Обява

Свий

Правила на форум "Продавам"

Уважаеми колеги,
Обявите в раздел "Продавам" са безплатни за всички Активни участници, обозначени с Тъмносин / DarkBlue цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях).
За потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) са платени чрез SMS. Цената на един SMS е 2.40лв с ДДС.

Как става заплащането?
Когато потребител
със статут "Младши участник" опита да публикува обява, той ще получи автоматично лично съобщение. В него ще има текст, указващ, че за да стане видима обявата, трябва да се изпрати SMS на номер 1916. Текстът в него започва с буквите OFR, а веднага след тях трябва да бъдат "залепени" цифрите, които ще бъдат получени в личното съобщение. Моля, попълвайте внимателно цифрите. Екипът не поема ангажимент за възстановяване на средства при грешно изпратен SMS.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:


1. Писането на български език на кирилица е задължително. Всички теми и мнения в тях, написани на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение, а авторите им ще бъдат санкционирани за нарушаване на правилата за правопис.

2. Осъществяването на търговска дейност се извършва по следните правила:

Правила на Форум "Търговски Партньори"
Правила на Форум "Търговски отстъпки за членовете на форума"
Във всички други случаи е забранено публикуването на обяви с цел осъществяване на търговска дейност. При опит за такава, темите ще бъдат изтривани, а авторът им ще получи временна или постоянна забрана за посещение в портала.

3.
Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

4.
За случаите на обяви за замени (бартери), обявите следва да се публикуват във форум "Продавам", а авторът трябва да посочи в заглавието "Заменям…" или "Бартер…".

5. Задължителни елементи на всяка обява за продажба:
- телефонен номер за връзка, а по възможност и други средства за контакт (e-mail, skype, icq и др.);
- цена (ако е твърда и не подлежи на договаряне, трябва да се упомене в обявата);
- актуални реални снимки на конкретно предлагания предмет, независимо дали е нов или употребяван (във формат не по-голям от 800х600 пиксела, без рекламни логота)

- населеното място, в което се намира предметът.

6. Темите следва да съдържат обява за продажба само на един предмет или брой артикули, които съставляват един комлект. Когато се касае за автомобили, АТВ или мотоциклети не повече от един брой в съответната тема, цял или на части. Ако се продава екипировка до един комплект (каска, панталон, ръкавици...) Обявите за продажби на гуми и джанти да се свеждат до един комплект за съответния вид превозно средство. При наличие на повече предмети, те следва да бъдат разделени в отделни теми. Разрешава се в темите да се продават повече предмети само в раздел "Гаражни разпродажби". Същият може да се използва за разпродажба на дребни неща, които не е уместно да се разделят на много теми.

7. Участниците, които публикуват обяви за продажби от името на друг човек, трябва изрично да го посочат, както и да напишат дали гарантират за продаваните предмети или само публикуват обявата, без личен ангажимент, с уговорката, че покупката на такъв предмет е с неясен изход за купувача. Непосочването, че се продават чужди предмети, се счита за нарушение, при установяване на което, обявата ще бъде изтрита, а авторът официално предупреден.

8. "Повдигане" или "Ъп" на теми се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. При приключване на сделки, пишете "продаден/а/о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и премествани в подфорум "Архив".

10. Без налични разрешителни документи е забранено предлагането за продажба на вещи, за които се изисква определен вид разрешение от компетентни органи - например огнестрелни оръжия, боеприпаси, акцизни стоки и др. Не се разрешава публикуването на обяви за предлагане и закупуване на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

11. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

12. Забранява се публикуване на обяви за продажба на МПС или други вещи с наложен запор или други обстоятелства, които пречат на продавача законно да се разпорежда с тях. Такива включват, но не се изчерпват с документи на чуждо име и всякакви "проблеми, не позволяващи прехвърляне" по нормативно установения ред. Съществуващи други тежести върху предлаганата стока (залог, неплатени данъци за минали периоди и подобни) следва да бъдат изрично посочени в обявата.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Продавам", няма да се отчитат от брояча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

Въпроси, свързани с изтрити обяви, може да се задават тук: Защо ми е изтрита темата?

За контакти с модераторите на форум "Продавам", ползвайте лични съобщения
до: Plamen Alexandrov, silverfox, STROILи Malkiya Rumba.

Пожелаваме Ви успешни сделки!

Вижте повече
Вижте по-малко

CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максимална здравина

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • #91
  От: CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максимална здра

  Eто пъръвоначалното инфо за В15
  CAT B-15 е поредния смартфон на фирмата Caterpillar специализирана в производството на изключително „здрави” телефони. Този модел е със значително подобрени технически характеристики в сравнение със своите предшественици, и ще задоволи нуждите и на най-екстремните потребители със свръх динамичен начин на живот. Размерите са му: 125x69.5x14.95 и тежи 170 грама, като корпусът е направен от специален анодизиран алумий и е със здраво гумено покритие, което му позволява да бъде потопен във вода с дълбочина от един метър в продължение на 30 минути и ще остане невредим ако бъде изтърват от височина 2 метра върху бетонена повърхност /пълно покритие на стандарта IP67/. Смартфонът CAT B-15 ще работи безупречно в температурния диапазон от -20 до +50 градуса по Целзий, а също така е устойчив на прах. Моделът е снабден с 4 инчов мултитъч WVGA дисплей с резолюция от 800х480 пиксела и е предпазен от специално стъкло, като може да се ползва и с мокри ръце, което означава че с дисплея може да се работи безпроблемно по време на силен дъжд или дори ако падне в локва. Камерата е 5 мегапикселова камера с възможност за запис на 720р HD видео. Наличен е и преден VGA сензор за видео разговори. В хардуерно отношение телефона е сериозно осигурен: двуядрен процесор Cortex A9 с тактова честота 1 GHz, 512MВ RAM, 4GB вградена памет/ microSD слот за разширение /, FM радио и батерия с капацитет 2000 mAh. CAT B-15 работи под Android 4.1 Jelly Bean с която ще имате: браузър Google Chrome, Google Search, Google Maps, Google +, Google Play и Google Calendar.
  LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
  www.ADV-Bulgaria.com

  Коментар


  • #92
   От: CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максимална здра

   Ето още

   Operating System
   Android 4.1 (Jelly Bean), OTA upgradable
   IP67
   Waterproof: 1 m for 30 min, Impervious to dust
   Drop Test
   1.8 m (on to concrete)
   Processor
   MediaTek MT6577, Dual Core 1GHz Cortex A9
   Network
   HSPA (Down: 7.2 Mbps, Up: 5.6 Mbps)
   GSM 850/900/1800/1900
   GPRS EDGE UMTS 850/1900 or 900/2100
   Radios
   Wi-Fi® b/g/n, Bluetooth 3.0 + EDR, GPS, A-GPS
   SIM
   Dual and single variants available
   Dimensions + Weight
   125 mm x 69.5 mm x 149.95 mm + 142 g
   Display
   4” WVGA 480x800 LCD, Capacitive Multi-touch, Corning Gorilla Glass, Wet Finger Tracking
   Storage + Memory
   4 GB + 512 Mb
   Expandable Memory
   Up to 32 GB (via micro SD)
   Push-to-Talk
   Dedicated button, third-party service required
   Messaging
   Email, SMS, MMS, SNS integration
   Camera
   Rear: 5.0 MP, Front: VGA
   Music
   MP3, FLAC, APE, OGG, AMR, AAC. 3.5 mm audio jack
   Video
   Video: 720P recording, 30 frames per second
   Player: AVI, MP4, 3GP, MOV, MKV, FLV
   Codecs: H.263/AVC/mpeg4/SP/VP8
   Battery
   2000 mAh
   Talk Time / Stand By
   Up to 9 hours / 9 days (TBC)
   Power Supply
   Micro USB
   Sensors
   GPS/Accelerometer, Proximity, Light
   Operating Temp:
   -20 to +55° C
   LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
   www.ADV-Bulgaria.com

   Коментар


   • #93
    От: CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максимална здра

    И едно сериозно ревю от тюбето
    http://www.youtube.com/watch?v=0Ax-982tAVk

    По отношение на цената, тя ще е по-висока от на В10-ката, но доста приемлива. В нета вече го обявяват за 699 лева, въпреки, че ше е наличен в България най-рано в последните дни на март. Така че като го имаме наличен, ще постнем и цената, която естествено ще е по-специална за членовете на Форума.
    Последно редактирано от zzlatev; 19-03-13, 09:24.
    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
    www.ADV-Bulgaria.com

    Коментар


    • #94
     От: CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максимална здра

     Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
     Браво, до сега не бях чул някой да е подкарал гармин на 2.3.5.
     Поздравления за което.
     Абе подкарали са го, мо се окзва, че верно не става както трябва. С две думи, провали се опита, тръгна, па спря и толкоз.
     LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
     www.ADV-Bulgaria.com

     Коментар


     • #95
      От: CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максимална здра

      Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
      И едно сериозно ревю от тюбето
      http://www.youtube.com/watch?v=0Ax-982tAVk

      По отношение на цената, тя ще е по-висока от на В10-ката, но доста приемлива. В нета вече го обявяват за 699 лева, въпреки, че ше е наличен в България най-рано в последните дни на март. Така че като го имаме наличен, ще постнем и цената, която естествено ще е пс-пециална за членовете на Форума.
      На него Гармина ще върви ли?
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

      "Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

      Коментар


      • #96
       От: CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максимална здра

       Чакай да дойде и ще пробваме, би трябвало на него да върви без проблем
       LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
       www.ADV-Bulgaria.com

       Коментар


       • #97
        Re: CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максимална здра

        Няма официално апп на Гармин за андроид, и да върви нещо, може би ще се наложи да се рутне телефона.
        След рутването няма да имаш гаранция а ако излезе ъпдейт на дали ще може да го инсталираш, Не знам дали има и Гармин за JB защото телефона не е със сладоледения сандвич.

        Коментар


        • #98
         От: CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максимална здра

         Списание OFF-road.BG ви кани на специализираното изложение „Природа, Лов, Риболов 2013“, което ще се проведе от 20 до 24 март в Палата 3 на Международния панаир в Пловдив. Там ще може да разгледат и закупите CAT B25 и много други интересни неща.Щандът ни се намира в дъното на Палата 3 на Панаира.

         Коментар


         • #99
          От: CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максимална здра

          Здравейте
          Някъкъв лизинг през лизингова компания предлага ли се?
          Благодаря Ви предварително.
          ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ

          Коментар


          • От: CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максимална здра

           Първоначално публикуван от константин трендафилов Преглед на мнение
           Здравейте
           Някъкъв лизинг през лизингова компания предлага ли се?
           Благодаря Ви предварително.
           за момента - не

           Коментар


           • От: CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максимална здра

            Следя с интерес - като пристигнат дву-симовите В-15 моля да получа Л.С.
            O888 749-O86
            C20LET 4x4 198 kW 370 Nm - любимата
            U421

            Коментар


            • От: CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максимална здра

             За вас е четвъртия, първите 3 вече са продадени "на зелено". Чакаме ги вече всеки момент с нетърпение и ще има достатъчно за всички мераклии.
             LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
             www.ADV-Bulgaria.com

             Коментар


             • От: CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максимална здра

              Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
              И малкия и Смартфона (който вече тестваме) не само, че имат кирлица, ами и меню на български. .
              Менюто е на български, но няма кирилица за писане, т.е. sms-и и текст на български - ЙОК
              Аз си пиша контактите на български и сега не мога да ги търся...днес цял ден си играя да намеря вариант, като го намеря ще пиша...

              Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
              ..... ако е второто има безплатна БГ клавиатура в гугъл плей, ако е първото Злати да каже.
              Не мога да я намеря тая клавиатура в Гугъл Плея...ако е възможна малко помощ... ?
              Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 23-03-13, 19:56.

              Коментар


              • От: CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максимална здра

               Сваляш bulgarian keyboard 2, след това отиваш в настройки>language and input и там трябва да сложиш човка на bulgarian keyboard 2, ако имаш ядове пиши да помагаме.
               LZ1PER

               Коментар


               • От: CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максимална здра

                Някой може ли да даде настройки за достъп до интернет (MTel GPRS) за B25?

                ...

                OK, справих се.
                Последно редактирано от P2P; 23-03-13, 23:56.

                Коментар

                Активност за темата

                Свий

                В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                Най-много потребители онлайн 4,057 в 14:19 на 14-06-16.

                Зареждам...
                X