Обява

Свий

Правила на форум "Продавам"Уважаеми колеги,


Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Писането на български език на кирилица е задължително. Всички теми и мнения в тях, написани на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение, а авторите им ще бъдат санкционирани за нарушаване на правилата за правопис.

2. Осъществяването на търговска дейност се извършва по следните правила:
Правила на Форум "Търговски Партньори"
Правила на Форум "Търговски отстъпки за членовете на форума"
Във всички други случаи е забранено публикуването на обяви с цел осъществяване на търговска дейност. При опит за такава, темите ще бъдат изтривани, а авторът им ще получи временна или постоянна забрана за посещение в портала.

3.
Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

4.
За случаите на обяви за замени (бартери), обявите следва да се публикуват във форум "Продавам", а авторът трябва да посочи в заглавието "Заменям…" или "Бартер…".

5. Задължителни елементи на всяка обява за продажба:
- телефонен номер за връзка, а по възможност и други средства за контакт (e-mail, skype, icq и др.);
- цена (ако е твърда и не подлежи на договаряне, трябва да се упомене в обявата);
- актуални реални снимки на конкретно предлагания предмет, независимо дали е нов или употребяван (във формат не по-голям от 800х600 пиксела, без рекламни логота)

- населеното място, в което се намира предметът.

6. Темите следва да съдържат обява за продажба само на един предмет или брой артикули, които съставляват един комлект. Когато се касае за автомобили, АТВ или мотоциклети не повече от един брой в съответната тема, цял или на части. Ако се продава екипировка до един комплект (каска, панталон, ръкавици...) Обявите за продажби на гуми и джанти да се свеждат до един комплект за съответния вид превозно средство. При наличие на повече предмети, те следва да бъдат разделени в отделни теми. Разрешава се в темите да се продават повече предмети само в раздел "Гаражни разпродажби". Същият може да се използва за разпродажба на дребни неща, които не е уместно да се разделят на много теми.

7. Участниците, които публикуват обяви за продажби от името на друг човек, трябва изрично да го посочат, както и да напишат дали гарантират за продаваните предмети или само публикуват обявата, без личен ангажимент, с уговорката, че покупката на такъв предмет е с неясен изход за купувача. Непосочването, че се продават чужди предмети, се счита за нарушение, при установяване на което, обявата ще бъде изтрита, а авторът официално предупреден.

8. "Повдигане" или "Ъп" на теми се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. При приключване на сделки, пишете "продаден/а/о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и премествани в подфорум "Архив".

10. Без налични разрешителни документи е забранено предлагането за продажба на вещи, за които се изисква определен вид разрешение от компетентни органи - например огнестрелни оръжия, боеприпаси, акцизни стоки и др. Не се разрешава публикуването на обяви за предлагане и закупуване на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

11. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

12. Забранява се публикуване на обяви за продажба на МПС или други вещи с наложен запор или други обстоятелства, които пречат на продавача законно да се разпорежда с тях. Такива включват, но не се изчерпват с документи на чуждо име и всякакви "проблеми, не позволяващи прехвърляне" по нормативно установения ред. Съществуващи други тежести върху предлаганата стока (залог, неплатени данъци за минали периоди и подобни) следва да бъдат изрично посочени в обявата.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Продавам", няма да се отчитат от брояча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

Въпроси, свързани с изтрити обяви, може да се задават тук: Защо ми е изтрита темата?

За контакти с модераторите на форум "Продавам", ползвайте лични съобщения
до: Plamen Alexandrov, silverfox, STROILи Malkiya Rumba.

Пожелаваме Ви успешни сделки!

Вижте повече
Вижте по-малко

Екстремни HD камери Ion Air Pro Plus от списание OFF-road.BG

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • Екстремни HD камери Ion Air Pro Plus от списание OFF-road.BG

  Екстремни HD камери Ion Air Pro Plus от списание OFF-road.BG
  Ion Air Pro Plus е професионална екшън камера, подходяща за всякакъв вид спортове. Водоустойчива до 10 метра без допълнителни кутии, тя ще запише видео с Full HD картина на 170 градуса ъгъл и с 1080p HD качество. Елементарната операция и потвърждение за зададена команда с вибрация позволяват лесна употреба и запис на HD видео или 5-мегапикселови снимки с 10 кадъра в секунда. Заедно с аксесоара WiFi Podz* (предлаган отделно) камерата става една от първите, която може да се свърже с всеки смартфон и да предава картината в реално време посредством мрежа. Това ще рече, че последното ви спускане по ски пистата може да бъде качено във Facebook, YouTube или изпратено по имейла още преди да сте свалили обувките си.  Ion AIR PRO идва в три ралични разновидности: AIR PRO, който е базовият модел, ION AIR PRO PLUS, включващ монтажни комплекти за велосипед и каска, както и AIR PRO PLUS WiFi*, допълващ окомплектовката на AIR PRO PLUS с WiFi Podz*. Във всеки един момент може да допълните комплекта AIR PRO или AIR PRO PLUS, за да го направите съвместим с WiFi, закупувайки си AIR PRO CONNECT KIT*, включващ WiFi Potz и по-голяма батерия.

  Снимайте всяко свое преживяване и го споделете в момента на изживяването!

  Технически характеристики:

  Обектив: фиксиран фокус (6 м/2 ft), стъклен; Отвор: f/2.8 (добра реакция при ситуации с лошо осветление); FOV (ъгъл на кадрите): 1080p/30fps = 1270, 960p/30fps = 1700, 720p/30,60fps = 1500, WVGA 30fps = 1500
  Video HD резолюции: 1080p: 1920×1080 (16:9), 30 FPS. 720p: 1280×720 (16:9), 30 FPS/60 FPS (Slow Motion). 960p: 1280×960 (4:3), 30 FPS
  Матрица: 1/2.5” HD CMOS, 2.2mpixels; Светлоусещане: усещане към слаба светлина (>1.4V/lux-sec); Видео формат: H.264-компресия, MPEG4 (mp4) разширения на файловете
  Експозиция: автоматична; Баланс на бялото: автоматичен; Микрофон: вграден, моно с AGC; Аудио формат: ADPCM
  Резолюция на фотокамера: 5MP;Режим: Single Shot
  Памет: MircoSD карта до 32GB (не е включена в комплекта); Среден обем на видео 1080p/720p: 8 мин/GB
  Връзка с компюър: USB 2.0 (дейта-кабел за данни и презареждане на батерията); TV out: HDMI + Composite
  WiFi: съвместим с повечето смартфони (не се включва в комплекта)
  Жироскоп (автоматична ротация): Да; Вибрационен сензор: Не
  Батерия: презареждаща 1100 mAh Li-Ion; Издръжливост на батерията: Приблизително 2,5 часа; Зареждане: чрез USB кабел или опционален адаптер; Време за зареждане: 80% от капацитета е достигнат след 1 час през адаптера или за 2 часа през USB порт на компютър
  Водоустойчивост: IPX8 (10 метра); Материали: Метал + пластмаса
  PC съвместимост: Windows Vista и 7, Mac OS X 10.4.11 и следващи
  Размери и маса: (В х Ш) 37х107 мм; 130 гр.
  Дублиране на файлове: Да; Индикатор за слаба батерия: Да; Плъзни, за да запишеш: Да
  *WiFi Potz, AIR PRO CONNECT KIT и стойка за автомобил, тип вендуза, ще са налични по-късно през годината
  ЦЕНА – 499 ЛВ. ПРОМО ЦЕНА – 399 ЛВ.

  Цена за членове на форума - 390 лв.


  БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА С КУРИЕР*!

  HD камерата Ion Air Pro Plus може да бъде видяна и закупена от редакцията на списание OFF-road.BG на адрес София, бул. Ботевградско шосе 264, сграда „Юнг 3”, партер. За повече информация тел. 0896 833 822, magazine@offroadbg.net


  *Безплатната доставка се извършва с Тип Топ Куриер и важи за населени места, в които има офис на куриерската фирма. Може да заявите и доставка с друга избрана от вас фирма, но тогава доставката ще е за ваша сметка.
  Посочените цени са с ДДС.


 • #2
  От: Екстремни HD камери Ion Air Pro Plus от списание OFF-road.BG

  Списание OFF-road.BG ви кани на специализираното изложение „Природа, Лов, Риболов 2013“, което ще се проведе от 20 до 24 март в Палата 3 на Международния панаир в Пловдив. По същото време, Панаирът ще е домакин и на изложенията „Цветна пролет 2013“ и „Италиански фестивал на красотата”.
  Традиционно, „Природа, Лов, Риболов 2013“ е събрала десетки фирми специализирани в предлагането на всичко необходимо за лов, риболов, къмпинг и свободно време. Традиционно, списание OFF-road.BG ще участва със собствен щанд на проявата. При нас ще може да откриете хитовите телефони Catphones, радиостанции Motorola, екстремни HD камери Ion Air Pro Plus и GoPro, аутдор фотоапарати Pentax, ножове и инструменти Gerber и Fiskars и много други. Очакват ви много промоции и изненади! Щандът ни се намира в дъното на Палата 3 на Панаира.

  Коментар


  • #3
   От: Екстремни HD камери Ion Air Pro Plus от списание OFF-road.BG

   Здравейте. Разбирам, че имате налични камери. Моля, ако не ви затруднява качете в темата видео клип със запис от камерата на обект, стоящ на 2-3 см от обектива. Интересува ме минималното фокусно разстояние и евентуалното разтегляне на образа. Не открих клипове снимани от такова разстояние, затова се обръщам към вас. Ако образа е добър ще дойда на място за тестове и покупка.
   Благодаря.

   Коментар


   • #4
    От: Екстремни HD камери Ion Air Pro Plus от списание OFF-road.BG

    Ок, тази седмица ще пробваме.

    Коментар


    • #5
     От: Екстремни HD камери Ion Air Pro Plus от списание OFF-road.BG

     Първоначално публикуван от Savov Преглед на мнение
     Здравейте. Разбирам, че имате налични камери. Моля, ако не ви затруднява качете в темата видео клип със запис от камерата на обект, стоящ на 2-3 см от обектива. Интересува ме минималното фокусно разстояние и евентуалното разтегляне на образа. Не открих клипове снимани от такова разстояние, затова се обръщам към вас. Ако образа е добър ще дойда на място за тестове и покупка.
     Благодаря.
     Привет, ето едно клипче, където доближаваме, определено толкова близо размазва и поизкривява:
     http://htftp.offroad-bulgaria.com/OF...D/IONX0003.MP4

     Ето тук камерата на 3 см от обекта, статично поставена, имайте предвид, че и при двете клипчета няма естествена светлина, което също влияе:

     http://htftp.offroad-bulgaria.com/OF...D/IONX0005.MP4

     Коментар


     • #6
      От: Екстремни HD камери Ion Air Pro Plus от списание OFF-road.BG

      Благодаря ви за клиповете.
      Явно този тип камери няма да ми свърши работа.
      Приятен ден.

      Коментар


      • #7
       От: Екстремни HD камери Ion Air Pro Plus от списание OFF-road.BG

       Списание OFF-road.BG ще работи за вас и на 1 май 2013 г! Заповядайте в редакцията ни на бул. Ботевградско шосе 264, сграда "Юнг 3" от 9 до 18 часа!

       Само на 01.05.2013 можете да вземете камера Ion Air Pro Plus за 360 лв. с ДДС

       Офертата важи за закупуване на място или при поръчка на телефон 029627142 в рамките на работния ден.

       Коментар


       • #8
        От: Екстремни HD камери Ion Air Pro Plus от списание OFF-road.BG

        Обявяваме дни на Ion Air Pro Plus: специално предложение        Списание OFF-road.BG обявява дни на Ion Air Pro Plus. От днес до 31 май 2013* година ще можете да закупите уникалната екстремна HD камера Ion Air Pro Plus Helmet & Bike Kit на специална цена от 360 лв. с ДДС.

        Ion Air Pro Plus е професионална екшън камера, подходяща за всякакъв вид спортове. Водоустойчива до 10 метра без допълнителни кутии, тя ще запише видео с Full HD картина на 170 градуса ъгъл и с 1080p HD качество. Елементарната операция и потвърждение за зададена команда с вибрация позволяват лесна употреба и запис на HD видео или 5-мегапикселови снимки с 10 кадъра в секунда.

        Сезонът започна! Всички мотоциклетисти, велосипедисти, планинари и пътешественици ще могат да запечатат своите приключения и незабравими моменти на видео с HD резолюция или с 5-мегапикселови снимки, благодарение на компактната камера Ion Air Pro Plus. Сега и на изключително атрактивна цена! Само до 31 май 2013 г. за 360 лв. с ДДС! побързайте, количествата са ограничени!

        ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ION AIR PRO PLUS        Можете да тествате и закупите Ion Air Pro Plus в нашата редакция на адрес: София, бул. Ботевградско шосе 264, сграда „Юнг 3”, партер. За повече информация тел. 0896 833 822, magazine@offroadbg.net        БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА С КУРИЕР**!


        *Офертата е валидна за налични продукти до 31 май 2013 г. или до изчерпване на количествата. Посочените цени са с ДДС.

        **Безплатната доставка се извършва с Тип Топ Куриер и важи за населени места, в които има офис на куриерската фирма. Може да заявите и доставка с друга избрана от вас фирма, но тогава доставката ще е за ваша сметка.

        Коментар


        • #9
         От: Екстремни HD камери Ion Air Pro Plus от списание OFF-road.BG

         Ion Air Pro Plus Helmet & Bike Kit е на уникална нова цена от 280 лв. с ДДС и безплатна доставка*!

         Офертата важи до 15.12.2013 или до изчерпване на количествата
         *безплатната доставка важи за населени места с офис на Тип Топ Куриер
         Можете да тествате и закупите Ion Air Pro Plus в нашата редакция на адрес: София, бул. Ботевградско шосе 264, сграда „Юнг 3”, партер. За повече информация тел. 0896 833 822, magazine@offroadbg.net

         Коментар


         • #10
          От: Екстремни HD камери Ion Air Pro Plus от списание OFF-road.BG

          Вече е наличен и аксесоара за мрежа iON Wi-Fi Podz


          Благодарение на аксесоара iON Wi-Fi Podz, предлаган от списание OFF-road.BG, вашата екстремна камера iON Air Pro ще може да се свърже с всеки смартфон и да предава картина в реално време чрез мрежата. Качете бързо вашето приключенско видео във Facebook или Youtube още от ски пистата! С iON Wi-Fi Podz няма нужда да се свържете с компютър, за да качвате файловете си в интернет, ил ида ги изпратите на приятел. Предавайте своите постижения на живо, чрез връзка с вашия смартфон! Просто и лесно – монтирайте аксесоара за безжична връзка, на мястото на стандартния капак на вашата камера Ion Air Pro. Натиснете бутона за запис на камерата, след което натизнете и малкото копче на Podz модула докато видите мигаща синя светлина. Вече сте на линия, готови за подвизи!
          Цена – 99 лв.
          Цена за съфорумци - 85 лв.
          Комплект камера Ion + Wi-Fi Podz само за съфорумци - 355 лв.


          Купи от нашия онлайн магазин!

          БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА С КУРИЕР*!

          iON Wi-Fi Podz, както и HD камерата Ion Air Pro Plus могат да бъдат закупени от редакцията на списание OFF-road.BG на адрес София, бул. Ботевградско шосе 264, сграда „Юнг 3”, партер. За повече информация тел. 0896 833 822, magazine@offroadbg.net

          *Безплатната доставка се извършва с Тип Топ Куриер и важи за населени места, в които има офис на куриерската фирма. Може да заявите и доставка с друга избрана от вас фирма, но тогава доставката ще е за ваша сметка.
          Посочените цени са с ДДС.

          Коментар


          • #11
           От: Екстремни HD камери Ion Air Pro Plus от списание OFF-road.BG

           Списание OFF-road.BG и Offroadshop.BG ви канят на изложението "Лов, риболов, Спорт", което се провежда от 10 до 13 април 2014 в Интер Ескпо Център (Булгарреклама) в София!

           При нас ще може да вземете пропуснат стар беой на любимото списание, да направите своя абонамент или просто да си побъбрим. Offroadshop.BG ще ви предложи най-новите и актуални модели удароустойчиви телефон CAT и Sonim, ножове и инструменти Herbertz, Puma, Fiskars, Gerber и серията за оцеляване Bear Grylls. Също така актуални бинокли и далекомери от Pentax и Leica. Ще може да намерите и богата гама оф-роуд аксесоари като колани, китове, компресори, шекели и др. на водещия доставчик Gladiator Offroad-Technik.

           Тези и още много неща ще откриете на щанда на списание OFF-road.BG и Offroadshop.BG по време на изложението „Лов, Риболов, Спорт“ от 10 до 13 април 2014 в Интер Експо Център (Булгарреклама) в София. Очакваме ви!

           Коментар


           • #12
            От: Екстремни HD камери Ion Air Pro Plus от списание OFF-road.BG

            Гледам, че от доста време не сме писали в темата за камерите iON Air Pro. А те вече са цяло огромно семейство!
            Може да разгледате пълната гама тук: http://offroadshop.bg/category/15/ion-air-pro.html

            Напомням, че съфорумците ползват 5% отстъпка от цените, посочени в шопа. За заявка и инфо - ЛС.

            Коментар

            Активност за темата

            Свий

            В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

            Най-много потребители онлайн 7,066 в 14:57 на 11-07-20.

            Зареждам...
            X