Обява

Свий

Правила на форум "Продавам"Уважаеми колеги,


Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Писането на български език на кирилица е задължително. Всички теми и мнения в тях, написани на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение, а авторите им ще бъдат санкционирани за нарушаване на правилата за правопис.

2. Осъществяването на търговска дейност се извършва по следните правила:
Правила на Форум "Търговски Партньори"
Правила на Форум "Търговски отстъпки за членовете на форума"
Във всички други случаи е забранено публикуването на обяви с цел осъществяване на търговска дейност. При опит за такава, темите ще бъдат изтривани, а авторът им ще получи временна или постоянна забрана за посещение в портала.

3.
Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

4.
За случаите на обяви за замени (бартери), обявите следва да се публикуват във форум "Продавам", а авторът трябва да посочи в заглавието "Заменям…" или "Бартер…".

5. Задължителни елементи на всяка обява за продажба:
- телефонен номер за връзка, а по възможност и други средства за контакт (e-mail, skype, icq и др.);
- цена (ако е твърда и не подлежи на договаряне, трябва да се упомене в обявата);
- актуални реални снимки на конкретно предлагания предмет, независимо дали е нов или употребяван (във формат не по-голям от 800х600 пиксела, без рекламни логота)

- населеното място, в което се намира предметът.

6. Темите следва да съдържат обява за продажба само на един предмет или брой артикули, които съставляват един комлект. Когато се касае за автомобили, АТВ или мотоциклети не повече от един брой в съответната тема, цял или на части. Ако се продава екипировка до един комплект (каска, панталон, ръкавици...) Обявите за продажби на гуми и джанти да се свеждат до един комплект за съответния вид превозно средство. При наличие на повече предмети, те следва да бъдат разделени в отделни теми. Разрешава се в темите да се продават повече предмети само в раздел "Гаражни разпродажби". Същият може да се използва за разпродажба на дребни неща, които не е уместно да се разделят на много теми.

7. Участниците, които публикуват обяви за продажби от името на друг човек, трябва изрично да го посочат, както и да напишат дали гарантират за продаваните предмети или само публикуват обявата, без личен ангажимент, с уговорката, че покупката на такъв предмет е с неясен изход за купувача. Непосочването, че се продават чужди предмети, се счита за нарушение, при установяване на което, обявата ще бъде изтрита, а авторът официално предупреден.

8. "Повдигане" или "Ъп" на теми се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. При приключване на сделки, пишете "продаден/а/о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и премествани в подфорум "Архив".

10. Без налични разрешителни документи е забранено предлагането за продажба на вещи, за които се изисква определен вид разрешение от компетентни органи - например огнестрелни оръжия, боеприпаси, акцизни стоки и др. Не се разрешава публикуването на обяви за предлагане и закупуване на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

11. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

12. Забранява се публикуване на обяви за продажба на МПС или други вещи с наложен запор или други обстоятелства, които пречат на продавача законно да се разпорежда с тях. Такива включват, но не се изчерпват с документи на чуждо име и всякакви "проблеми, не позволяващи прехвърляне" по нормативно установения ред. Съществуващи други тежести върху предлаганата стока (залог, неплатени данъци за минали периоди и подобни) следва да бъдат изрично посочени в обявата.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Продавам", няма да се отчитат от брояча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

Въпроси, свързани с изтрити обяви, може да се задават тук: Защо ми е изтрита темата?

За контакти с модераторите на форум "Продавам", ползвайте лични съобщения
до: Plamen Alexandrov, silverfox, STROILи Malkiya Rumba.

Пожелаваме Ви успешни сделки!

Вижте повече
Вижте по-малко

Ултраздрав и интелигентен: 4G смартфон Kyocera Torque KC-S701

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • #16
  От: Ултраздрав и интелигентен: 4G смартфон Kyocera Torque KC-S701

  Как е от към батерия тая Киосера?Много ми харесва ама е леко екзотика та и се чудя....

  Коментар


  • #17
   От: Ултраздрав и интелигентен: 4G смартфон Kyocera Torque KC-S701

   Ми държи по 3 дена без много ръчкане. Изкарвал ми е и по 5 само като телефон ако го ползвам.
   no signature no problems

   Коментар


   • #18
    От: Ултраздрав и интелигентен: 4G смартфон Kyocera Torque KC-S701

    ... моя тръгва на "водене тест" по река чая .... да видим какво ще станееее

    Коментар


    • #19
     От: Ултраздрав и интелигентен: 4G смартфон Kyocera Torque KC-S701

     Първоначално публикуван от bliss-stick Преглед на мнение
     ... моя тръгва на "водене тест" по река чая .... да видим какво ще станееее
     Провери дали си го затапил хубаво!

     Коментар


     • #20
      От: Ултраздрав и интелигентен: 4G смартфон Kyocera Torque KC-S701

      Проверявам ... все пак предишния беше САТ а той правеше номера. Въпреки че два пъти го удавих заради незатворен капак ... оживяваше след ден два.
      Този го мушнах от вътрешната страна на жилетката където имам ластичен джоб от мрежест плат. Не беше много директно изложен на вода но си го намокрих. Изненадан бях от това че разлика от САТ-а, този няма отвор за слушалката. Знам че е някаква нова система но в момента не зацепвам какво точно беше. Това е най досадното при тоя тип телефони, защото са "екстремни" но, като им натъпчеш микрофона и говорителя с вода и боклуци ... чуваемост никаква докато не изсъхне. Всичките им "духахме" като излезем че да обясним от къде да ни вземат
      Единственото което забравих да пробвам днес и да му засека батерията дали държи на студено. Сега е доста хладно по реките и другият път ще го преместя в предния джоб да го напъна малко повече от към вода и студ. Ще се радвам да държи поне четири дена ... защото ми писна да търся контакти в северна Албания и Черна Гора

      Коментар


      • #21
       От: Ултраздрав и интелигентен: 4G смартфон Kyocera Torque KC-S701

       при този екрана вибрира и така издава звук, също микрофона е някаква "костна" мембрана, ще установиш че хората не те чуват много добре след време
       no signature no problems

       Коментар

       Активност за темата

       Свий

       В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

       Най-много потребители онлайн 4,660 в 19:02 на 07-04-20.

       Зареждам...
       X