Обява

Свий

Правила на форум "Продавам"

Уважаеми колеги,
Обявите в раздел "Продавам" са безплатни за всички Активни участници, обозначени с Тъмносин / DarkBlue цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях).
За потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) са платени чрез SMS. Цената на един SMS е 2.40лв с ДДС.

Как става заплащането?
Когато потребител
със статут "Младши участник" опита да публикува обява, той ще получи автоматично лично съобщение. В него ще има текст, указващ, че за да стане видима обявата, трябва да се изпрати SMS на номер 1916. Текстът в него започва с буквите OFR, а веднага след тях трябва да бъдат "залепени" цифрите, които ще бъдат получени в личното съобщение. Моля, попълвайте внимателно цифрите. Екипът не поема ангажимент за възстановяване на средства при грешно изпратен SMS.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:


1. Писането на български език на кирилица е задължително. Всички теми и мнения в тях, написани на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение, а авторите им ще бъдат санкционирани за нарушаване на правилата за правопис.

2. Осъществяването на търговска дейност се извършва по следните правила:

Правила на Форум "Търговски Партньори"
Правила на Форум "Търговски отстъпки за членовете на форума"
Във всички други случаи е забранено публикуването на обяви с цел осъществяване на търговска дейност. При опит за такава, темите ще бъдат изтривани, а авторът им ще получи временна или постоянна забрана за посещение в портала.

3.
Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

4.
За случаите на обяви за замени (бартери), обявите следва да се публикуват във форум "Продавам", а авторът трябва да посочи в заглавието "Заменям…" или "Бартер…".

5. Задължителни елементи на всяка обява за продажба:
- телефонен номер за връзка, а по възможност и други средства за контакт (e-mail, skype, icq и др.);
- цена (ако е твърда и не подлежи на договаряне, трябва да се упомене в обявата);
- актуални реални снимки на конкретно предлагания предмет, независимо дали е нов или употребяван (във формат не по-голям от 800х600 пиксела, без рекламни логота)

- населеното място, в което се намира предметът.

6. Темите следва да съдържат обява за продажба само на един предмет или брой артикули, които съставляват един комлект. Когато се касае за автомобили, АТВ или мотоциклети не повече от един брой в съответната тема, цял или на части. Ако се продава екипировка до един комплект (каска, панталон, ръкавици...) Обявите за продажби на гуми и джанти да се свеждат до един комплект за съответния вид превозно средство. При наличие на повече предмети, те следва да бъдат разделени в отделни теми. Разрешава се в темите да се продават повече предмети само в раздел "Гаражни разпродажби". Същият може да се използва за разпродажба на дребни неща, които не е уместно да се разделят на много теми.

7. Участниците, които публикуват обяви за продажби от името на друг човек, трябва изрично да го посочат, както и да напишат дали гарантират за продаваните предмети или само публикуват обявата, без личен ангажимент, с уговорката, че покупката на такъв предмет е с неясен изход за купувача. Непосочването, че се продават чужди предмети, се счита за нарушение, при установяване на което, обявата ще бъде изтрита, а авторът официално предупреден.

8. "Повдигане" или "Ъп" на теми се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. При приключване на сделки, пишете "продаден/а/о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и премествани в подфорум "Архив".

10. Без налични разрешителни документи е забранено предлагането за продажба на вещи, за които се изисква определен вид разрешение от компетентни органи - например огнестрелни оръжия, боеприпаси, акцизни стоки и др. Не се разрешава публикуването на обяви за предлагане и закупуване на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

11. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

12. Забранява се публикуване на обяви за продажба на МПС или други вещи с наложен запор или други обстоятелства, които пречат на продавача законно да се разпорежда с тях. Такива включват, но не се изчерпват с документи на чуждо име и всякакви "проблеми, не позволяващи прехвърляне" по нормативно установения ред. Съществуващи други тежести върху предлаганата стока (залог, неплатени данъци за минали периоди и подобни) следва да бъдат изрично посочени в обявата.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Продавам", няма да се отчитат от брояча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

Въпроси, свързани с изтрити обяви, може да се задават тук: Защо ми е изтрита темата?

За контакти с модераторите на форум "Продавам", ползвайте лични съобщения
до: Plamen Alexandrov, silverfox, STROILи Malkiya Rumba.

Пожелаваме Ви успешни сделки!

Вижте повече
Вижте по-малко

Оръжеен магазин Arms-bg.com (Армс-бг ООД)

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • От: Оръжеен магазин Arms-bg.com (Армс-бг ООД)

  Здравейте, колеги,

  искам да Ви се похваля, че вече сайтът ни има риспонсив дизайн, демек е пригоден, вижда се по - добре на мобилни устройства: телефони, таблети и др.: http://arms-bg.com/

  Също така работим с TBI Bank, чрез които може да се пазарува на изплащане, за съжаление за момента не можем да предложим оръжие на изплащане, но се надявам скоро и това да се случи. TBI BANK Условия

  Поздрави,
  Армс-Бг

  Коментар


  • От: Оръжеен магазин Arms-bg.com (Армс-бг ООД)

   Здравейте,

   От мен имате адмирации за хубавия сайт, на който намерих доста интересни неща. Позволявам си да задам въпрос тук защото ще се радвам да чуя мнение, както на любители, така и на професионалисти.
   С две думи - търся си въздушна пушка за стрелба по мишени, предпочитам калибър 4.5мм., от една страна защото няма нужда от регистрация, от друга заради по-високата начална скорост и ако не греша, по-добрата точност.
   Спрях се на модел Hatsan - 125TH, но също така Remington Genesis определено ми направи много силно впечатление, въпреки, че ми идва малко скъп.
   Така че пишете вие какво бихте ме посъветвали - търся си еднозарядна пушка, с добра точност, БЕЗ оптически прибори.

   Благодаря предварително.

   Коментар


   • От: Оръжеен магазин Arms-bg.com (Армс-бг ООД)

    Първоначално публикуван от boris037 Преглед на мнение
    ...С две думи - търся си въздушна пушка....предпочитам калибър 4.5мм., от една страна защото няма нужда от регистрация...
    Това сигурно ли е? Сори за тъпия въпрос, но къде мога да го прочета черно на бяло?
    Only after the last tree has been cut down,
    Only after the last river has been poisoned,
    Only after the last fish has been caught,
    Only then will you find that money cannot be eaten.

    Коментар


    • От: Оръжеен магазин Arms-bg.com (Армс-бг ООД)

     Не е сигурно,но ако не греша според последните изменения на закона въздушните пушки, които са под 20J не подлежат на регистрация, достатъчно е само да си носиш бележката за закупуване. Но не съм сигурен, чакам и аз хората, които се занимават с това да внесат малко яснота по въпроса

     Коментар


     • От: Оръжеен магазин Arms-bg.com (Армс-бг ООД)

      До последно беше 24 J,без значение какъв калибър е.
      Mitsubishi Padjero II 2.8 TDI

      Коментар


      • От: Оръжеен магазин Arms-bg.com (Армс-бг ООД)

       Здравейте, колега,

       благодарим за хубави думи за сайта.
       Относно пушката, ако търсите за мишени е добър вариант да бъде в кал. 4.5мм, но моделът 125TH на Hatsan определено не е подходящ в калибър 4.5мм. Това е най - мощната пружинна пушка и в кал. 4.5мм няма достатъчна точност, заради силата и. Ако държите на мощността изберете я в калибър 5.5мм или 6.35
       За мишени в кал. 4.5мм мога да Ви предложа моделът Norica Dragon, тя е бюджетна, подходяща за стрелба по мишени и е испанско производство. В 4.5мм също така мога да Ви предложа Gamo CFX с фиксирана цев, много прецизна пушка.

       Имайте предвид, че закупуването на оръжие, трябва да става само на място в оръжейните магазини по законите на р. България.

       Оставам на разположение.

       Поздрави,
       Армс-Бг

       Първоначално публикуван от boris037 Преглед на мнение
       Здравейте,

       От мен имате адмирации за хубавия сайт, на който намерих доста интересни неща. Позволявам си да задам въпрос тук защото ще се радвам да чуя мнение, както на любители, така и на професионалисти.
       С две думи - търся си въздушна пушка за стрелба по мишени, предпочитам калибър 4.5мм., от една страна защото няма нужда от регистрация, от друга заради по-високата начална скорост и ако не греша, по-добрата точност.
       Спрях се на модел Hatsan - 125TH, но също така Remington Genesis определено ми направи много силно впечатление, въпреки, че ми идва малко скъп.
       Така че пишете вие какво бихте ме посъветвали - търся си еднозарядна пушка, с добра точност, БЕЗ оптически прибори.

       Благодаря предварително.

       Коментар


       • От: Оръжеен магазин Arms-bg.com (Армс-бг ООД)

        Въздушното оръжие под 24 Джаула не се уведомява. Спорен е въпроса, когато няма официални данни оръжието колко джаула е. Тогава е по - добре да се уведоми.

        Коментар


        • От: Оръжеен магазин Arms-bg.com (Армс-бг ООД)

         Здравейте,
         Дядо Мраз ще ми подарява ето това: http://arms-bg.com/component/virtuem....html?Itemid=0
         Може ли да ми го прати до офис на Еконт? Офиса е Римска стена, София. За Станислав Андреев тел: 0886 едно 76 пет 23
         Предварително благодаря.

         П.С. Предпочитам черен цвят
         Последно редактирано от ssaattyyrr; 17-12-15, 10:22. Причина: цвят
         "If they give you ruled paper, write the other way." Juan Ramon Jimenez

         Коментар


         • От: Оръжеен магазин Arms-bg.com (Армс-бг ООД)

          Здравей,

          днес ще пуснем калъфа (в черен цвят) и утре ще бъде в посочения офис на Еконт.
          Весели празници и всичко най - добро!

          Поздрави,
          Армс-Бг

          Първоначално публикуван от ssaattyyrr Преглед на мнение
          Здравейте,
          Дядо Мраз ще ми подарява ето това: http://arms-bg.com/component/virtuem....html?Itemid=0
          Може ли да ми го прати до офис на Еконт? Офиса е Римска стена, София. За Станислав Андреев тел: 0886 едно 76 пет 23
          Предварително благодаря.

          П.С. Предпочитам черен цвят

          Коментар


          • От: Оръжеен магазин Arms-bg.com (Армс-бг ООД)

           Здравейте, колеги,

           Коледната промоция тази година ще бъде за продуктите на:

           Helikon
           и
           Leatherman

           За форума отстъпката ще стигне до 20%.
           Офертата е валидна до 15-ти Януари 2016г.

           Пожелавам весели и щастливи празнични дни

           Оставам на разположение.

           Поздрави,
           Армс-Бг

           Коментар


           • От: Оръжеен магазин Arms-bg.com (Армс-бг ООД)

            Първоначално публикуван от arms-bg Преглед на мнение
            Здравей,

            днес ще пуснем калъфа (в черен цвят) и утре ще бъде в посочения офис на Еконт.
            Весели празници и всичко най - добро!

            Поздрави,
            Армс-Бг
            Благодаря за бързата реакция. Взех го преди обяд, но още не съм отворил пакета.
            Весели празници
            "If they give you ruled paper, write the other way." Juan Ramon Jimenez

            Коментар


            • От: Оръжеен магазин Arms-bg.com (Армс-бг ООД)

             Разполагате ли с холдъри за фенерчета, като тези по-долу?

             http://www.euro-security.info/en/hol...ashlights.html

             Интересувам се повече от серията LH...
             Only after the last tree has been cut down,
             Only after the last river has been poisoned,
             Only after the last fish has been caught,
             Only then will you find that money cannot be eaten.

             Коментар


             • От: Оръжеен магазин Arms-bg.com (Армс-бг ООД)

              Аз отдавна съм клиент на АРМС и до момента съм много доволен от компанията. И вчера по повод едно точене на нож на приятел гледам аз набързо как са минали две години откакто си купих DMT камъните... Това качество трябва да се отбележи... впечатлен съм:

              DMT камъни за точене с покритие, съдържащо диаманти

              Допълних я темата, снимките са от вчера...

              С пожелания и през Новата 2016 все такива качествени продукти да доставят от АРМС БГ...
              VPetrov.photography

              Коментар


              • От: Оръжеен магазин Arms-bg.com (Армс-бг ООД)

               Здравейте, колеги,

               Честита Нова Година! Пожелавам здраве, късмет, любов в семействата Ви и между приятели те Ви, и най - вече повече свободно време за хобитата Ви!

               Подсещам за отстъпката до 20% на:

               Helikon
               и
               Leatherman
               Офертата е валидна до 15-ти Януари 2016г.

               Ето и какво ново при нас:
               1. Нова доставка от Fenix:
               - фенери
               - челници и фарове
               - аксесоари

               2. Нова доставка от ножовете на Buck
               - сгъваеми
               - фиксирани

               Оставам на разположение.

               Поздрави,
               Армс-Бг

               Коментар


               • От: Оръжеен магазин Arms-bg.com (Армс-бг ООД)

                Първоначално публикуван от arms-bg Преглед на мнение
                Здравейте, колеги,

                Честита Нова Година! Пожелавам здраве, късмет, любов в семействата Ви и между приятели те Ви, и най - вече повече свободно време за хобитата Ви!

                Подсещам за отстъпката до 20% на:

                Helikon
                и
                Leatherman
                Офертата е валидна до 15-ти Януари 2016г.

                Ето и какво ново при нас:
                1. Нова доставка от Fenix:
                - фенери
                - челници и фарове
                - аксесоари

                2. Нова доставка от ножовете на Buck
                - сгъваеми
                - фиксирани

                Оставам на разположение.

                Поздрави,
                Армс-Бг
                Искам да благодаря на колегата от Армс бг.
                Поръчах мултитул ледърман, за който ми беше дадена доста добра отстъпка, а доставката отне точно един ден!
                Коректен продавач.
                Поздрави

                Коментар

                Активност за темата

                Свий

                В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                Най-много потребители онлайн 4,057 в 14:19 на 14-06-16.

                Зареждам...
                X