Обява

Свий

Правила на форум "Продавам"Уважаеми колеги,


Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Писането на български език на кирилица е задължително. Всички теми и мнения в тях, написани на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение, а авторите им ще бъдат санкционирани за нарушаване на правилата за правопис.

2. Осъществяването на търговска дейност се извършва по следните правила:
Правила на Форум "Търговски Партньори"
Правила на Форум "Търговски отстъпки за членовете на форума"
Във всички други случаи е забранено публикуването на обяви с цел осъществяване на търговска дейност. При опит за такава, темите ще бъдат изтривани, а авторът им ще получи временна или постоянна забрана за посещение в портала.

3.
Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

4.
За случаите на обяви за замени (бартери), обявите следва да се публикуват във форум "Продавам", а авторът трябва да посочи в заглавието "Заменям…" или "Бартер…".

5. Задължителни елементи на всяка обява за продажба:
- телефонен номер за връзка, а по възможност и други средства за контакт (e-mail, skype, icq и др.);
- цена (ако е твърда и не подлежи на договаряне, трябва да се упомене в обявата);
- актуални реални снимки на конкретно предлагания предмет, независимо дали е нов или употребяван (във формат не по-голям от 800х600 пиксела, без рекламни логота)

- населеното място, в което се намира предметът.

6. Темите следва да съдържат обява за продажба само на един предмет или брой артикули, които съставляват един комлект. Когато се касае за автомобили, АТВ или мотоциклети не повече от един брой в съответната тема, цял или на части. Ако се продава екипировка до един комплект (каска, панталон, ръкавици...) Обявите за продажби на гуми и джанти да се свеждат до един комплект за съответния вид превозно средство. При наличие на повече предмети, те следва да бъдат разделени в отделни теми. Разрешава се в темите да се продават повече предмети само в раздел "Гаражни разпродажби". Същият може да се използва за разпродажба на дребни неща, които не е уместно да се разделят на много теми.

7. Участниците, които публикуват обяви за продажби от името на друг човек, трябва изрично да го посочат, както и да напишат дали гарантират за продаваните предмети или само публикуват обявата, без личен ангажимент, с уговорката, че покупката на такъв предмет е с неясен изход за купувача. Непосочването, че се продават чужди предмети, се счита за нарушение, при установяване на което, обявата ще бъде изтрита, а авторът официално предупреден.

8. "Повдигане" или "Ъп" на теми се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. При приключване на сделки, пишете "продаден/а/о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и премествани в подфорум "Архив".

10. Без налични разрешителни документи е забранено предлагането за продажба на вещи, за които се изисква определен вид разрешение от компетентни органи - например огнестрелни оръжия, боеприпаси, акцизни стоки и др. Не се разрешава публикуването на обяви за предлагане и закупуване на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

11. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

12. Забранява се публикуване на обяви за продажба на МПС или други вещи с наложен запор или други обстоятелства, които пречат на продавача законно да се разпорежда с тях. Такива включват, но не се изчерпват с документи на чуждо име и всякакви "проблеми, не позволяващи прехвърляне" по нормативно установения ред. Съществуващи други тежести върху предлаганата стока (залог, неплатени данъци за минали периоди и подобни) следва да бъдат изрично посочени в обявата.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Продавам", няма да се отчитат от брояча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

Въпроси, свързани с изтрити обяви, може да се задават тук: Защо ми е изтрита темата?

За контакти с модераторите на форум "Продавам", ползвайте лични съобщения
до: Plamen Alexandrov, silverfox, STROILи Malkiya Rumba.

Пожелаваме Ви успешни сделки!

Вижте повече
Вижте по-малко

Екстремни фотоапарати и бинокли Pentax от OFF-road.BG

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • Екстремни фотоапарати и бинокли Pentax от OFF-road.BG

  Екстремни фотоапарати Pentax WG-3, WG-3 GPS и WG-10 от OFF-road.BG  Списание OFF-road.BG представя новите водоустойчиви и удароустойчиви екстремни фотоапарати Pentax WG-3, WG-3 GPS и WG-10. Новата серия продукти на световноизвестния японски производител комбинира уникалните качества на фотокамерите Pentax с екстремна здравина, подходяща за любителите на оф-роуд и аутдор приключения. Сертифицирани по стандарта IP-67, новите фотопарати са подходящи и за феновете на подводните снимки, тъй като без проблем могат да бъдат потапяни на дълбочина до 10 (14) метра във вода.

  PENTAX WG-3 / PENTAX WG-3 GPS


  В допълнение към най-доброто представяне по водоустойчивост и удароустойчивост от продуктите на PENTAX, тези нови модели са и с качествен светлосилен варио обектив и двойна система за компенсиране на трептенето, както под вода, така и при полеви условия.
  Разработени като клас тежка категория от WG серията устойчиви модели, PENTAX WG-3 и WG-3 GPS предлагат най-добрата в серията водоустойчивост (до 14 метра под водата) и устойчивост на удар (срещу падане от височина от два метра). WG-3 и WG-3 GPS разполагат и с: нова разработка обектив, с голяма стойност на блендата (с максимална бленда от F2.0 в широкоъгълния край) и четирикратно оптично увеличение, висока светлочувствителност, CMOS сензор със задно осветяване, ново поколение енджин за обработка на изображения, за да заснема качествени снимки и видео с ниско ниво на шум (през нощта и в помещения, където обектите са слабо осветени или дори и под водата). Добавянето на такива изключителни характеристики като студоустойчивост до -10 °C, двойна система Shake Reduction, запис на Full HD видео (1920х1080 пиксела) и широкоекранен 3,0-инчов LCD дисплей, превръщат WG-3 и WG-3 GPS в надежден фотоапарат, изпълняващ своите задължения брилянтно и във всевъзможни по сложност полеви ситуации.
  Моделът Pentax WG3 GPS разполага и с разширени GPS функции за запис на данни за местоположението и данни за маршрута върху заснетите снимки. Заедно с това и измерване на налягане/височина/дълбочина, дигитален компас и безжична система за зареждане на батерията за улеснение на снимките на открито.
  Цена Pentax WG-3 – 619 лв. (цветове – черен, оранжев)
  Цена за членове на форума - 5% - 588 лв.
  Цена Pentax WG-3 GPS – 689 лв. (цветове – зелен, лилав)
  Цена за членове на форума - 5% - 654 лв.

  PENTAX WG-10


  Разработен като ентри модел от WG серията устойчиви модели, PENTAX WG-10 превръща снимането навън или под вода в лесно, забавно и неангажиращо начинание. Въпреки лекото си и компактно тяло, WG-10 предлага невероятни базови характеристики, благодарение на които се справя без затруднение в трудните полеви условия: водоустойчив е – издържа на налягането на 10 метра под водата в продължение да 2 часа без прекъсване; удароустойчив и остава невредим при падане от 1.5 метра височина; Студоустойчив – може да работи без проблеми и при температура –10°C. Освен всичко това разполага и с редица креативни възможности като функцията електронен микроскоп, с която можете да снимате незабележимите неща около вас.
  Цветове – червен, черен
  Цена – 419 лв.
  Цена за членове на форума - 5% - 398 лв.

  БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА С КУРИЕР*!
  Тези и други продукти Pentax могат да бъдат видени и закупени от редакцията на списание OFF-road.BG на адрес София, бул. Ботевградско шосе 264, сграда „Юнг 3”, партер. За повече информация тел. 0896 833 822, magazine@offroadbg.net
  *Безплатната доставка се извършва с Тип Топ Куриер и важи за населени места, в които оперира куриерската фирма. Може да заявите и доставка с друга избрана от вас фирма, но тогава доставката ще е за ваша сметка.
  Посочените цени са с ДДС.


 • #2
  От: Екстремни фотоапарати Pentax от OFF-road.BG

  Списание OFF-road.BG ще работи за вас и на 1 май 2013 г! Заповядайте в редакцията ни на бул. Ботевградско шосе 264, сграда "Юнг 3" от 9 до 18 часа!

  Само на 01.05.2013 можете да вземете Pentax WG-3 за 569 лв., Pentax WG-3 GPS за 639 лв. и Pentax WG-10 за 380 лв.

  Офертата важи за закупуване на място или при поръчка на телефон 02 9627142 в рамките на работния ден.

  Коментар


  • #3
   От: Екстремни фотоапарати и бинокли Pentax от OFF-road.BG

   Pentax K-30 + обектив 18-55 WR на специална цена и с подарък   Списание OFF-road.BG представя на вашето внимание цифровия водоустойчив, прахоустойчив и студоустойчив DSLR фотоапарат Pentax K-30. K-30 е най-новата DSLR камера на PENTAX, създадена специално с идеята за активния, спортно насочен фото-ентусиаст, който не се притеснява да използва техниката си и в най-суровия условия, за да хване точния кадър.

   Благодарение на своите 81 уплътнения Pentax K-30 е влаго и прахо защитен и с гарантирана функционалност при ниски температури до -10 градуса. Това означава, че K-30 може да бъде с вас на къмпинг или когато изкачвате планината и да се радвате на качествена SLR фотография, без да се притеснявате от състоянието на времето. Голям, дълбок грип за здраво и стабилно захващане на камерата, нископрофилен корпус на пентапризмата за намаляване на височината и заоблено, меко гумирано покритие за по-добър захват на камерата при вертикално снимане.

   Pentax K-30 притежава последна генерация CMOS сензор с рамери 23.7 х 15.7 мм. Той осигурява високоскоростно прочитане на данните, като в същото време предава дигитални изображения с много висока резолюция и плавни градации на цветовете със своите 16.28 мегапиксела. В K-30 този сензор е съчетан с PRIME M централен процесор за обработка, помагащ за запис на висококачествено Full HD Видео. Камерата предлага широк диапазон на чувствителност от ISO 100 до ISO 25600 като специално внимание е обърнато на намаляването на луминансния шум, както при високите нива на чувствителност, така и при ниските.


   Независимо от компактно си тяло, което е по-малко и по-леко от обикновени модели от среден клас, K-30 оритежава стъклена пентапризма със 100% зрително поле и увеличение от 0.92 (с 50мм 1.4 на безкр.), помагащо за по-лесно фокусиране и кадриране. K-30 идва с оригиналния Natural Bright Matte III фокусен екран за улесняване на ръчния фокус. Фотографа може да смени стандартното матово стъкло с някой от другите сменяеми фокусни екрани.

   Когато снимате спорт, сценични изяви и диви животни, функцията за високо скоростно снимане на PENTAX K-30 е много удобно, тъй като позволява на фотографа да заснеме бързо движещи се обектив в серия от снимки в с максимална скорост от 6 кадъра в секунда (при снимане във формат JPEG). >>>вижте подробни характеристики>>>


   3 години гаранция!
   Pentax К-30 + обектив 18-55mm WR – 1399 лв.
   Специално предложение до 30 юни 2013 година: 1299 лв. + подарък фотографска чанта
   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА С КУРИЕР*!
   Тези и други продукти Pentax могат да бъдат видени и закупени от редакцията на списание OFF-road.BG на адрес София, бул. Ботевградско шосе 264, сграда „Юнг 3”, партер. За повече информация тел. 0896 833 822, magazine@offroadbg.net

   Вижте всички предлагани от нас стоки на www.offroadshop.bg


   *Безплатната доставка се извършва с Тип Топ Куриер и важи за населени места, в които оперира куриерската фирма. Може да заявите и доставка с друга избрана от вас фирма, но тогава доставката ще е за ваша сметка.
   Посочените цени са с ДДС.

   Коментар


   • #4
    От: Екстремни фотоапарати и бинокли Pentax от OFF-road.BG

    Представяме ви екстремния бинокъл Pentax Marine 7x50 с компас    Списание OFF-road.BG представя на вашето внимание екстремният бинокъл Pentax Marine 7x50 с вграден компас. Хитовият модел, бързо набрал популярност по цял свят, вече е и на българския пазар.

    Бинокълът Pentax Marine 7x50 с рууф призми е създаден специално за всяка по-екстремна ситуация или среда, където издръжливостта и прецизността са от значение. PENTAX Marine е напълно водоустойчив, удароустойчив и лещите му не се замъгляват, а корпусът му е изцяло гумиран за защита и лесно хващане. PENTAX Marine притежава пълен с течност компас, вграден в оптиката, колебанието на който се спира от специална омекотяваща система. Скалите са определени прецизно с деления през един градус – идеални при навигация и прецизно позициониране на обектите. Далекомерна скала позволява на потребителя да определи разстоянието до обекти с известен размер. Оптиката създадена от PENTAX е многослойно просветлена (BaK 4 призма), за отличен трансфер на светлината и изключителна яснота.

    Бинокълът Pentax Marine 7x50 се доставя в комплект с устойчива чантичка и ремък за врат. Изпипан до последния детайл, бинокълът PENTAX Marine с гордост носи своята 30 годишна гаранция.

    Технически характеристики: увеличение – 7x; диаметър на предната леща – 50 мм; оптична конструкция – 7 елемента в 5 групи; тип – пълноразмерен с рууф призми; покритие на лещите – пълно многослойно; призма – BaK4; коефициент на улавяне на светлината – 18,7; зрително поле (на 1000 м) – 116 метра; близък фокус – 3 м; изходна леща – 6,8 мм; точка за окото – 17,6 мм; окуляри – със завъртане.
    Водоустойчивост – JIC клас 6, продухан с азот; възможност за статив – да; размери (Д х В х Ш мм) – 175 x 134 x 62; тегло – 976 гр.

    Цена – 590 лв.
    Цена за съфорумци - 560 лв.


    Вече и на изплащане с Уникредит Потребителско Финансиране!


    ВИЖТЕ И ОСТАНАЛИТЕ БИНОКЛИ PENTAX, В НАШИЯ ОНЛАЙН МАГАЗИН!


    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА С КУРИЕР*!

    Тези и други продукти Pentax могат да бъдат видени и закупени от редакцията на списание OFF-road.BG на адрес София, бул. Ботевградско шосе 264, сграда „Юнг 3”, партер. За повече информация тел. 0896 833 822, magazine@offroadbg.net
    *Безплатната доставка се извършва с Тип Топ Куриер и важи за населени места, в които оперира куриерската фирма. Може да заявите и доставка с друга избрана от вас фирма, но тогава доставката ще е за ваша сметка.
    Посочените цени са с ДДС.

    Коментар


    • #5
     От: Екстремни фотоапарати и бинокли Pentax от OFF-road.BG

     водоустойчив, прахоустойчив и студоустойчив
     За протокола:

     - Не знам кой в България е превеждал това "студоустойчив", вече за втори път го виждам на пряк копи-пейст във форума - някой при Пентакс България ще трябва сериозно да си прeгледа оригинала на документацията. Всеки прахо/влаго защитен апарат държи малко повече на студ понеже уплътненията срещу прах и влага пазят по-добре и от студен въздух, но толкоз. Операционната температура на К-30ката е до минус десет градуса, което е в рамките на нормалното за такъв вид апарат и е добър резултат, но потребителя не трябва да се заблуждава че при ниски температури ще може да се мотае на студа без батерията на апарата му да го зарадва с всички прелести на батерия изложена на студ. Допълнителната батерия на топло в джоба продължава да бъде задължителна при преходи в студено време.

     Отделно - употребата на "водоустойчив" в описанието на апарата е опасно свободно съчинение. Апарата е влаго устойчив (което никак не е малко), за разлика от малкия си брат по-горе, който е водоустойчив. Единия (водоустойчивия) може да бъде потапян във вода без проблем, и да прави подводни снимки до дадена дълбочина. Влагоустойчивия апарат ще издържи на моментни намокряния, пръски, краткотрайно заливане, влажен въздух, но не и на потапяне. При истинско потапяне (изпускане във вода) ще има повече шанс да оцелее от нормален апарат, понеже водата ще се процеди по-бавно, но поражения ще има. Проверено е


     ...Pentax K-30 е влаго и прахо защитен и с гарантирана функционалност при ниски температури до -10 градуса...
     Това е коректното описание, дефиниращо качествата на апарата. Това е и което трябва да се ползва винаги, без вариации.

     - Най-важното: СНИМКАТА НА ПОЛУЗАРОВЕНИЯ В ПЯСЪКА АПАРАТ Е ОПАСЕН СЪВЕТНИК, ПОДВЕЖДАЩА И ПОДХЛЪЗВАЩА. Бих го сложил в още по-голям шрифт.

     Независимо от влаго-прахо защитата, пясъка не прощава при активно ползване на апарата. Във вида от снимката, при първото зумване на обекива пясъка ще надере пластмасата, ще се набие по уплътненията, и ОСВЕН ако обектива не мине през грижливо почистване по най-бързия начин, и/или потребителя се усети и не ползва зум-а до следващото почистване - песъчинките рано или късно ще намерят път през уплътненията и вътре в апарата. По-голямата част ще бъдат издухани през каналите за продухване предвидени в този вид апарати, но не всичко ще излезе.

     Освен ако не е с вътрешен зум (да не променя дължината си при употреба на зум-а), всеки обектив влязъл в достъп с пясък, независимо колко е защитен, трябва моментално да бъде почистен от песъчинки по корпуса. В противен случай става гореописаното, с едни хубави прави резки по пластмасата на подвижната част на корпуса на обектива след няколко зумвания напред-назад.

     Не знам дали снимката е от оригиналните рекламни материали на Пентакс или творческа, но е силно заблуждаваща и не мога да я оставя без коментар.

     Целта на горните ми коментари е хората да са наясно със спецификата на този вид апарати. Не е въобще лесна работа да се направи влаго/прахо защитен апарат със сменяем обектив, и Пентакс заслужава уважение че си прави труда да предпазва вече всичките си огледално рефлексни апарати по този начин. Но е важно да се знае че степента на защита на влаго/прахо защитен огледално рефлексен апарат (и на всеки апарат със сменяем обектив), бил той Пентакс или друга марка, не е съизмерима със степента на защита на първото апаратче описано в статията, което поради монолитната си конструкция и фиксирания несменяем обектив е в пъти по-добре защитено и става и за подводна фотография, а вероятно и за детска лопатка на плажа.
     Последно редактирано от Goblin; 22-07-13, 08:29.
     Издъних се на Тюринг теста

     Коментар


     • #6
      От: Екстремни фотоапарати и бинокли Pentax от OFF-road.BG

      Гоблине, благодарим за съвета! Ок, за водоустойчивия идеята е, че си правим снимки и при силен дъжд (проверено). За студоустойчивия - това, че изкарва при минус10 си е студоустойчив. Имам друга техника, която малко под нулата спича за минута. Та за мен си е студоустойчив. За всичко друго си повече от прав, благодаря!

      Коментар


      • #7
       От: Екстремни фотоапарати и бинокли Pentax от OFF-road.BG

       Ето и още един продукт от Pentax, който може да не е екстремен, но пък е с доста добри показатели и на много приятна цена:

       Pentax Optio LS465 с 16 мегапиксела и HD видео само за 199 лв.       Елегантния компактен цифров фотоапарат Pentax Optio LS465 предлага висококачествени снимки с резолюция 16 мегапиксела и запис на HD видео (1280×720 пиксела, 16:9) при 30 кадъра в секундал

       Pentax Optio LS465 е с размери 4,6 х 10,2 см и дебелина на корпуса едва 2,2 см (с прибран обектив). Фин и изчистен дизайн, който ще допадне на потребители и от двата пола. Въпреки скромните си габарити, LS465 е с 2,7-инчов дисплей с 230000 пиксела резолюция. Записът на HD видео се осъществява директно, чрез натискане на отделен бутон.

       Pentax Optio LS465 е със CCD матрица, 5-кратно оптично увеличение и режим Auto Picture, оптимизиращ настройките на фотоапарата (напр. чувствителност, скорост на затвора), като автоматично избира измежду 14 програми като Portrait, Blue Sky и Sunset, според конкретна ситуация. Апаратът има усъвършенствана функция за разпознаване на лица Face Detection AF&AE, определяща лицата на хората в кадър и автоматично оптимизираща фокуса и експозицията. Сред останалите екстри са инструменти за лесно създаване на красиви изображения, като например Smile Capture, който автоматично прави снимка, веднага след като човекът в кадъра се усмихне и режим Natural Skin, който придава меки и естествени тонове на лицето.

       Pentax Optio LS465 разполага с режим на стабилизация Movie SR (Shake Reduction), който компенсира трептенето на фотоапарата при снимане на видео с помощта на софтуерна обработка.

       Компактното бюджетно предложение на Pentax се предлага в цветове Sapphire black, Ruby pink и Amethyst purple (черен, розов и тъмнолилав).

       Цена - 199 лв. с ДДС

       Цена за приятели от Offroad-Bulgaria - 189 лв. с ДДС

       БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА*

       Вече и на изплащане с Уникредит Потребителско Финансиране!

       Тези и други продукти Pentax могат да бъдат видени и закупени от редакцията на списание OFF-road.BG на адрес София, бул. Ботевградско шосе 264, сграда „Юнг 3”, партер. За повече информация тел. 0896 833 822, magazine@offroadbg.net

       *Безплатната доставка се извършва с Тип Топ Куриер и важи за населени места, в които оперира куриерската фирма. Може да заявите и доставка с друга избрана от вас фирма, но тогава доставката ще е за ваша сметка.
       Посочените цени са с ДДС.

       Коментар


       • #8
        От: Екстремни фотоапарати и бинокли Pentax от OFF-road.BG

        Ако кажеш, че има и карта с памет и си поръчвам !

        Коментар


        • #9
         От: Екстремни фотоапарати и бинокли Pentax от OFF-road.BG

         Карта с памет отделно - в момента имам 8 и 16 GB микро SD с адаптор за SD. Марка Team, най-висок клас - 10. За 8-цата в момента нямам цена, а 16-ката е 29 лв. с ДДС...

         Коментар


         • #10
          От: Екстремни фотоапарати и бинокли Pentax от OFF-road.BG

          Pentax и списание OFF-road.BG имат удоволствието да обявят специална лятна промоция на Pentax WG-10          Pentax WG-10 е сертифициран по стандарта IP-67 и е изключително подходящ за любителите на подводни снимки, тъй като без проблем може да бъде потапян на дълбочина до 10 метра във вода.
          Макар да е лек (146 грама) и изключително компактен (560х362х28,5 мм), WG-10 е със сериозни базови характеристики, благодарение на които се справя без затруднение в трудните условия: Водоустойчив – издържа на налягането на 10 метра под водата (дори и в морето) в продължение да 2 часа без прекъсване
          Удароустойчив – остава невредим при падане от 1.5 метра височина.
          Студоустойчив – може да работи без проблеми и при температура –10°C.

          Специална цена до 1 септември 2013 година - 369 лв.
          За приятели от форума - 360 лв.


          За да не бъда голословен, ето и снимка на моята щерка, правена от мен в басейн наскоро:


          Имам и подводно видео, ако някой иска да му пратя да види как е...

          ВИЖТЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ

          БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА С КУРИЕР**!

          Тези и други продукти Pentax могат да бъдат видени и закупени от редакцията на списание OFF-road.BG на адрес София, бул. Ботевградско шосе 264, сграда „Юнг 3”, партер. За повече информация тел. 0896 833 822, magazine@offroadbg.net
          *Посочената цена е с ДДС и е валидна до 1 септември 2013 или до изчерпване на количествата. Сибо медиа ООД си запазва правото на промени по промоцията
          **Безплатната доставка се извършва с Тип Топ Куриер и важи за населени места, в които оперира куриерската фирма. Може да заявите и доставка с друга избрана от вас фирма, но тогава доставката ще е за ваша сметка.          Коментар


          • #11
           От: Екстремни фотоапарати и бинокли Pentax от OFF-road.BG

           Нови, по-ниски цени за Pentax WG-3 / WG-3 GPS, WG-10, K-30 и K-5 през септември           Списание OFF-road.BG обявява септемврийска кампания за екстремните фотоапарати Pentax. От 1 до 30 септември 2013 година, моделите Pentax WG-3 / WG-3 GPS, WG-10, K-30 и K-5 ще са с нови, по-ниски цени. Промоцията е валидна както за закупилите продукти от нашия офис, така и за клиентите на нашия онлайн магазин Offroadshop.BG.

           Култовият водоустойчив и удароустойчив фотоапарат Pentax WG-3 от днес до края на месеца е на цена само 499 лв. вместо 619 лв. Версията Pentax WG-3 GPS пък е намалена от 679 на 599 лв. с ДДС. Повече информация за двата модела, с които без проблем може да снимате и на 14 метра под вода може да видите ТУК. За членове на форума новите цени са съответно - 489 лв. и 589 лв.           Продължава и промоцията за компактния водо и удароустойчив фотоапарат Pentax WG-10. По-малкото братче на WG3 е с промоционална цена от 369 лв. вместо 419 лв. Повече за малкия, но корав WG-10 може да прочетете ТУК. За членове на форума - 360 лв.


           Естествено, промоцията не подминава и флагмана Pentax K-30. Новата DSLR камера, създадена специално за активния, спортно насочен фото-ентусиаст, се предлага на цена от 1250 лв. с ДДС в комплект с обектив 18-55WR, вместо 1399 лв. Повече за модела вижте ТУК. За членове на форума - 1225 лв.


           Промоцията на списание OFF-road.BG не подминава и малкото бижу Pentax Optio LS465. Моделът, който е мечта за всяка дама, със своите възможности за персонализация на външния вид, само до 30 септември ще може да бъде закупен за 189 лв. Вижте още инфо за мъника.

           За последно, но не по важност, оставяме кралят на DSLR машините – професионалният Pentax K-5. Уникалната „фотографска фабрика”, в комплект с обектив 18-55 WR от 2050 лв. е на намалена на 1799 лв. За членове на форума - 1779 лв.


           На специални цени са и други модели и комплектации Pentax. Подробна ценова листа вижте ТУК

           БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА С КУРИЕР*!


           Тези и други продукти могат да бъдат видени и закупени от редакцията на списание OFF-road.BG на адрес София, бул. Ботевградско шосе 264, сграда „Юнг 3”, партер. За повече информация тел. 02 962 7142, 0896 833 822, magazine@offroadbg.net
           Посочените цени са с ДДС. Промоцията е валидна до 30 септември 2013 г. или до изчерпване на количествата.
           *Безплатната доставка се извършва с Тип Топ Куриер и важи за населени места, в които оперира куриерската фирма. Може да заявите и доставка с друга избрана от вас фирма, но тогава доставката ще е за ваша сметка.

           Коментар


           • #12
            От: Екстремни фотоапарати и бинокли Pentax от OFF-road.BG

            Списание OFF-road.BG ви очаква на Наслука – Лов, Риболов, Спорт 2013


            Коментар


            • #13
             От: Екстремни фотоапарати и бинокли Pentax от OFF-road.BG

             Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
             Нови, по-ниски цени за Pentax WG-3 / WG-3 GPS, WG-10, K-30 и K-5             Списание OFF-road.BG обявява септемврийска кампания за екстремните фотоапарати Pentax. От 1 до 30 септември 2013 година, моделите Pentax WG-3 / WG-3 GPS, WG-10, K-30 и K-5 ще са с нови, по-ниски цени. Промоцията е валидна както за закупилите продукти от нашия офис, така и за клиентите на нашия онлайн магазин Offroadshop.BG.

             Култовият водоустойчив и удароустойчив фотоапарат Pentax WG-3 от днес до края на месеца е на цена само 499 лв. вместо 619 лв. Версията Pentax WG-3 GPS пък е намалена от 679 на 599 лв. с ДДС. Повече информация за двата модела, с които без проблем може да снимате и на 14 метра под вода може да видите ТУК. За членове на форума новите цени са съответно - 489 лв. и 589 лв.             Продължава и промоцията за компактния водо и удароустойчив фотоапарат Pentax WG-10. По-малкото братче на WG3 е с промоционална цена от 369 лв. вместо 419 лв. Повече за малкия, но корав WG-10 може да прочетете ТУК. За членове на форума - 360 лв.


             Естествено, промоцията не подминава и флагмана Pentax K-30. Новата DSLR камера, създадена специално за активния, спортно насочен фото-ентусиаст, се предлага на цена от 1250 лв. с ДДС в комплект с обектив 18-55WR, вместо 1399 лв. Повече за модела вижте ТУК. За членове на форума - 1225 лв.


             Промоцията на списание OFF-road.BG не подминава и малкото бижу Pentax Optio LS465. Моделът, който е мечта за всяка дама, със своите възможности за персонализация на външния вид, само до 30 септември ще може да бъде закупен за 189 лв. Вижте още инфо за мъника.

             За последно, но не по важност, оставяме кралят на DSLR машините – професионалният Pentax K-5. Уникалната „фотографска фабрика”, в комплект с обектив 18-55 WR от 2050 лв. е на намалена на 1799 лв. За членове на форума - 1779 лв.


             На специални цени са и други модели и комплектации Pentax. Подробна ценова листа вижте ТУК

             БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА С КУРИЕР*!


             Тези и други продукти могат да бъдат видени и закупени от редакцията на списание OFF-road.BG на адрес София, бул. Ботевградско шосе 264, сграда „Юнг 3”, партер. За повече информация тел. 02 962 7142, 0896 833 822, magazine@offroadbg.net
             Посочените цени са с ДДС. Промоцията е валидна до 30 септември 2013 г. или до изчерпване на количествата.
             *Безплатната доставка се извършва с Тип Топ Куриер и важи за населени места, в които оперира куриерската фирма. Може да заявите и доставка с друга избрана от вас фирма, но тогава доставката ще е за ваша сметка.
             Имам удоволствието да ви съобщя, че тези промо цени за момента остават постоянни!

             Коментар


             • #14
              От: Екстремни фотоапарати и бинокли Pentax от OFF-road.BG

              Обявяваме специална празнична промоция за определени продукти Pentax, специално за колеги от форума. Промоцията е валидна от днес до 20 декември 2013 г или до изчерпване на количествата.

              10% отстъпка за следните продукти, само за членове на форума:

              Фотоапарати Pentax
              Pentax WG-3 - oт 499 на 449 лв.
              Pentax WG-3 GPS - от 599 на 539 лв.
              Pentax Optio LS465 - от 199 на 179 лв.

              Бинокли Pentax

              Pentax Marine 7x50 с компас - от 590 на 530 лв.              Уникалният Pentax PCF WP II 20x60 (водо, ударо и студоустойчив) от 569 на 512 лв.
              Вижте повече инфо за продукта

              Компактният здравеняк DCF SW 10x25 (ударо, водо и студоустойчив) от 349 на 314 лв.              повече инфо за продукта

              Здравата бюджетна серия XCF              XCF 10x50 - от 229 на 206 лв. (повече инфо за продукта)
              XCF 12x50 - от 249 на 224 лв. (повече инфо за продукта)
              XCF 16x50 - от 279 на 251 лв.
              (повече инфо за продукта)

              Pentax JUPITER III 8x21 oт 69 на 62 лв.

              повече инфо за продукта

              Посочените цени са с ДДС. Промоцията е валидна до 17 часа на 20 декември 2013 година или до изчерпване на количествата. Промоцията е САМО за членове на Offroad-Bulgaria.com. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА В НАСЕЛЕНИ МЕСТА С ОФИС НА ТИП ТОП КУРИЕР!

              За повече информация ЛС, тел. 02 9627142 (от 9 до 18 часа) или мейл reklama@offroadbg.net

              Коментар


              • #15
               От: Екстремни фотоапарати и бинокли Pentax от OFF-road.BG

               Списание OFF-road.BG и Offroadshop.BG ви канят на изложението "Лов, риболов, Спорт", което се провежда от 10 до 13 април 2014 в Интер Ескпо Център (Булгарреклама) в София!

               При нас ще може да вземете пропуснат стар беой на любимото списание, да направите своя абонамент или просто да си побъбрим. Offroadshop.BG ще ви предложи най-новите и актуални модели удароустойчиви телефон CAT и Sonim, ножове и инструменти Herbertz, Puma, Fiskars, Gerber и серията за оцеляване Bear Grylls. Също така актуални бинокли и далекомери от Pentax и Leica. Ще може да намерите и богата гама оф-роуд аксесоари като колани, китове, компресори, шекели и др. на водещия доставчик Gladiator Offroad-Technik.

               Тези и още много неща ще откриете на щанда на списание OFF-road.BG и Offroadshop.BG по време на изложението „Лов, Риболов, Спорт“ от 10 до 13 април 2014 в Интер Експо Център (Булгарреклама) в София. Очакваме ви!

               Коментар

               Активност за темата

               Свий

               В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

               Най-много потребители онлайн 7,066 в 14:57 на 11-07-20.

               Зареждам...
               X