Обява

Свий

Правила на форум "Продавам"

Уважаеми колеги,
Обявите в раздел "Продавам" са безплатни за всички Активни участници, обозначени с Тъмносин / DarkBlue цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях).
За потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) са платени чрез SMS. Цената на един SMS е 2.40лв с ДДС.

Как става заплащането?
Когато потребител
със статут "Младши участник" опита да публикува обява, той ще получи автоматично лично съобщение. В него ще има текст, указващ, че за да стане видима обявата, трябва да се изпрати SMS на номер 1916. Текстът в него започва с буквите OFR, а веднага след тях трябва да бъдат "залепени" цифрите, които ще бъдат получени в личното съобщение. Моля, попълвайте внимателно цифрите. Екипът не поема ангажимент за възстановяване на средства при грешно изпратен SMS.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:


1. Писането на български език на кирилица е задължително. Всички теми и мнения в тях, написани на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение, а авторите им ще бъдат санкционирани за нарушаване на правилата за правопис.

2. Осъществяването на търговска дейност се извършва по следните правила:

Правила на Форум "Търговски Партньори"
Правила на Форум "Търговски отстъпки за членовете на форума"
Във всички други случаи е забранено публикуването на обяви с цел осъществяване на търговска дейност. При опит за такава, темите ще бъдат изтривани, а авторът им ще получи временна или постоянна забрана за посещение в портала.

3.
Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

4.
За случаите на обяви за замени (бартери), обявите следва да се публикуват във форум "Продавам", а авторът трябва да посочи в заглавието "Заменям…" или "Бартер…".

5. Задължителни елементи на всяка обява за продажба:
- телефонен номер за връзка, а по възможност и други средства за контакт (e-mail, skype, icq и др.);
- цена (ако е твърда и не подлежи на договаряне, трябва да се упомене в обявата);
- актуални реални снимки на конкретно предлагания предмет, независимо дали е нов или употребяван (във формат не по-голям от 800х600 пиксела, без рекламни логота)

- населеното място, в което се намира предметът.

6. Темите следва да съдържат обява за продажба само на един предмет или брой артикули, които съставляват един комлект. Когато се касае за автомобили, АТВ или мотоциклети не повече от един брой в съответната тема, цял или на части. Ако се продава екипировка до един комплект (каска, панталон, ръкавици...) Обявите за продажби на гуми и джанти да се свеждат до един комплект за съответния вид превозно средство. При наличие на повече предмети, те следва да бъдат разделени в отделни теми. Разрешава се в темите да се продават повече предмети само в раздел "Гаражни разпродажби". Същият може да се използва за разпродажба на дребни неща, които не е уместно да се разделят на много теми.

7. Участниците, които публикуват обяви за продажби от името на друг човек, трябва изрично да го посочат, както и да напишат дали гарантират за продаваните предмети или само публикуват обявата, без личен ангажимент, с уговорката, че покупката на такъв предмет е с неясен изход за купувача. Непосочването, че се продават чужди предмети, се счита за нарушение, при установяване на което, обявата ще бъде изтрита, а авторът официално предупреден.

8. "Повдигане" или "Ъп" на теми се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. При приключване на сделки, пишете "продаден/а/о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и премествани в подфорум "Архив".

10. Без налични разрешителни документи е забранено предлагането за продажба на вещи, за които се изисква определен вид разрешение от компетентни органи - например огнестрелни оръжия, боеприпаси, акцизни стоки и др. Не се разрешава публикуването на обяви за предлагане и закупуване на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

11. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

12. Забранява се публикуване на обяви за продажба на МПС или други вещи с наложен запор или други обстоятелства, които пречат на продавача законно да се разпорежда с тях. Такива включват, но не се изчерпват с документи на чуждо име и всякакви "проблеми, не позволяващи прехвърляне" по нормативно установения ред. Съществуващи други тежести върху предлаганата стока (залог, неплатени данъци за минали периоди и подобни) следва да бъдат изрично посочени в обявата.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Продавам", няма да се отчитат от брояча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

Въпроси, свързани с изтрити обяви, може да се задават тук: Защо ми е изтрита темата?

За контакти с модераторите на форум "Продавам", ползвайте лични съобщения
до: Plamen Alexandrov, silverfox, STROILи Malkiya Rumba.

Пожелаваме Ви успешни сделки!

Вижте повече
Вижте по-малко

10% отстъпка за техника и аксесоари в Сони магазин, Младост1, бл.11

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • 10% отстъпка за техника и аксесоари в Сони магазин, Младост1, бл.11

  Предлагаме 10% отстъпка от цените на всички налични стоки в магазина Сони за професионална и специализирана видео, фото и аудио техника, с изключение на тези, които са вече обявени в промоция.

  Отстъпката е валидна само за членове на форума с карта за търговска отстъпка.

  Отстъпката е валидна до изчерпване на наличностите. За ориентировъчни справки може да да ползвате електронен магазин http://eshop.uvt.bg/
  Наличностите във физическия магазин може да са различни от електронния магазин, отстъпката важи само за стоките на склад.

  Адреса е: жк. Младост1, бл11, в локалното зад бензиностанция "Шел" на "Цариградско шосе"

  Може да ползвате телефон О2 954 9829, за справки, специални оферти, комплекти и др.

  Тук има линк към карта.
  Последно редактирано от Веско; 01-12-12, 12:18.
  Show must go on!

 • #2
  От: 10% отстъпка за техника и аксесоари в Сони магазин, Младост1, бл.11

  За любителите на екстремни спортове има много интересни Коледни оферти:

  SPOT-1 (демо, бил е в магазин, но не е регистриран и използван) на цена 99.90 лева

  СПОТ-2 (с още една специална промоция до 31 декември - безплатен трекинг) на цена 280 лева

  Професионална камера HXR-NX70 за работа в екстремни условия
  на цена 5999 лева, включва безплатна допълнитела батерия или осветление!
  Show must go on!

  Коментар


  • #3
   От: 10% отстъпка за техника и аксесоари в Сони магазин, Младост1, бл.11

   Освен професионалната аудио-видео техника и СПОТ тракери, членовете на форума с карти могат да ползват специалната отстъпка за сателитни телефони Глобалстар, работещи почти навсякъде в света.

   Моделите могат да се видят тук.

   С ниска месечна такса 10 евро и цена на разговорите 0.60 евро/минута, телефоните осигуряват двустранно повикване, безплатен SMS и връзка с интернет почти навсякъде в света, по сушата, моретата и океаните.

   Актуалния модел е GSP-1700, произведен от американската фирма Qualcomm. Освен типичните за мобилен телефон възможности и компактен размер, през USB кабел може да се ползва интернет със скорост 38 Kbps (некомпресирано 9.6 Kbps). Специализиран софтуер в компютъра компресира снимките и графиката на WEB сайтовете така, че да се чете информацията, без да се товари трафика с излишни данни. Поддържа освен интернет, email и Group3 аналогов факс.

   Икономичния модел SAT-550
   на итaлианската фирма Telit поддържа всичко основни телефонни и SMS режими. При нужда може да се ползва като GSM телефон в 900
   MHz мрежа.

   Ето и карта на покритието в момента.

   Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2012_voice-coverage_map_lg.jpg
Прегледи:2
Размер:121.5 КБ
ID:5442450
   Show must go on!

   Коментар


   • #4
    От: 10% отстъпка за техника и аксесоари в Сони магазин, Младост1, бл.11

    Интересни продукти за членовете на форума са експедиционните куфари Explorer Case. Цялата продуктова гама се произвежда в Италия, в свръхмодерна фабрика.

    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:ExplorerCaseOffroad.JPG
Прегледи:1
Размер:77.7 КБ
ID:5456217

    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:ExplorerCaseTools.JPG
Прегледи:1
Размер:131.3 КБ
ID:5456218

    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:ExplorerCaseApplications.JPG
Прегледи:1
Размер:93.4 КБ
ID:5456219

    Роботизираното производство.

    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:ASSEMBLAGGIO-1.jpg
Прегледи:1
Размер:190.0 КБ
ID:5456220

    Повече информация може да намерите тук.
    Show must go on!

    Коментар


    • #5
     От: 10% отстъпка за техника и аксесоари в Сони магазин, Младост1, бл.11

     За любителите на eкпедиции, екстремни спортове и пътешествия има нови предложения за сателитни тракери:

     SPOT-1 (демо, бил е в магазин, но не е регистриран и използван) на цена 176 лева.

     SPOT-2 (демо, бил е в магазин, но не е регистриран и използван) на цена 299 лева
     Show must go on!

     Коментар


     • #6
      От: 10% отстъпка за техника и аксесоари в Сони магазин, Младост1, бл.11

      Нова промоция на сателитни тракери СПОТ-2, комплект с едногодишен абонамент и трекинг на цена 495 лева
      Show must go on!

      Коментар


      • #7
       От: 10% отстъпка за техника и аксесоари в Сони магазин, Младост1, бл.11

       Актуални промоции:
       SPOT Персонален тракер Ex-Demo - 129 лева

       SPOT Сателитен месинджър Ex-demo - 199 лева

       HERO3 White Edition камера комплект - 430 лева

       Експресни доставки на камери и аксесоари директно от GO PRO, SONY и много други директно от производителя.
       Show must go on!

       Коментар


       • #8
        От: 10% отстъпка за техника и аксесоари в Сони магазин, Младост1, бл.11

        Заради питания за тракерите СПОТ, оставям тук линк за информация.

        В момента има промоции: SPOT Сателитен месинджър, използван, с гаранция - 100 лева.

        SPOT Персонален тракер Ex-Demo - 120 лева

        SPOT Сателитен месинджър Ex-demo - 200 лева

        Show must go on!

        Коментар


        • #9
         От: 10% отстъпка за техника и аксесоари в Сони магазин, Младост1, бл.11

         Вече има от най-новия SPOT Gen3

         Много от изискванията на потребителите са включени - по-дълъг живот на батериите (почти двойно от СПОТ2), променлива честота на трекинг, автоматичен трекинг (без подновяване на 24 часа), външно захранване и много други.
         Show must go on!

         Коментар


         • #10
          От: 10% отстъпка за техника и аксесоари в Сони магазин, Младост1, бл.11

          Коледни промоции за легендарните тракери СПОТ!

          SPOT Персонален тракер Ex-Demo - 90 лева

          SPOT Сателитен месинджър Ex-demo - 150 лева

          Моделите ex-demo са с оригинална опаковка, били повече време на витрина в магазин и липсват батериите.

          SPOT Персонален тракер - 120 лева

          SPOT Сателитен месинджър - 220 лева

          SPOT Traker Gen3 - 390 лева          Show must go on!

          Коментар


          • #11
           От: 10% отстъпка за техника и аксесоари в Сони магазин, Младост1, бл.11

           Предлагаме пълната гама Explorer Cases в магазина.

           Натиснете снимката за да я уголемите

Име:4boxes.jpg
Прегледи:1
Размер:20.9 КБ
ID:5624913

           Куфарите са изключително надеждни и здрави, могат да се изполват в хобито, бита и работата!

           Натиснете снимката за да я уголемите

Име:rugged-explorer.jpg
Прегледи:1
Размер:26.8 КБ
ID:5624914

           Натиснете снимката за да я уголемите

Име:slide2.jpg
Прегледи:1
Размер:32.8 КБ
ID:5624915

           Натиснете снимката за да я уголемите

Име:gtcase4.jpg
Прегледи:1
Размер:74.5 КБ
ID:5624916
           Show must go on!

           Коментар


           • #12
            От: 10% отстъпка за техника и аксесоари в Сони магазин, Младост1, бл.11

            Имаме все още налични повечето модели куфари, може да се видят на място:

            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Explorer.jpg
Прегледи:1
Размер:161.3 КБ
ID:5625856
            Show must go on!

            Коментар


            • #13
             От: 10% отстъпка за техника и аксесоари в Сони магазин, Младост1, бл.11

             Куфарите Explorer cases са произведени в Италия. Фабриката е сертифицирана по военните стандарти и снабдява структурите на НАТО в Европа.

             Различните модели за познати от любимото състезание ДАКАР, използват ги много известни пътешественици и фотографи

             Освен на сайта на производителя, може да се видят и в електронния магазин на UVT. Повечето модели има на склад в София

             Show must go on!

             Коментар

             Активност за темата

             Свий

             В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

             Най-много потребители онлайн 4,057 в 14:19 на 14-06-16.

             Зареждам...
             X