Обява

Свий

Правила на форум "Продавам"

Уважаеми колеги,
Обявите в раздел "Продавам" са безплатни за всички Активни участници, обозначени с Тъмносин / DarkBlue цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях).
За потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) са платени чрез SMS. Цената на един SMS е 2.40лв с ДДС.

Как става заплащането?
Когато потребител
със статут "Младши участник" опита да публикува обява, той ще получи автоматично лично съобщение. В него ще има текст, указващ, че за да стане видима обявата, трябва да се изпрати SMS на номер 1916. Текстът в него започва с буквите OFR, а веднага след тях трябва да бъдат "залепени" цифрите, които ще бъдат получени в личното съобщение. Моля, попълвайте внимателно цифрите. Екипът не поема ангажимент за възстановяване на средства при грешно изпратен SMS.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:


1. Писането на български език на кирилица е задължително. Всички теми и мнения в тях, написани на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение, а авторите им ще бъдат санкционирани за нарушаване на правилата за правопис.

2. Осъществяването на търговска дейност се извършва по следните правила:

Правила на Форум "Търговски Партньори"
Правила на Форум "Търговски отстъпки за членовете на форума"
Във всички други случаи е забранено публикуването на обяви с цел осъществяване на търговска дейност. При опит за такава, темите ще бъдат изтривани, а авторът им ще получи временна или постоянна забрана за посещение в портала.

3.
Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

4.
За случаите на обяви за замени (бартери), обявите следва да се публикуват във форум "Продавам", а авторът трябва да посочи в заглавието "Заменям…" или "Бартер…".

5. Задължителни елементи на всяка обява за продажба:
- телефонен номер за връзка, а по възможност и други средства за контакт (e-mail, skype, icq и др.);
- цена (ако е твърда и не подлежи на договаряне, трябва да се упомене в обявата);
- актуални реални снимки на конкретно предлагания предмет, независимо дали е нов или употребяван (във формат не по-голям от 800х600 пиксела, без рекламни логота)

- населеното място, в което се намира предметът.

6. Темите следва да съдържат обява за продажба само на един предмет или брой артикули, които съставляват един комлект. Когато се касае за автомобили, АТВ или мотоциклети не повече от един брой в съответната тема, цял или на части. Ако се продава екипировка до един комплект (каска, панталон, ръкавици...) Обявите за продажби на гуми и джанти да се свеждат до един комплект за съответния вид превозно средство. При наличие на повече предмети, те следва да бъдат разделени в отделни теми. Разрешава се в темите да се продават повече предмети само в раздел "Гаражни разпродажби". Същият може да се използва за разпродажба на дребни неща, които не е уместно да се разделят на много теми.

7. Участниците, които публикуват обяви за продажби от името на друг човек, трябва изрично да го посочат, както и да напишат дали гарантират за продаваните предмети или само публикуват обявата, без личен ангажимент, с уговорката, че покупката на такъв предмет е с неясен изход за купувача. Непосочването, че се продават чужди предмети, се счита за нарушение, при установяване на което, обявата ще бъде изтрита, а авторът официално предупреден.

8. "Повдигане" или "Ъп" на теми се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. При приключване на сделки, пишете "продаден/а/о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и премествани в подфорум "Архив".

10. Без налични разрешителни документи е забранено предлагането за продажба на вещи, за които се изисква определен вид разрешение от компетентни органи - например огнестрелни оръжия, боеприпаси, акцизни стоки и др. Не се разрешава публикуването на обяви за предлагане и закупуване на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

11. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

12. Забранява се публикуване на обяви за продажба на МПС или други вещи с наложен запор или други обстоятелства, които пречат на продавача законно да се разпорежда с тях. Такива включват, но не се изчерпват с документи на чуждо име и всякакви "проблеми, не позволяващи прехвърляне" по нормативно установения ред. Съществуващи други тежести върху предлаганата стока (залог, неплатени данъци за минали периоди и подобни) следва да бъдат изрично посочени в обявата.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Продавам", няма да се отчитат от брояча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

Въпроси, свързани с изтрити обяви, може да се задават тук: Защо ми е изтрита темата?

За контакти с модераторите на форум "Продавам", ползвайте лични съобщения
до: Plamen Alexandrov, silverfox, STROILи Malkiya Rumba.

Пожелаваме Ви успешни сделки!

Вижте повече
Вижте по-малко

До 10% отстъпка за стоки, предлагани от списание OFF-road.BG

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • izo4x4
  отговори
  От: До 10% отстъпка за стоки, предлагани от списание OFF-road.BG  Промоцията за някои от продуктите на Gerber и серията Bear Grylls продължава, с отстъпки до 43%.

  Актуалните оферти може да видите тук: http://offroadshop.bg/category/77/se...ar-grylls.html

  Остави коментар:


 • izo4x4
  отговори
  От: До 10% отстъпка за стоки, предлагани от списание OFF-road.BG

  Внимание! Внимание! Внимание!
  Поради разчистване на колекцията и предстоящо зареждане, обявявам финална разпродажба на единични бройки Victorinox, само за съфорумци с около 20% отстъпка!


  Forester One Hand

  70 вместо 88 лв.


  Huntsman Desert:


  65 вместо 80 лв.

  Ranger Grip 52

  70 вместо 87 лв.

  Fisherman

  60 вместо 74 лв.

  Huntsman

  60 вместо 73 лв.

  Climber

  52 вместо 65 лв.

  Внимание! Единични бройки, моля да няма сърдити, но най-бързия печели.
  Безплатна доставка с Тип топ Куриер или заповядайте на място в офиса ни в София, жк Илинден, бл.127Б (бул. Тодор александров, до кино Арена - Запад).
  За поръчки и инфо - ЛС.

  Остави коментар:


 • izo4x4
  отговори
  От: До 10% отстъпка за стоки, предлагани от списание OFF-road.BG

  Предлагам ви специални празнични оферти за подаръци за близки или пък самите вас.
  И така, от днес, до 25 декември, може да ползвате 15% отстъпка за продуктите на някои наши марки. Уточнявам, че е възможно не всичко, което желаете да е налично, затова ви съветвам да пишете на ЛС за търсения от вас продукт.
  Също така, имайте предвид, че в следващите дни ще понастъпи хаос с куриерите, както всяка година. И е възможно да има проблеми с доставките.

  И така, 15% отстъпки за:

  VICTORINOX (единични бройки имаме в момента, питайте на ЛС): http://offroadshop.bg/brand/45/victorinox.html

  LEATHERMAN: http://offroadshop.bg/brand/31/leatherman.html

  GERBER: http://offroadshop.bg/brand/3/gerber.html

  WINCHESTER: http://offroadshop.bg/brand/44/winchester.html

  SILVA: http://offroadshop.bg/brand/9/silva.html

  HERBERTZ: http://offroadshop.bg/brand/6/herbertz.html

  PUMA-TEC: http://offroadshop.bg/brand/5/puma-tec.html

  Който си хареса нещо, нека ми пише на ЛС. Предварително се извинявам, ако нямаме налично всичко в момента. Но тия дни е така.

  Весели празници!

  Остави коментар:


 • izo4x4
  отговори
  От: До 10% отстъпка за стоки, предлагани от списание OFF-road.BG

  Горди сме да съобщим, че започваме предлагането на още една марка продукти към нашата гама.


  Става въпрос за легендарните швейцарски ножчета и инструменти Victorinox, които смятам нямат нужда от представяне
  Актуалните модели, с които разполагаме към момента може да видите тук: http://offroadshop.bg/brand/45/victorinox.html

  Дебюта на Victorinox ще направим на изложението "Лов и риболов" в Пловдив, което ще е в палата 3 на Панаира от 29 март до 2 април.

  Разбира се, членове на форума ползват отстъпка от 10% спрямо официалните цени. В този случай правете вашите поръчки и запитвания на ЛС.

  За други модели, също може да изпращате запитване на лично, на разположение съм

  Остави коментар:


 • izo4x4
  отговори
  От: До 10% отстъпка за стоки, предлагани от списание OFF-road.BG

  Безпрецедентни цени за тягови акумулатори Optima YellowTop. До 23% отстъпка!


  Вижте новите цени в нашия онлайн магазин: http://offroadshop.bg/category/93/optima.html

  За поръчки: онлайн магазин, ЛС или тел. 02 962 7142

  Остави коментар:


 • Ясен
  отговори
  От: До 10% отстъпка за стоки, предлагани от списание OFF-road.BG

  Всъщност ме интересува конкретно нещо - кой е най-големият Megalight който може да се събере в 315мм. От вашия сайт излиза 100Ач което е почти прекалено хубаво за да е истина, в сайта на Монбат обаче няма такова животно.

  Аз съм на 0878605583
  Или напиши с кого да се свържа.

  Остави коментар:


 • izo4x4
  отговори
  От: До 10% отстъпка за стоки, предлагани от списание OFF-road.BG

  Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
  Мога ли да разгледам при вас акумулаторите monbat megalight?

  Че нещо не намирам консистентна информация за модели и размери и най-добре май ще бъде с рулетката.
  Привет! Ние поддържаме по една - две мостри, но може да уредим една разходка до склада на Монбат...

  Остави коментар:


 • Ясен
  отговори
  От: До 10% отстъпка за стоки, предлагани от списание OFF-road.BG

  Мога ли да разгледам при вас акумулаторите monbat megalight?

  Че нещо не намирам консистентна информация за модели и размери и най-добре май ще бъде с рулетката.

  Остави коментар:


 • Анастас Анастасов (rova)
  отговори
  От: До 10% отстъпка за стоки, предлагани от списание OFF-road.BG

  Благодаря за инфото, интересувах се преди Нова година за кит за главата или шапка.

  Остави коментар:


 • izo4x4
  отговори
  От: До 10% отстъпка за стоки, предлагани от списание OFF-road.BG

  Първоначално публикуван от Анастас Анастасов (rova) Преглед на мнение
  Привет, получихте ли допълнителни аксесоари за екшън камерите на Ricoh.
  Привет, имаме доста в момента, нахвърлям ги, ще се опитам да ги направя като хората в шопа ни по-късно. Ако от този скрийншот можеш да добиеш представа:

  Остави коментар:


 • Анастас Анастасов (rova)
  отговори
  От: До 10% отстъпка за стоки, предлагани от списание OFF-road.BG

  Привет, получихте ли допълнителни аксесоари за екшън камерите на Ricoh.

  Остави коментар:


 • izo4x4
  отговори
  От: До 10% отстъпка за стоки, предлагани от списание OFF-road.BG

  И да не забравяме специалните празнични цени на екстремни камери Garmin:

  Garmin Virb - 329 лв.

  Garmin Virb Elite GPS - 449 лв.

  Остави коментар:


 • izo4x4
  отговори
  От: До 10% отстъпка за стоки, предлагани от списание OFF-road.BG

  Скъпи приятели, бихме искали да ви представим специалните празнични отстъпки на продукти, предлагани от списание OFF-road.BG и Offroadshop.BG.
  Посочените по-долу отстъпки важат САМО за колеги от форума и САМО до 31 декември 2014 (поръчка или покупка) ИЛИ до изчерпване на количествата:

  специални цени на екстремни телефони М.Т.Т. (до 23% отстъпка) вижте ги тук
  екстремни фотоапарати Ricoh/Pentax WG-4 (16%) и WG-4 GPS (18%) вижте тук
  бинокли Pentax между 10 и 12% за определни модели вижте промо моделите
  соларни зарядни и аксесоари Goal Zero - 10% вижте гамата
  р
  адиостанции Motorola и Uniden - 10% вижте гамата

  акумулатори Optima - 10% вижте гамата
  хъбове/главини за свободен ход AVM - 10% вижте гамата или попитайте за своя модел
  въжета и колани за теглене - 10% вижте гамата
  Мулти инструменти Leatherman - 12% вижте гамата
  Акумулатори Monbat - 12% вижте гамата
  Ножове и инструменти Gerber и серия за оцеляване Bear Grylls - 15% вижте гамата Gerber и Bear Grylls
  Челници, компаси и аксесоари Silva - 15% вижте гамата
  Ловджийски ножове Puma - 15% вижте гамата
  Ножове Herbertz - 15% вижте гамата
  Подаръчен комплект Fiskars (брадва Х7 + нож Gerber Paraframe + точило) само за 99 лв. (вместо 150), ограничени количества
  Брадви Fiskars - 10% (за продукти, които не са в друга промоция) вижте гамата
  Моля, изпратете вашето запитване за всички предлагани от нас продукти, които не са посочени тук. Ще се постараем да ви дадем празнична цена!

  Посочените цени са валидни само до 31 декември 2014 г или до изчерпване на количествата САМО за регистрирани потребители на Offroad-Bulgaria.com!

  За поръчки или въпроси ЛС (лично съобщение) или тел. 02 962 7142 и 0896 833 822 (в разумно време )
  БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА С ТИП ТОП КУРИЕР! (Приоритетно в селищата с офис на компанията ще изпращаме в офис до поискване).
  Повечето продукти могат да се видят и закупят в нашия шоурум на адрес: София, ж.к. Илинден, бл. 127Б, офис 3 (бул. Тодор Александров, до кино Арена - Запад).
  Работно време на шоурума: понеделник - петък от 10 до 19 часа, събота и неделя по заявка след обаждане на тел. 0896 833 822 (живея наблизо).
  Ще бъдем на разположение на телефона и по празниците, с изключение на следобеда на 24, 25 и 31 декември. Почивен ден 1 януари 2015 г.


  Остави коментар:


 • izo4x4
  отговори
  От: До 10% отстъпка за стоки, предлагани от списание OFF-road.BG

  С наближаването или по-скоро (вече) настъпването на зимния сезон, започват главоболията с акумулаторите.
  Имаме удоволствието да ви съобщим, че от нас може да закупите стартерни и тягови акумулатори MONBAT и OPTIMA

  Гамата на MONBAT може да видите в нашия онлайн магазин, а отстъпката за съфорумци е 10% от ценовата листа в сайта

  За лидера при оф-роуд акумулаторите Optima, членовете на форума могат да ползват 7%. Актуални продукти - в сайта

  Уведомяваме ви, че поради спецификата (най-вече теглото) на продуктите, безплатната доставка ще е възможна само в градовете с офиси на Тип Топ Куриер (до поискване)

  За повече информация ЛС или тел. 02 962 7142. Ако в нашия онлайн магазин не откривате конкретен модел, питайте!

  Остави коментар:


 • izo4x4
  отговори
  От: До 10% отстъпка за стоки, предлагани от списание OFF-road.BG

  Напомняме ви, че списание OFF-road.BG е официален дилър на Garmin. Отстъпката за съфорумци на техни продукти е от 5 (навигации, камери) до 7% (аксесоари).
  ТУК са актуалните продукти на Garmin, включително и новите екстремни камери Virb / Virb Elite (за тях подаряваме и micro SD карти освен специална цена).

  Общо взето може да доставим всичко от продуктите, при това - с безплатна доставка (важи за всички предлагани марки)!

  Остави коментар:

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 4,385 в 21:28 на 18-02-20.

Зареждам...
X