите

Име:1339102546.jpg
Прегледи:1
Размер:36.2 КБ
ID:602839169лв./5л
  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:71817322.castrol-edge-turbo-diesel-5w-40-5l.jpg
Прегледи:1
Размер:28.1 КБ
ID:602839275лв./5 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:305201022023Castrol Magnatec image.jpg
Прегледи:1
Размер:19.3 КБ
ID:602839360лв./5л

  Специализирани масла – хидравлични, диференциални, трансмисионни, добавки за масло и гориво


  Добавки за масло

  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:thumbnail.php.jpg
Прегледи:1
Размер:40.6 КБ
ID:6028394
  LiQUI & MOLY добавка за трансмисионно масло с MoS2 – 20g
  LiQUI & MOLY добавка почистване на автоматична трансмисия – 300ml
  LiQUI & MOLY добавка авт. скоростна кутия – 250ml

  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1_33_34.jpg
Прегледи:1
Размер:112.4 КБ
ID:6028395

  Добавки за почистване на бензинови двигатели
  LiQUI & MOLY добавка за почистване на инжекцион – 300ml
  LiQUI & MOLY добавка за почистване на клапаните – 150ml
  LiQUI & MOLY добавка защита на клапаните за автомобили на газ – 1L
  Добавки за почистване на дизелови двигатели
  LiQUI & MOLY добавка за почистване на дизелова система – 250ml
  LiQUI & MOLY добавка намаляване на дименето – 150ml
  LiQUI & MOLY добавка за почистване на разпръсквачите – 500ml
  LiQUI & MOLY добавка против замръзване на дизелово гориво – 150ml

  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:product_651.jpg
Прегледи:1
Размер:30.1 КБ
ID:6028396

  Треансмисионни масла
  Синтетично хипоидно масло GL5 SAE 75W-140 – 1L
  Хипоидно мсло за скоростна кутия GL4/GL5 TDL 75W90 TS – 1L
  Напълно синтетично трансмисионно масло GL5 SAE 75W-90 – 1L
  Масло за скоростна кутия GL3+ SAE 75W-80 – 1L
  Масло за скоростна кутия GL4+ SAE 75W-90 – 20L
  Трансмисионно масло за автом. скоростни кутии ATF III – 1L

  Масло за автом. Скоростна кутия TOP TEC 1100 – 1L
  Масло за автом. Скоростна кутия TOP TEC 1200 – 1L

  Добавки
  Bardahl

  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:bardahl-hidravlicni-povdigaci-500x500.jpg
Прегледи:1
Размер:26.1 КБ
ID:6028397Натиснете снимката за да я уголемите

Име:product_1a6d68b6bcc28e04ed198728ebf40126.jpg
Прегледи:1
Размер:16.1 КБ
ID:6028398Натиснете снимката за да я уголемите

Име:product_b0ac440fbc692ad398c6a3.jpg
Прегледи:1
Размер:49.9 КБ
ID:6028399

  Почистване на горивната система, бензин, 6 в 1 – 500ml
  Почистващ препарат за инжектори - дизел – 300ml
  Препарат против замръзване – дизел – 75ml
  Противодимна добавка – 500ml
  Поддръжка хидравлични повдигачи – 300ml
  Стоп теч двигател – 300ml
  Стоп теч трансмисия - 300ml
  Стоп теч хидравлика - 300ml
  Стоп теч радиатори - 500ml


  Трансмисионни масла Motul

  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:mot-300ls.jpg
Прегледи:1
Размер:9.7 КБ
ID:6028400

  Синтетика
  GEAR 300 75W90 1L
  GEAR 300 LS 75W90 1L
  Полусинтетика
  DEXRON III 1L
  GEARBOX 80W90 1L
  MOTYLGEAR 10W40 1L
  MOTYLGEAR 75W80 1L
  MOTYLGEAR 75W90 1L
  Минерални масла
  90 PA - 2L
  DEXRON II-D - 1L
  EPL 90 - 2L
  GEAR MB 80W - 1L


  Трансмисионни масла Repsol

  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:products_7126596_466320071.jpg
Прегледи:1
Размер:26.0 КБ
ID:6028401

  Автоматична скоростна кутия

  ATF 3 1L - Синт.ATF течност DIII-G
  MATIC ATF 1L - ATF течност DII
  MATIC III 1L - Синт.ATF течност DI-DIII
  Ръчна скоростна кутия
  CARTAGO EP 80W90 1L
  CART.INTEGR.75W90 1L

  Трансмисионни масла Castrol

  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Castrol_TAF-X_75W-90_1_L.jpg
Прегледи:1
Размер:37.6 КБ
ID:6028402

  Автоматична скоростна кутия

  TRANSMAX DEX III 1L - Масло автом.трансм.DIII-H
  TRANSMAX Z 1L - Синтет.масло автомат.трансм.
  Ръчна скоростна кутия
  TRANSMAX DUAL 75W 1L - Трансм.масло Dual Clutch
  SYNTRAX LS 75W140 1L - Трансмис.масло GL5 LS
  SYNTRAX UNI 75W90 1L - Синт.трансм.масло GL-4, 5
  EP 80W 1L - Трансмис.масло GL-4
  MANUAL EP 80W90 1L - Трансмис.масло GL-4
  Трансмисионни масла Febi Bilstein

  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:41KJtXAM+mL.jpg
Прегледи:1
Размер:16.1 КБ
ID:6028386Автоматична скоростна кутия
  14738 ATF-YELLOW 1L - Полусинт.масло за авт.трансмис
  22806 ATF D III-H 1L - Масло MERC.V; MB 236.10
  27001 ATF 1L - Масло ATF MB 236.12
  30018 ATF D III-H 5L - Масло MERC.V; MB 236.10
  32380 DSG OIL 1L - Масло DSG скоростни кутии VW
  Ръчна скоростна кутия
  21829 Transm.75w 1L - Трансмисионно масло GL-4
  32590 GEAR 75W90 1L - Полусинт.м.механ.трансм. GL4/5

  Предлагаме пълна продуктова гама на Tutela, Liqui Moly, Bardahl,Wyn’s, и Mannol.
  Разполагаме пълната продуктова гама на представените по – горе производители, както и с голямо разнообразие на разфасовки.
  Предлагаме също така и богат асортимент от гуми за АТВ - та, джипове и др.

  Очаквайте в най – скоро време и другите ни ексклузивни предложения!

  За повече информация и връзка с нас:
  K&K Automotive
  гр. Пловдив
  бул. Хр. Ботвев №132
  http://kk-automotive.org
  0879049100
  Последно редактирано от Стефи Накова; 11-10-13, 15:27.

 • #2
  От: Амортисьори, Съединители, Радиатори, Ангренажи, Едрогабаритни части,Акумулатори и

  Здравей комплект ангренаж за Кия Спортидж бензин 1999г. с рама KNEJA5535W5431640

  Коментар


  • #3
   Здравей,не зная дали е актуална темата,но да попитам за цена на 2 бр.амортисьори KYB Premium 444083 и 2 бр. пружини KYB Flex RD 5081 ? Моля да ме извиниш,ако темата не е актуална.
   Хора които са прекалено умни,за да се занимават с политика са наказани да бъдат управлявани от глупаци!

   Коментар

   Активност за темата

   Свий

   В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

   Най-много потребители онлайн 7,066 в 14:57 на 11-07-20.

   Зареждам...
   X