Обява

Свий

Правила на форум "Продавам"Уважаеми колеги,


Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Писането на български език на кирилица е задължително. Всички теми и мнения в тях, написани на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение, а авторите им ще бъдат санкционирани за нарушаване на правилата за правопис.

2. Осъществяването на търговска дейност се извършва по следните правила:
Правила на Форум "Търговски Партньори"
Правила на Форум "Търговски отстъпки за членовете на форума"
Във всички други случаи е забранено публикуването на обяви с цел осъществяване на търговска дейност. При опит за такава, темите ще бъдат изтривани, а авторът им ще получи временна или постоянна забрана за посещение в портала.

3.
Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

4.
За случаите на обяви за замени (бартери), обявите следва да се публикуват във форум "Продавам", а авторът трябва да посочи в заглавието "Заменям…" или "Бартер…".

5. Задължителни елементи на всяка обява за продажба:
- телефонен номер за връзка, а по възможност и други средства за контакт (e-mail, skype, icq и др.);
- цена (ако е твърда и не подлежи на договаряне, трябва да се упомене в обявата);
- актуални реални снимки на конкретно предлагания предмет, независимо дали е нов или употребяван (във формат не по-голям от 800х600 пиксела, без рекламни логота)

- населеното място, в което се намира предметът.

6. Темите следва да съдържат обява за продажба само на един предмет или брой артикули, които съставляват един комлект. Когато се касае за автомобили, АТВ или мотоциклети не повече от един брой в съответната тема, цял или на части. Ако се продава екипировка до един комплект (каска, панталон, ръкавици...) Обявите за продажби на гуми и джанти да се свеждат до един комплект за съответния вид превозно средство. При наличие на повече предмети, те следва да бъдат разделени в отделни теми. Разрешава се в темите да се продават повече предмети само в раздел "Гаражни разпродажби". Същият може да се използва за разпродажба на дребни неща, които не е уместно да се разделят на много теми.

7. Участниците, които публикуват обяви за продажби от името на друг човек, трябва изрично да го посочат, както и да напишат дали гарантират за продаваните предмети или само публикуват обявата, без личен ангажимент, с уговорката, че покупката на такъв предмет е с неясен изход за купувача. Непосочването, че се продават чужди предмети, се счита за нарушение, при установяване на което, обявата ще бъде изтрита, а авторът официално предупреден.

8. "Повдигане" или "Ъп" на теми се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. При приключване на сделки, пишете "продаден/а/о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и премествани в подфорум "Архив".

10. Без налични разрешителни документи е забранено предлагането за продажба на вещи, за които се изисква определен вид разрешение от компетентни органи - например огнестрелни оръжия, боеприпаси, акцизни стоки и др. Не се разрешава публикуването на обяви за предлагане и закупуване на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

11. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

12. Забранява се публикуване на обяви за продажба на МПС или други вещи с наложен запор или други обстоятелства, които пречат на продавача законно да се разпорежда с тях. Такива включват, но не се изчерпват с документи на чуждо име и всякакви "проблеми, не позволяващи прехвърляне" по нормативно установения ред. Съществуващи други тежести върху предлаганата стока (залог, неплатени данъци за минали периоди и подобни) следва да бъдат изрично посочени в обявата.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Продавам", няма да се отчитат от брояча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

Въпроси, свързани с изтрити обяви, може да се задават тук: Защо ми е изтрита темата?

За контакти с модераторите на форум "Продавам", ползвайте лични съобщения
до: Plamen Alexandrov, silverfox, STROILи Malkiya Rumba.

Пожелаваме Ви успешни сделки!

Вижте повече
Вижте по-малко

CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максимална здравина

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • От: CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максимална здра

  Първоначално публикуван от Вилиту Преглед на мнение
  Здравейте,
  Кога ще има сат В15 в наличност и има ли още вариант за изплащане на лизинг?
  Привет, очакваме до няколко дни да пристигнат. Имаме все още вариант за изплащане - с Уникредит Потребителско Финансиране (важи за всички стоки, които предлагаме, не само за САТ).

  Коментар


  • От: CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максимална здра

   Новият CAT B15Q: все така здрав, но още по-технологичен
   Списание OFF-road.BG и Offroadshop.BG представят новото поколение екстремен смартфон CAT B15Q. Запазил здравината, 99% от дизайна, както и всички останали положителни черти на предшественика си, новият модел с две сим карти е значително модернизиран и подобрен в технологично отношение.

   Какво ново в новия CAT B15Q?
   -процесорът е вече 4-ядрен 1,3 Ghz,
   - RAM двойно по-голям - 1GB
   - новият Android KitKat
   - Bluetooth v4.0
   - LED светкавица на камерата (фенерче)
   Пълни подробности за новия CAT B15Q вижте ТУК

   Новият CAT B15Q може да бъде закупен на цена от 625 лв. с ДДС (поръчай от Offroadshop.BG)
   Цена за съфорумци - 615 лв.

   Този и други модели телефони CAT могат да бъдат закупени от нашия шоурум на адрес: София, ж.к. Илинден, бл .127 Б (бул. Тодор Александров до кино Арена – Запад). За поръчки и информация тел. 02 962 7142.


   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА С ТИП ТОП КУРИЕР В ЦЯЛАТА СТРАНА!

   Коментар


   • От: CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максимална здра

    4G, HD, IP67: новият ултрасмартфон CAT S50
    Списание OFF-road.BG и Offroadsop.BG представят новият екстремен смартфон CAT S50. Поредното творение на Catphones е еволюция във всяко едно отношение, като е първият смартфон на марката с 4G високоскоростен обмен на данни и дисплей с HD резолюция.

    По-голям, но по-тънък от знаменитите си предшественици B15 и B15Q, новият CAT S50 гарантира уникална устойчивост на вода, прах, удар и надраскване като освен стандарта IP67, покрива и Mil Spec 810G.

    CAT S50 е хайенд 4G телефон с новия 4-ядрен процесор Qualcomm MSM8926 1,2 Ghz, 2 GB RAM, 8 GB вградена памет и възможност за добавяне на Micro SD до 64 GB. Операционната система е последно поколение Android 4.4. KitKat, Bluetooth версията е най-новата BT V4.0+LE.    Дисплеят на новия CAT S50 е с диагонал 4,7 инча и HD 720×1280 px резолюция. В допълнение, покритието на екрана е от доказаното усилено стъкло Gorilla Glass 3, с възможност за работа на тъчскрийна и с мокри пръсти. Екстремният смартфон разполага с 8 мегапикселова камера с LED светкавица (фенерче) и такава за видеоразговори с минимална резолюция.


    Нова е и капсулованата литиево-йонна батерия на CAT S50 (2630 mAh), която позволява време на разговор до 16 часа и решим на готовност до 33 дни (без използване на GPS, приложения, интернет и т.н.).

    За разлика от своите предшественици CAT B15/B15Q, CAT S50 се предлага с една SIM карта.


    CAT S50 може да бъде поръчан от нашия онлайн магазин на цена 895 лв. (поръчай от Offroadshop.BG). За повече информация тел. 02 962 7142.

    Цена за съфорумци - 875 лв. Повече инфо и поръчки на ЛС.

    Коментар


    • От: CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максимална здра

     Има ли налични B15Q и S50 в магазина? Все още се двоумя кой от двата да бъде, но със сигурност ще е един от двата и ще го закупя от магазина. Ако ги има да дойда да ги видя на живо и направо да пазарувам
     '98г. Mitsubishi Pajero II 2.8tdi Super Select къса база фейслифт
     '95г. Mitsubishi Pajero II Super Select къса база - за "лек" offroad - coming soon :)
     И разни BMW-та...

     Коментар


     • От: CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максимална здра

      Първоначално публикуван от Bavarcho Преглед на мнение
      Има ли налични B15Q и S50 в магазина? Все още се двоумя кой от двата да бъде, но със сигурност ще е един от двата и ще го закупя от магазина. Ако ги има да дойда да ги видя на живо и направо да пазарувам
      Привет, имаме ги налични и двата. Заповядай, ако ти трябва инфо, звънни на 02 962 7142...

      Коментар


      • От: CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максимална здра

       Някой да има практически опит колко време издържа батерията на S50? Иначе доста много ме привлича
       "The only regret I will have in dying is if it is not for love."
       Gabriel Garcia Mаrquez

       Коментар


       • От: CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максимална здра

        Не знам, но ако B15Q е също толкова калпав,както е B15 хич не си заслужава парите. И да не кажете,че говоря празни приказки - имам В15 - всеки път като падне - от няма и метър, задния капак винаги се отваря.... Във вода не съм и го топил,че не ми се рискува. Излезнаха вече 2-3 изгорели пиксела... Абе далеч от есктиим телефон е B15....

        Коментар


        • От: CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максимална здра

         Първоначално публикуван от Андрей Боянов Преглед на мнение
         Някой да има практически опит колко време издържа батерията на S50? Иначе доста много ме привлича
         Обади се на колегата Стоян,че той рядко влиза тук.
         Номерът му е:0898760926
         0осем9осем7шест0осем7едно
         Миро

         Коментар


         • От: CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максимална здра

          Уведомяваме ви, че телефоните CAT при нас са на нови, по-ниски цени:

          CAT S50 - 849 лв.

          CAT B15Q - 599 лв.

          CAT B100 - 269 лв.

          имаме и малко CAT B25 - 155 лв.

          Можете да разгледате или поръчате телефони CAT от нашия онлайн магазин!

          Коментар


          • От: CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максимална здра

           Актуални цени на телефони САТ към 01.06.2015:

           CAT S50 - 895 лв. (за съфорумци 875 лв.)

           CAT B15Q - 599 лв.

           CAT B100 - 269 лв.

           имаме и малко CAT B25 - 155 лв.

           Можете да разгледате или поръчате телефони CAT от нашия онлайн магазин!

           Коментар


           • От: CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максимална здра

            Няколко новости от нас:

            Актуални цени на телефони САТ към 01.08.2015:

            CAT S50 - 819 лв.

            CAT B15Q - 549 лв.

            CAT B25 - 120 лв.

            и още:

            Новият CAT B30: здрав и бюджетен, 3G и две сим карти            Списание OFF-road.BG и Offroadshop.BG представят новия корав телефон от Cat Phones – CAT B30. Идеен наследник на базовия CAT B25, новият CAT B30 идва с редица иновации – нов дизайн, по-компактен размер (118 x 54 x 16 мм), 3G свързаност, по-дълъг живот на батерията и възможност за работа от – 25 до +55 °C.

            CAT B30 е верен спътник и в най-тежките условия – на работа, сред природата, в планината, на оф-роуд…

            Двусимовият телефон е с гумирана повърхност и усилен корпус, като е удароустойчив, водоустойчив и прахоустойчив по IP67 сертификация. Дисплеят с диагонал 2 инча и резолюция 144 х 176 px е от усилено стъкло, издържащо на удар и надрасквания.

            Сред функциите на новия CAT B30 са 2 МР камера с LED светкавица (фенерче), Bluetooth, възможност за възпроизвеждане на МР3 и МР4 файлове и добавяне на допълнителна microSD карта до 16 GB. Батерията на CAT B30 е с капацитет 1000 mAh и позволява режим на говорене до 9 часа или стендбай до 240 часа (данни при една SIM карта).

            CAT B30 се предлага на цена от 189 лв. (поръчай от Offroadhop.BG).


            Вижте и новите по-ниски цени на останалите телефони CAT – CAT B25, CAT B15Q и CAT S50


            Този и други телефони CAT могат да се закупят и от нашия шоурум на адрес: София, ж.к. Илинден, бл. 127Б (бул. Тодор Александров до кино Арена – Запад). За поръчки и информация тел. 02 962 7142


            БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА С ТИП ТОП КУРИЕР!

            Коментар


            • От: CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максимална здра

             Новият екстремен 4G смартфон CAT S40


             Catphones представиха новото си попълнение CAT S40. Новият удароустойчив, водоустойчив и прахоустойчив смартфон е с един от най-здравите корпуси на пазара, като покрива както IP 68сертификата, така и стандарта на американското министерство на отбраната MIL SPEC 810G.

             Специално създаден за работа на открито, CAT S40 e снабден със супер ярък дисплей и подсилено аудио качество. Екранът е 4,7-инчов IPS с резолюция 960х540 пиксела предлага защита с Corning® Gorilla® Glass 4, като предлага възможност за работа и с мокри пръсти.

             Операционната система на новия CAT S40 е Android 5.1 Lollipop, процесорът е 4-ядрен Qualcomm MSM8909 на 1.1 GHz. Телефонът разполага с 1 GB RAM, 16 GB вградена памет и възможност за подръжка на microSD карта до 64GB. Телефонът е снабден с 4G супер-бърз пренос на данни, NFC, GPS (с ГЛОНАСС подръжка) и специализиран достъп до приложения.

             Новият CAT S40 е с 8-мегапикселова камера с възможност за HD видео запис, а втората „слефи“ камера е с 2 мегапиксела. Вградената 3000 mAh литиево – йонна батерия предлага до 18 часа време за разговори и до 39 дни режим на готовност.


             CAT S40 се връща към концепцията за две SIM карти, като в случая и двете са наносим. Друга новост е използването за пръв път от марката на хардуерни бутони.


             Само сега, вземете своят телефон с подарък CAT зарядно за кола!
             (до 8 ноември 2015 или до изчерпване на количествата)

             CAT S40 се предлага на цена от 815 лв. (поръчай от Offroadshop.BG)
             Цена за съфорумци - 795 лв. + подарък зарядно, разбира се

             Този и други телефони САТ могат да бъдат закупени и от нашия шоурум на адрес: София, ж.к. Илинден, бл. 127Б (бул. Тодор Александров срещу кино Арена – Запад). За информация и поръчки тел. 02 9627142

             БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА С ТИП ТОП КУРИЕР!
             Последно редактирано от izo4x4; 27-10-15, 16:39.

             Коментар


             • От: CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максимална здра

              CAT S30: корав смартфон за работа и забавления


              Представяме ви най-новия продукт на култовата серия Catphones – CAT S30. По-малкият и по-бюджетен брат на S40 идва с добре познатата здравина и издръжливост на марката, както и с нов, по-удобен за работа дизайн, чиято идея е да намали изпусканията и инцидентите, когато носите ръкавици. IP 68 и MIL SPEC 810G сертифициран, новият CAT S30 е тестван на удар до 1,8м и е водо, прахо и удароустойчив. В допълнение, апаратът е устойчив на масло и грес. Един здрав телефон, създаден да издържи на един здрав начин на живот.

              Новият CAT S30 има 4,5-инчов сензорен екран, който реагира на мокри пръсти и дори на докосване с ръкавица. Екранът, с резолюция 480х854 пиксела е покрит със защитно стъкло Corning Gorilla Glass 3 с дебелина 1 мм. Последното поколение CAT телефони комбинира двоен дизайн, който е снабден от една страна с физически бутони и от друга със сензорен екран, за да имате най-доброто от двата свята. Перфектен за работа с ръкавици или за свикване със смартфон за първи път.

              CAT S30 работи с Android 5.1 Lollipop и разчита на четириядрен процесор Qualcomm Snapdragon 210 честота 1,1GHz, допълнен с 1GB оперативна памет и 8GB вградена флаш памет, която може да се разширява с карти памет microSD с капацитет до 64GB.

              Основната камера на CAT S30 има резолюция 5 мегапиксела, а предната селфи камера е 2MP. Смартфонът е оборудван с вградена батерия с капацитет 3000 mAh, позволяваща до 18 часа разговори и режим на готовност до 39 дни.


              Смартфонът с размери 141,9 х 72,74 х 13,25 мм и тегло 181 грама предлага още 4G интернет, GPS/ГЛОНАСС свързаност за навигация и две наносим карти.


              CAT S30 се предлага на цена от 575 лв. а само до 8 ноември 2015 г. (или до изчерпване на количествата) е с подарък зарядно за кола. (поръчай от OFFRoadshop.BG)
              Цена за съфорумци - 555 лв. + подаръка, разбира се


              Този и други телефони CAT могат да бъдат поръчани от нашия онлайн магазин или да бъдат разгледани и закупени от нашия шоурум на адрес: София, ж.к. Илинден, бл 127Б (бул. Тодор Александров до кино Арена – Запад). За информация и поръчки тел. 02 962 7142


              БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА С ТИП ТОП КУРИЕР!

              Коментар


              • От: CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максимална здра

               И така, да пораздвижим малко темата за CAT Phones, с нови цени за телефоните, както следва:

               CAT S30 - 519 лв. (от 575)
               CAT S40 - 739 лв. (от 799)
               CAT B30 - 169 лв. (от 199)
               и завръщането на CAT B25 на цена от 119 лв.

               Повече за предлаганата гама на CAT може да видите в нашия онлайн магазин

               САМО ЗА СЪФОРУМЦИ, при поръчка на корав смартфон CAT S30 или CAT S40 - подарък зарядно за кола CAT. Поръчки на ЛС или тел. 02 9627142

               Коментар


               • От: CAT мобилни телефони - високозащитена серия за всеки, който търси максимална здра

                Представяме ви най-новият член на семейството CAT:                CAT S60: ултрасмартфон с термална камера и брутална здравина

                Представяме ви краля на екстремните смартфони CAT S60! Най-новият модел от култовата водустойчива, удароустойчива и прахоустойчива серия на легендарните телефони идва с параметри, нечувани в този клас.
                CAT S60 е може би най-водоустойчивят телефон в света! Апаратът издържа на потапяне във вода до цели 5 метра в продължение на един час. Корпусът издържа на изпускане върху твърда повърхност от 1,8 метра, като здравината надхвърля изискванията на стандартите IP68 и MIL-SPEC. Екранът с HD резолюция и диагонал 4,7 инча е с Gorilla Glass 4 покритие, като освен, че е устойчив на прах, пясък и надраскване от твърди предмети, функционира перфектно дори при работа в мокра среда и с ръкавици.
                Термална камера и FLIR
                CAT S60 е първият смартфон с вградена термална камера, показваща температурните разлики до 30 метра. Освен да откриете света по един нов начин, термалната камера е помощник в редица екстремни ситуации - като това да се открият хора, затрупани от лавина или срутвания. С приложението FLIR може да видите околната среда в термален режим, дори и при абсолютен мрак.
                Конвенционалната камера е с 13 МР резолюция с двойна светкавица може да снима без проблем под вода - както снимки, така и видео. Предната "селфи" камера е с 5 МР резолюция.
                Мощен и модерен смартфон
                Освен, че е изключително здрав телефон, CAT S60 е и модерен 4G смартфон с две сим карти, включващ последните високи технологии в сферата на мобилните комуникации. Процесорната система Qualcomm MSM8952-3 се състои от два 4-ядрени процесора - 4 x 1.5GHz + 4 x 1.2GHz, а апаратът разполага с цели 3GB RAM памет за изключително висока производителност. Така, без проблем може да работите с многобройни приложения и да гледате видео с висока резолюция директно от мрежата, благодарение на ултрабързата 4G връзка. Операционната система е последното поколение Android 6.0 Marshmallow.
                Вградената батерия с капацитет 3800 mAh ще ви помогне дълго време да се наслаждавате на вашия CAT S60, а вграденият GPS сензор поддържа всички възможни сателитни мрежи - GPS, Глонасс и Beidou, за възможно най-прецизно позициониране.
                CAT S60, както и всички останали продукти на стойност над 150 лв. могат да се закупят на изплащане с Уникредит потребителско финансиране. За повече информация тел. 02 962 7142.
                За повече подробности и поръчка онлайн вижте в Offroadshop.BG

                Цена - 1499 лв. / Стартова промо цена - 1379 лв. / Цена за съфорумци - 1350 лв. (заявка на ЛС).

                Поради ограничените количества и високата цена, засега е възможна само покупка с доставка - не поддържаме наличности в магазина.
                Безплатна доставка с Тип Топ Куриер!

                Коментар

                Активност за темата

                Свий

                В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                Най-много потребители онлайн 7,066 в 14:57 на 11-07-20.

                Зареждам...
                X