Обява

Свий

Правила на форум "Продавам"Уважаеми колеги,


Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Писането на български език на кирилица е задължително. Всички теми и мнения в тях, написани на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение, а авторите им ще бъдат санкционирани за нарушаване на правилата за правопис.

2. Осъществяването на търговска дейност се извършва по следните правила:
Правила на Форум "Търговски Партньори"
Правила на Форум "Търговски отстъпки за членовете на форума"
Във всички други случаи е забранено публикуването на обяви с цел осъществяване на търговска дейност. При опит за такава, темите ще бъдат изтривани, а авторът им ще получи временна или постоянна забрана за посещение в портала.

3.
Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

4.
За случаите на обяви за замени (бартери), обявите следва да се публикуват във форум "Продавам", а авторът трябва да посочи в заглавието "Заменям…" или "Бартер…".

5. Задължителни елементи на всяка обява за продажба:
- телефонен номер за връзка, а по възможност и други средства за контакт (e-mail, skype, icq и др.);
- цена (ако е твърда и не подлежи на договаряне, трябва да се упомене в обявата);
- актуални реални снимки на конкретно предлагания предмет, независимо дали е нов или употребяван (във формат не по-голям от 800х600 пиксела, без рекламни логота)

- населеното място, в което се намира предметът.

6. Темите следва да съдържат обява за продажба само на един предмет или брой артикули, които съставляват един комлект. Когато се касае за автомобили, АТВ или мотоциклети не повече от един брой в съответната тема, цял или на части. Ако се продава екипировка до един комплект (каска, панталон, ръкавици...) Обявите за продажби на гуми и джанти да се свеждат до един комплект за съответния вид превозно средство. При наличие на повече предмети, те следва да бъдат разделени в отделни теми. Разрешава се в темите да се продават повече предмети само в раздел "Гаражни разпродажби". Същият може да се използва за разпродажба на дребни неща, които не е уместно да се разделят на много теми.

7. Участниците, които публикуват обяви за продажби от името на друг човек, трябва изрично да го посочат, както и да напишат дали гарантират за продаваните предмети или само публикуват обявата, без личен ангажимент, с уговорката, че покупката на такъв предмет е с неясен изход за купувача. Непосочването, че се продават чужди предмети, се счита за нарушение, при установяване на което, обявата ще бъде изтрита, а авторът официално предупреден.

8. "Повдигане" или "Ъп" на теми се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. При приключване на сделки, пишете "продаден/а/о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и премествани в подфорум "Архив".

10. Без налични разрешителни документи е забранено предлагането за продажба на вещи, за които се изисква определен вид разрешение от компетентни органи - например огнестрелни оръжия, боеприпаси, акцизни стоки и др. Не се разрешава публикуването на обяви за предлагане и закупуване на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

11. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

12. Забранява се публикуване на обяви за продажба на МПС или други вещи с наложен запор или други обстоятелства, които пречат на продавача законно да се разпорежда с тях. Такива включват, но не се изчерпват с документи на чуждо име и всякакви "проблеми, не позволяващи прехвърляне" по нормативно установения ред. Съществуващи други тежести върху предлаганата стока (залог, неплатени данъци за минали периоди и подобни) следва да бъдат изрично посочени в обявата.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Продавам", няма да се отчитат от брояча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

Въпроси, свързани с изтрити обяви, може да се задават тук: Защо ми е изтрита темата?

За контакти с модераторите на форум "Продавам", ползвайте лични съобщения
до: Plamen Alexandrov, silverfox, STROILи Malkiya Rumba.

Пожелаваме Ви успешни сделки!

Вижте повече
Вижте по-малко

Екстремни телефони и таблети M.T.T. и EVOLVEO от списание OFF-road.BG

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • Екстремни телефони и таблети M.T.T. и EVOLVEO от списание OFF-road.BG


  Списание OFF-road.BG и Offroadshop.BG представят новата серия екстремни телефони и таблети M.T.T. Съкращението идва от френската фраза Mobile Tout Terrain, което в свободен превод ще рече „мобилни телефони за всякакви терени”.
  Телефоните M.T.T.
  са произведени от френската компания ADAR, която има над 20 годишен опит в областта на телекомуникациите и предлага многобройни решения за всякакви клиенти и условия. Фирмата, базирана в Тулуза, е сертифицирана по ISO 9001, а България е най-новата европейска държава, в която ще се предлагат нейните хомолгирани екстремни продукти. На българския пазар за момента се предлагат общo 5 ударо и водозащитени телефона и смартфона, както и екстремен IP67 таблет и също така защитени аксесоари за тях. Чрез подразделението си Offroadshop.BG, списание OFF-road.BG е оторизиран дистрибутор на продуктите M.T.T. Запознайте се с нашата гама накратко (подробна статия тук):
  Последно редактирано от izo4x4; 28-05-14, 16:20.


 • #2
  От: Екстремни телефони и таблети M.T.T. от списание OFF-road.BG

  M.T.T. SPORT  MTT Sport е малък, лек и компактен GSM. Той е водоустойчив и прахоустойчив. Има степен на защита IP67. В комплекта е включен калъф с лента за носене на ръка и стерео слушалки за слушане на музика. Има слот за micro-SD карта памет до 32 GB. MTT Sport има Bluetooth, вградена памет за 100 телефонни номера, black list за ограничаване на повиквания от 20 номера, MP3 и MP4 плейър, eBook reader, диктофон
  Характеристики:
  2G мрежа – 900 / 1800; 3G/4G мрежа – не, GPRS, EDGE, браузър, Bluetooth
  Размер: 90.2 x 49.2 x 14.5 мм; тегло – 90 г. Корпус – степен на защита IP67; цветове – черно / жълто
  Други: диктофон, календар, eBook reader; езици – английски и други, без български
  Батерия – Li-Ion 500mAh; режим на готовност 100 часа, режим на разговор – 2 часа
  Цена – 125 лв. (купи от Offroadshop.BG)
  ЦЕНА ЗА СЪФОРУМЦИ - 120 ЛВ.

  M.T.T. PROTECTION 2G


  MTT Protection 2G e водоустойчив, прахоустойчив и удароустойчив мобилен телефон със степен на защита IP67 и възможност за работа с 2 SIM карти. Той разполага с независима от операторите система Push to Talk, която позволява изпращане на гласови съобщения почти безплатно между двама потребители на MTT Protection 2G. Съобщенията се предават през GPRS (интернет през оператора). С вградените Bluetooth, слот за micro SD карта памет до 16GB, 1.3MP камера и собствена памет за 300 контакта MTT Protection 2G e икономично решение за всеки, който не би искал често, да си сменя телефоните, защото работи в екстремна среда или практикува екстремен спорт. В допълнение телефонът има MP3/MP4 плейър, игри, LED фенерче, органайзер и много други.

  Характеристики:
  2G мрежа – 850 / 900 / 1800 / 1900; 3G/4G – не; две сим карти, bluetooth, GPRS/EDGE
  Размер – 119 x 53 x 20 мм; тегло – 135 г. Корпус – степен на защита IP67: водоустойчив, прахоустойчив, удароустойчив
  Дисплей: 2 инча, 176 x 220 пиксела, цветен; 1,3 MP камера, високоговорител, 3.5мм жак, micro USB
  Телефонен указател – 300 номера; слот за карта – microSD до 16 GB; вградена памет 8MB, JAVA, mp3/mp4, органайзер, e-book четец, браузър, FM радио; езици – английски и други, без български
  Батерия – Li-Ion 1700 mAh; режим на готовност до 550 часа, режим на разговор до 12 часа
  Цена – 185 лв. (купи от Offroadshop.BG)
  ЦЕНА ЗА СЪФОРУМЦИ - 180 ЛВ.

  M.T.T. SUPER ROBUST 3G / WI-FI  MTT Super Robust 3G е мобилен телефон със степен на защита IP67, която гарантира пълна водоустойчивост и прахоустойчивост. Издържа дори и потапяне във вода. Корпусът е проектиран да издържи на удари съизмерими с падане от 2 метра височина. При това няма значение коя негова част ще поеме удара. Въпреки, че се отличава с устойчивост и здравина MTT Super Robust 3G не е лишен от никоe съвременнo средствo за комуникация като 3G, Bluetooth, Wi-Fi. Дори може да приема бърз интернет от мобилния оператор чрез 3G и го предоставя, чрез Wi-Fi hot spot на разположени в близост Wi-Fi устройства. Двете SIM карти дават възможност да се възползвате от предимствата на два различни оператора, 3G и двете камери осигуряват видео разговорите, a слота за micro-SD карта може да разшири паметта до 32 GB
  Характеристики:
  2G мрежа – 850 / 900 / 1800 / 1900; 3G мрежа – UMTS 850 / 1900 / 2100; WLAN Wi-Fi 802.11 b/g, Wi-Fi hotspot; две сим карти, Bluetooth
  Размер – 129 x 58 x 22 мм; тегло – 150 г. Корпус – степен на защита IP67: водоустойчив, прахоустойчив, удароустойчив
  Дисплей: 2 инча, QVGA 240×320 пиксела, цветен; 2 MP камера, втора камера 0,3 МР, високоговорител, micro USB
  Телефонен указател – 3000 номера; слот за карта – microSD до 32 GB; вградена памет 8MB, JAVA, mp3/mp4, органайзер, e-book четец, браузър, FM радио, ARM / AAC / MP3 / WAV / MIDI player; MP4 / 3GP / 3G2 player
  Батерия – Li-Ion 1700 mAh; езици – английски и други, без български
  Цена – 295 лв. (купи от Offroadshop.BG)
  ЦЕНА ЗА СЪФОРУМЦИ - 290 ЛВ.

  M.T.T. PROTECTION 3G

  M.T.T. Protection 3G е най-новият водоустойчив, прахоустойчив и ударойстойчив телефон на френската компания. Той е с най-високата степен на защита – IP68. Специалната му вградена и напълно безплатна функция за аларма при падане (Mandown protection) може да позвъни на до 5 предварително зададени номера когато регистрира падане. Може да изпрати и SMS с GPS координати за лесно откриване на мястото на инцидента. А SOS бутона набира само с едно натискане предварително зададен номер.
  Характеристики:
  2G мрежа – 850 / 900 / 1800 / 1900; 3G мрежа – UMTS 850 / 1900 / 2100; Bluetooth
  Размер – 127,5 x 63 x 21,5 мм; тегло – 168 г. Корпус – степен на защита IP68: водоустойчив, прахоустойчив, удароустойчив
  Дисплей: 2,2 инча, QVGA 240×320 пиксела, цветен; 2 MP камера, втора камера 0,3 МР, видеозапис, micro USB, 3,5 мм жак; GPS; електронен компас
  Телефонен указател – 1000 номера; слот за карта – microSD до 8 GB; JAVA, mp3/mp4, органайзер, e-book четец, браузър, FM радио, ARM / AAC / MP3 / WAV / MIDI player; MP4 / 3GP / 3G2 player
  Батерия – Li-Ion 1500 mAh; режим готовност – до 12 дни; режим на разговор – до 4 часа; езици – английски и други, без български.
  Цена – 395 лв. (купи от Offroadshop.BG)
  ЦЕНА ЗА СЪФОРУМЦИ - 380 ЛВ.

  Смартфон M.T.T. Smart Fun

  M.T.T. Smart Fun е водоустойчив, прахоустойчив и удароустойчив двуядрен смартфон с 2 SIM карти и степен на защита IP68 с операционна система Android OS, v4.1.2. Той може да устои на потапяне във всякакъв вид некорозивни течности и е устойчив на най-финия прах. Усиления корпус и Gorilla Glass стъкло го правят устойчив на удари. В същото време Smart Fun притежава всички възможности за комуникация: 3G, WiFi / hotspot, Bluetooth и слот за microSD до 32GB. Както и пълни мултимедийни възможности: 5MP камера, аудио и видео плеър, FM радио и много други.
  Характеристики:
  2G мрежа – 850 / 900 / 1800 / 1900; 3G мрежа – HSDPA / HSUPA (поддържа се само от SIM 1); WLAN – Wi-Fi 802.11 b/g/n; Bluetooth – v 3.0; две сим карти
  Размер – 117,7 x 64 x 17,5 мм; тегло – 185 г. Корпус – степен на защита IP68: водоустойчив, прахоустойчив, удароустойчив
  Дисплей: 3,5 инча, 320×480 пиксела, цветен тъчскрийн; 5 MP камера с LED светкавица, втора камера, видеозапис, micro USB, 3,5 мм жак
  Процесор – ARM Cortex A5 Dual Core 1,2 GHz; вградена памет – 4 GB, 512 MB RAM; телефонен указател – динамична памет; слот за карта – microSD до 32 GB; mp3/mp4, органайзер, e-book четец, браузър, FM радио, ARM / AAC / MP3 / WAV / MIDI player; MP4 / 3GP / 3G2 player
  Сензори: Accelerometer, gyro, proximity, компас, GPS
  Батерия – Li-ion 1650 mAh; режим на готовност – до 120 часа; режим на разговор – до 10 часа
  Цена – 615 лв. (купи от Offroadshop.BG)
  ЦЕНА ЗА СЪФОРУМЦИ - 600 ЛВ.

  M.T.T. TABLET

  M.T.T. Tablet е водоустойчив и удароустойчив таблет, който работи с операционна система Android 4.0.4. Степента на защита IP 67 му позволява да бъде потопен във вода, в продължение на няколко десетки минути, без да се повреди, а гумените брони го правят устойчив на удари от 6 страни – може да се справи с падане от максимум 1 метър височина, без значение коя от страните му ще се удари в земята. Този изключително устойчив таблет е особено подходящ както за екстремни спортни ентусиасти, така и за хора, които работят в особено замърсена / кална среда.
  M.T.T. Tablet е със 7″ 16:9 подсилен сензорен дисплей, операционна система Android 4.0.4, 5 MP уеб камера с видео запис, мултимедиен плеър за MP3 и MP4 формати, които може да слушате на вградените два 0,5W високоговорители или на висококачествените слушалки, включени в комплекта. M.T.T. Tablet е и с вградена GPS навигационна система, Bluetooth и Wi-Fi, слот за microSD карта до 64 GB и стандартен USB 2.0 за трансфер и съхранение на всякакъв вид информация.
  Характеристики:
  Мрежа: поддържа се с допълнителен аксесоар (Adapter for 3G key) WLAN – Wi-Fi 802.11 b/g/n; Bluetooth – v 3.0Размер – 210 x 130 x 27 мм; тегло – 580 г. Корпус – степен на защита IP67: водоустойчив, прахоустойчив, удароустойчив
  Дисплей: 7 инча, 800х480 пиксела, цветен тъчскрийн; 5 MP камера с двойна LED светкавица, втора камера 2 МР, видеозапис, micro USB, 3,5 мм жак
  Процесор: A8 – 1 GHz; Видеопроцесор – DSP + 3D Graphics; вградена памет – 4 GB, 512 MB RAM; телефонен указател – динамична памет; слот за карта – microSD до 32 GB; mp3/mp4, органайзер, e-book четец, браузър, FM радио, ARM / AAC / MP3 / WAV / MIDI player; MP4 / 3GP / 3G2 player
  Батерия – Li-Ion 1500 mAh; режим готовност – до 12 дни; режим на разговор – до 4 часа; езици – английски, български и др.
  Батерия – Li-ion 3500 mAh; режим на готовност – до 168 часа;
  Цена – 690 лв. (купи от Offroadshop.BG)
  ЦЕНА ЗА СЪФОРУМЦИ - 670 ЛВ.

  M.T.T. POWER BANK

  външна батерия с капацитет 6600 mAh. Освен големия капацитет на допълнителния енергоизточник, огромен плюс е неговата водо-, прахо- и удароустойчивост със степен на защита IP68. Това прави Power Bank вашия незаменим спътник при по-дълги пътувания без стандартен източник на електричество, с който да заредите вашата компактна електроника.
  Освен всичко друо, M.T.T. Power Bank разполага и с вградена LED светлина с 2 степени на зареждане и SOS режим. Животът на устройството надхвърля 300 цикъла на зареждане и разреждане. Пълното време за зареждане на външната батерия е от 7 до 9 часа.
  Размери : 115mm x 88mm x 29.2mm, тегло : 240 г.
  Цена – 125 лв. (купи от Offroadshop.BG)


  Всички М.Т.Т. устройства се предлагат с 24 месеца гаранция за фабрични дефекти. Посочените цени са с ДДС. Можете да разгледате и закупите продуктите в нашия шоурум на адрес: София, жк. Илинден, бл. 127 Б (бул. Тодор Александров до кино Арена – Запад), чрез нашия онлайн магазин Offroadshop.BG или чрез заявка на тел. 02 9627142.
  Предлагаме безплатна доставка с Тип Топ Куриер!


  ЗА ПОРЪЧКИ ОТ ФОРУМА - ЛС!
  Последно редактирано от izo4x4; 28-05-14, 16:20.

  Коментар


  • #3
   От: Екстремни телефони и таблети M.T.T. от списание OFF-road.BG

   Нещо с вградено UHF-радио
   Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
   „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
   LZ1EMS

   Коментар


   • #4
    От: Екстремни телефони и таблети M.T.T. от списание OFF-road.BG

    Имаш предвид да се ползва като радиостанция ли? Засега - не!

    Коментар


    • #5
     От: Екстремни телефони и таблети M.T.T. от списание OFF-road.BG

     Първоначално публикуван от emanuilis Преглед на мнение
     Нещо с вградено UHF-радио
     Мдааа.. друг е отговора
     Последно редактирано от zzlatev; 29-05-14, 13:20.
     Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

     Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

     Коментар


     • #6
      От: Екстремни телефони и таблети M.T.T. от списание OFF-road.BG

      Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
      ...M.T.T. TABLET... Батерия – Li-Ion 1500 mAh; режим готовност – до 12 дни; режим на разговор – до 4 часа; езици – английски, български и др. Батерия – Li-ion 3500 mAh; режим на готовност – до 168 часа; ...
      На таблета може ли да се инсталират навигационните софтуери, карти и тракове на гармин и да записва трак? Посоченото време на работа за разговори с допълнителния модем ли е? Колко време може да работи в навигационен режим с различните батерии?
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

      "Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

      Коментар


      • #7
       От: Екстремни телефони и таблети M.T.T. от списание OFF-road.BG

       Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
       На таблета може ли да се инсталират навигационните софтуери, карти и тракове на гармин и да записва трак? Посоченото време на работа за разговори с допълнителния модем ли е? Колко време може да работи в навигационен режим с различните батерии?
       Много се извинявам, но е допусната техническа грешка. Таблетът - НЯМА възможност за телефонни разговори (поне , а само за мобилен интернет с 3G адаптор. Времето на готовност е 168 часа, а официална информация при активна работа все още чакам да ми подадат.

       Относно Гармин, тъй като е андроидски тблет, съмнявам се да може, освен чрез рутване (но тогава ще падне гаранцията). Споменаха ми за някакви карти, които могат да се инсталират и за офроуд, но чакам офиц. становище. Та в този ред на мисли не знам и за запис на тракове Някъде по форума имаше дискусии относно Гармин за Андроид,

       Коментар


       • #8
        От: Екстремни телефони и таблети M.T.T. от списание OFF-road.BG

        Ето и два нови високотехнологични и корави смартфони от М.Т.Т.

        M.T.T. Smart Max


        Водоустойчив, прахоустойчив и удароустойчив двуядрен смартфон с 2 SIM карти и степен на защита IP68. Масивният оребрен корпус гарантира сигурен захват и защита от удари. M.T.T. Smart Max може да устои на потапяне във всякакъв вид некорозивни течности и е устойчив на най-финия прах.
        Вградена система Lone worker, алармира при падане или удар предварително задени абонати. Усиленият корпус и Gorilla Glass стъкло правят M.T.T. Smart Max устойчив на удари. В същото време той притежава всички възможности за комуникация: 3G, WiFi, WiFi hotspot, Bluetooth и слот за microSD до 32GB, както и пълни мултимедийни възможности: 5MP основна камера, 2MP предна камера, аудио и видео плейър, FM радио и много други.Основни характеристики M.T.T Smatmax
        2 SIM карти, 3G, GPRS, EDGE, Wi-Fi, Bluetooth v.4,0
        Операционна система Android 4.1 Jelly Bean, chipset ARM v7 MT6577, процесор 1 GHz Dual Core, видеопроцесор PowerVR SGX 531
        Вградена памет 4GB, 512 MB RAM. слот за карта microSD до 32 GB
        Размери: 124 x 68,5 x 24 мм, тегло 206 гр.
        Дисплей: TFT capacitive touchscreen; 3,2 инча; 320 x 480 px
        Основна камера: 5 MP, автофокус, LED светкавица (фенерче), видеозапис; втора камера 2МР
        Сензори: Accelerometer, G sensor, proximity, компас, барометър, GPS
        Батерия: Li-Ion 2060 mAh; режим на готовност до 168 часа; режим на разговор до 5 часа
        Цена – 685 лв. (поръчай от нашия онлайн магазин с безплатна доставка)
        Цена САМО за членове на форума - 670 лв.

        И новата четириядрена звезда с опция за безжично зареждане - M.T.T. Master


        Най-модерният смартфон в гамата на Mobile Tout Terrain. Този водоустойчив, прахоустойчив и удароустойчив четириядрен ултра смартфон с 2 SIM карти и степен на защита IP68 е с изчистен дизайн и наличието на всички възможности на смартфоните от най-висок клас, които го превръщат в универсално решение както за града, така и за планината.
        С лансирането на M.T.T. Master за първи път при екстремните телефони е представена опция за безжично зареждане. Устойчивият на удари смартфон с усилен корпус и Gorilla Glass стъкло притежава всички възможности за комуникация като 3G, WiFi, WiFi hotspot, Bluetooth, NFC и слот за microSD до 32GB, както и пълни мултимедийни възможности – 8MP камера, аудио и видео плейър, FM радио и много други.
        Основни характеристики M.T.T. Master
        2 SIM карти, 3G (HSPA 5.76 Mbps), GPRS, EDGE, Wi-Fi, Bluetooth v.4,0
        Операционна система Android 4.1 Jelly Bean, chipset ARM V7 MSM 8225Q, процесор 1,2 GHz Quad Core, видеопроцесор Adreno 203
        Вградена памет 4GB, 1GB RAM. слот за карта microSD до 32 GB
        Размери: 145 x 74 x 14,7 мм, тегло 210 гр.
        Дисплей: TFT capacitive touchscreen; 4,5 инча; 960 x 540 px
        Основна камера: 8 MP, автофокус, LED светкавица (фенерче), видеозапис; втора камера 1,3 МР
        Сензори: Accelerometer, G sensor, proximity, компас, барометър, GPS
        Батерия: Li-Ion 2400 mAh; режим на готовност до 290 часа; режим на разговор до 10 часа
        Цветове: Red, Orange, Petroleum Blue, Turquoise Blue, Anthracite Grey
        Цена – 795 лв. (поръчай от нашия онлайн магазин с безплатна доставка)
        Цена САМО за съфорумци - 780 лв.


        Новите екстремни смартфони M.T.T. Smart Max и M.T.T. Master, както и останалата гама екстремни телефони на Mobile Tout Terrain могат да бъдат закупени от нашия шоурум на адрес: София, ж.к. Илинден, бл .127 Б (бул. Тодор Александров до кино Арена – Запад). За поръчки и информация тел. 02 962 7142.
        БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА С ТИП ТОП КУРИЕР В ЦЯЛАТА СТРАНА!
        Последно редактирано от izo4x4; 19-06-14, 23:22.

        Коментар


        • #9
         От: Екстремни телефони и таблети M.T.T. от списание OFF-road.BG

         10 лв. от 800 клони към-то 1% бре, имай срама, все пак съфорумци.
         подаръци за мъже от FACOM
         промоция на читави инструменти

         и на хоби такива

         тел. О879 Ч8Ч 2З5

         Коментар


         • #10
          От: Екстремни телефони и таблети M.T.T. от списание OFF-road.BG

          Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
          10 лв. от 800 клони към-то 1% бре, имай срама, все пак съфорумци.
          Майсторе, телефоните не са като косачките и гедоретата брат, коригирах малко, ама повече няма как, ама хич даже. Дане говорим, че доставям за моя сметка. Което също си е някой лев спестен, нали?

          Коментар


          • #11
           От: Екстремни телефони и таблети M.T.T. от списание OFF-road.BG

           Майтап и уп бе братм не се коркай.
           подаръци за мъже от FACOM
           промоция на читави инструменти

           и на хоби такива

           тел. О879 Ч8Ч 2З5

           Коментар


           • #12
            От: Екстремни телефони и таблети M.T.T. от списание OFF-road.BG

            -Добре е, че колегите ни информират (като рекламират),за качествата и цените. Всеки (когато е информиран) може да вземе правилното(за себе си) решение.
            -Аз съм доволен от тази "дейност",помага ми и ВИ благодаря!

            Коментар


            • #13
             От: Екстремни телефони и таблети M.T.T. от списание OFF-road.BG

             Здравейте,
             Нещата тръгнаха от тази тема: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=180841 където се чудех какъв телефон да си взема. След малко ровене и допитване реших да пробвам МТТ като преди това не бях чувал за марката.
             Та от десетина дни съм горд собственик и ползвател на M.T.T. SUPER ROBUST 3G / WI-FI.
             На пръв поглед телефона ми се видя доста обемен, но пък за сметка на това не толкова тежък - 150 грама срешу 200 за стария ми.
             За мен най важните фактори бяха два - издръжлива батерия и добра чуваемост. Мога да кажа, че телефона задоволява и двата. Преди точно осем дни направих пълен заряд на батерията (първия заряд) и в момента индикатора е на 3/4. Очаквам скоро да падне на 2/4 но като гледам 12 - 14 дни ще изкарва. Това е при положение че не го ръчкам а го използвам само за разговори. Не го изключвам нощем.
             От слушалката се чува силно и ясно, мен също ме чуват. Хендсфрий все още не съм пробвал но така или иначе не го използвам често.
             Има опция за използване на интернет през Wi-Fi но го включвах колкото да видя дали ще намери домашната мрежа. Има опция и за "hot spot" като дърпа мобилен интернет и го предава чрез Wi-Fi към лаптоп и др. но това не съм пробвал, а и не мисля че на практика скоро ще го използвам.
             Има прилично (като за телефон) фенерче което се включва лесно от клавиатурата дори когато тя е заключена.
             Менютата нямат нищо особено, което е добре защото са по лесни за работа.
             На глупакоустойчивост все още не съм го пробвал защото е голям и не се побира във водна чаша но херметичността изглежда надежна.
             Това е за сега, с две думи мисля че телефона си заслужава.

             Коментар


             • #14
              От: Екстремни телефони и таблети M.T.T. от списание OFF-road.BG

              Здравейте,
              има ли вече някой собственик на екстремен телефон M.T.T, който да има вече наблюдение точно над екстремните му възможности?
              Издържа ли на потапяне във вода, изпускания и всичко останало, както е дадено в описанието му? Този IP67 напълно достатъчен ли е за един такъв телефон?
              Поздрави!

              Коментар


              • #15
               От: Екстремни телефони и таблети M.T.T. от списание OFF-road.BG

               Издържа 3 часа във фризер с вода - вадиш кубче лед и си работи
               Звъниш, обаче не се чува под водата - трябва да ги извадиш. Явно имаше лед останало някъде, щот първите 10 минути не се чуваше много добре. После изчисти
               Илийката забравил да цъкне копчето за клип - иначе щеше и видео да има.

               Иначе - ако имаше Български щеше да е перфектният телефон! Батерията дяни поне по 10 дена. Има обхват, където другите нямат. Отвратно се пишат СМС-и.
               При набиране на всеки номер пита от кой сим да излиза.
               Изпускал съм го често по плочки - веднъж само се беше разместила картата, но сигурно щот съм с преходник.
               Това за Робуста.
               Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

               Коментар

               Активност за темата

               Свий

               В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

               Най-много потребители онлайн 7,066 в 14:57 на 11-07-20.

               Зареждам...
               X