Обява

Свий

Правила на форум "Продавам"

Уважаеми колеги,
Обявите в раздел "Продавам" са безплатни за всички Активни участници, обозначени с Тъмносин / DarkBlue цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях).
За потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) са платени чрез SMS. Цената на един SMS е 2.40лв с ДДС.

Как става заплащането?
Когато потребител
със статут "Младши участник" опита да публикува обява, той ще получи автоматично лично съобщение. В него ще има текст, указващ, че за да стане видима обявата, трябва да се изпрати SMS на номер 1916. Текстът в него започва с буквите OFR, а веднага след тях трябва да бъдат "залепени" цифрите, които ще бъдат получени в личното съобщение. Моля, попълвайте внимателно цифрите. Екипът не поема ангажимент за възстановяване на средства при грешно изпратен SMS.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:


1. Писането на български език на кирилица е задължително. Всички теми и мнения в тях, написани на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение, а авторите им ще бъдат санкционирани за нарушаване на правилата за правопис.

2. Осъществяването на търговска дейност се извършва по следните правила:

Правила на Форум "Търговски Партньори"
Правила на Форум "Търговски отстъпки за членовете на форума"
Във всички други случаи е забранено публикуването на обяви с цел осъществяване на търговска дейност. При опит за такава, темите ще бъдат изтривани, а авторът им ще получи временна или постоянна забрана за посещение в портала.

3.
Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

4.
За случаите на обяви за замени (бартери), обявите следва да се публикуват във форум "Продавам", а авторът трябва да посочи в заглавието "Заменям…" или "Бартер…".

5. Задължителни елементи на всяка обява за продажба:
- телефонен номер за връзка, а по възможност и други средства за контакт (e-mail, skype, icq и др.);
- цена (ако е твърда и не подлежи на договаряне, трябва да се упомене в обявата);
- актуални реални снимки на конкретно предлагания предмет, независимо дали е нов или употребяван (във формат не по-голям от 800х600 пиксела, без рекламни логота)

- населеното място, в което се намира предметът.

6. Темите следва да съдържат обява за продажба само на един предмет или брой артикули, които съставляват един комлект. Когато се касае за автомобили, АТВ или мотоциклети не повече от един брой в съответната тема, цял или на части. Ако се продава екипировка до един комплект (каска, панталон, ръкавици...) Обявите за продажби на гуми и джанти да се свеждат до един комплект за съответния вид превозно средство. При наличие на повече предмети, те следва да бъдат разделени в отделни теми. Разрешава се в темите да се продават повече предмети само в раздел "Гаражни разпродажби". Същият може да се използва за разпродажба на дребни неща, които не е уместно да се разделят на много теми.

7. Участниците, които публикуват обяви за продажби от името на друг човек, трябва изрично да го посочат, както и да напишат дали гарантират за продаваните предмети или само публикуват обявата, без личен ангажимент, с уговорката, че покупката на такъв предмет е с неясен изход за купувача. Непосочването, че се продават чужди предмети, се счита за нарушение, при установяване на което, обявата ще бъде изтрита, а авторът официално предупреден.

8. "Повдигане" или "Ъп" на теми се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. При приключване на сделки, пишете "продаден/а/о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и премествани в подфорум "Архив".

10. Без налични разрешителни документи е забранено предлагането за продажба на вещи, за които се изисква определен вид разрешение от компетентни органи - например огнестрелни оръжия, боеприпаси, акцизни стоки и др. Не се разрешава публикуването на обяви за предлагане и закупуване на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

11. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

12. Забранява се публикуване на обяви за продажба на МПС или други вещи с наложен запор или други обстоятелства, които пречат на продавача законно да се разпорежда с тях. Такива включват, но не се изчерпват с документи на чуждо име и всякакви "проблеми, не позволяващи прехвърляне" по нормативно установения ред. Съществуващи други тежести върху предлаганата стока (залог, неплатени данъци за минали периоди и подобни) следва да бъдат изрично посочени в обявата.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Продавам", няма да се отчитат от брояча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

Въпроси, свързани с изтрити обяви, може да се задават тук: Защо ми е изтрита темата?

За контакти с модераторите на форум "Продавам", ползвайте лични съобщения
до: Plamen Alexandrov, silverfox, STROILи Malkiya Rumba.

Пожелаваме Ви успешни сделки!

Вижте повече
Вижте по-малко

SONIM Adventure mobile phones

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • #31
  От: SONIM Adventure mobile phones

  Здравейте!
  Интересува ме цена на клавиатурата за Sonim XP3300 Force и можете ли вие да я смените, тук в БГ.
  Мерси предварително!
  Ради Стоянов; 0885284389; radikyokushin@abv.bg

  Никога не забравяй, че истинността на казаното няма отношение към компетентността на говорещия!

  Коментар


  • #32
   От: SONIM Adventure mobile phones

   КОЛЕДНА ПРОМОЦИЯ НА ТЕЛЕФОНИ SONIM ОТ СПИСАНИЕ OFF-ROAD.BG

   Списание OFF-road.BG с удоволствие ви съобщава, че свръхздравите, водоустойчиви и потопяеми GSM телефони Sonim, ще бъдат на специални празнични цени от днес (17.12.2012) до 31.12.2012 г. Телефоните могат да бъдат разгледани и закупени на адрес: София, бул. Ботевградско шосе 264, сграда „Юнг 3″. Предлагаме и безплатна* доставка с Тип Топ Куриер.
   Ето и специалните цени на телефони Sonim, както следва:
   Sonim XP 3,2 Quest Pro (ограничени наличности) – 649 лв.
   Sonim XP1300 CORE – 559 лв.
   Sonim XP 3300 FORCE – 740 лв.
   Sonim XP 5300 Force 3G – 845 лв.
   (посочените цени са с ДДС)
   !!!Внимание, в периода на настоящата промоция, не важат отстъпките за членове на форума, представени в темата за отстъпки!!! А и тези цени са доста по-добри

   Коментар


   • #33
    От: SONIM Adventure mobile phones

    Здравейте, в сайтовете за продажба на мобилни телефони се появи модел на Sonim Land Rover S2, а в сайта на Sonim го няма. Въпроса ми е има ли го наистина като модел или е някакво менте.
    Land Rover FREELANDER 2 td4 S 2013г. Facelift
    0886030780

    Коментар


    • #34
     От: SONIM Adventure mobile phones

     Първоначално публикуван от babuka Преглед на мнение
     Здравейте, в сайтовете за продажба на мобилни телефони се появи модел на Sonim Land Rover S2, а в сайта на Sonim го няма. Въпроса ми е има ли го наистина като модел или е някакво менте.
     Има го, истински е и вече е при мен в редакцията, на цена 795 лв.
     Ултраздравият телефон Sonim Land Rover S2 3G


     Sonim Land Rover S2 3G – официалният телефон на Land Rover вече е наличен в офиса на списание OFF-road.BG! Първокачествен, ултраустойчив 3G UMTS телефон, предназначен за професионалисти и авантюристи, ежедневно излагащи се на най-тежките природни условия. Вградените технологии за безопасност, допълвани от 3-годишната пълна гаранция на Sonim без аналог в индустрията, гарантират на всички – от транспортните фирми до планинарите – че могат да разчитат на екстремната надеждност на Sonim Land Rover S2 3G.

     Въз основа на опита, събран от над половин милион клиенти, изложени на най-тежки условия, този Sonim RPS сертифициран телефон е създаден да функционира във всякаква среда. Стандартите за здравина RPS на SONIM стигат далеч отвъд военните MIL-SPEC изисквания за здравина, гарантирайки безпроблемна работа в критични условия. Дори отходните води с дълбочина до 2 метра не са проблем за този IP-68 сертифициран, водоустойчив и прахоустойчив телефон, който без проблем може да бъде изпускан от 2 метра височина върху бетон. Двуинчовият (5 см) екран е защитен от първокласно стъкло Corning ® Gorilla ® Glass с дебелина 1,5 мм за най-високо ниво на устойчивост на надраскване и удар. Sonim Land Rover S2 3G има професионални GPS възможности >>>ВИЖТЕ ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ>>>

     Коментар


     • #35
      От: SONIM Adventure mobile phones

      Driving experience - since 1976.
      Ако знаеш къде да прочетеш нещо, значи вече си го чел.

      Коментар


      • #36
       От: SONIM Adventure mobile phones

       Вече година и половина откакто ползвам Sonim-а и вече мога да кажа, че досега по-безпроблемен телефон не съм имал.
       Няколко месеца след като го взех, започна да пада боята на единия бутон (4). Питах вносителя - отговори ми, че вероятно е шупла и мога да го рекламирам. Да, ама нали сервиза не е в България, а и бях чувал, че като си дадеш телефона, едва ли не го забравяш докато ти го върнат, та реших да изчакам. Когато четворката стана съвсем прозрачна, реших да рискувам. Може би е късмет, но след две седмици ми се обадиха, че е готов - сменена клавиатура и целия корпус, който при мен си беше в добро състояние. Само задния капак ми оставили стария и сега малко ме дразни, че има разлика.
       Вече батерията започна да пада малко по-бързо. При разговори 2-3 часа на ден и постоянно включен bluetooth издържа максимално четири дни, та до някой и друг месец ще трябва да си купувам нова батерия.
       За водоустойчивостта - мия го на чешмата и няма никакъв проблем.
       Удароустойчивостта - нямам навик да го хвърлям нарочно, но съм изпускал и му няма нищо.
       Обхвата му е супер - като влизам в склада, това е единствения телефон, който не губи сигнала напълно - не може да се говори оттам, но звъни като ме търсят.
       Засега толкова - ще пиша, ако нещо друго ме впечатли или разочарова.
       http://www.nakladkibg.com
       накладки, спирачни дискове, съединители

       088 8613380

       Коментар


       • #37
        От: SONIM Adventure mobile phones

        От няколко месеца съм горд собственник на sonim IP-67 . Много съм доволен ,никакви проблвми не ми е създавал .Закупен от чужбина. Вчера установих че бутона ми за включване и изключване на апарата не работи.Махнах батерията и отново я сложих нямаше резултат. Имам предвид ,че не мога да го изключа от бутона ,а преди си работеше.Какво мога да сторя?

        Коментар


        • #38
         От: SONIM Adventure mobile phones

         Списание OFF-road.BG обявява специална юнска промоция (-12%) на моделите Sonim XP3300 и XP5300, както следва:

         Sonim XP330 - 680 лв.
         Sonim XP5300 - 780 лв.

         Промоцията е валидна до 30 юни 2014 година.

         Moже да разгледате и поръчате своят телефон в нашия онлайн магазин

         или да дойдете в нашия шоурум на адрес: София, жк. Илинден, бл. 127 б (бул. Тодор Александров, до кино Арена - Запад)

         Заявки и инфо на тел. 02 962 7142 или ЛС.


         БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА С ТИП ТОП КУРИЕР!!!
         Последно редактирано от izo4x4; 18-06-14, 13:10.

         Коментар


         • #39
          От: SONIM Adventure mobile phones

          Здравейте, каква е цената на батерия за Sonim xp 3300 force? Благодаря!

          Коментар


          • #40
           От: SONIM Adventure mobile phones

           Какво се случва защо изтеглиха сонимите от пазара?
           Тъкмо реших да сменя спирита и няма вече ни нови ни стари модели.

           Коментар


           • #41
            От: SONIM Adventure mobile phones

            Първоначално публикуван от Truck Преглед на мнение
            Здравейте, каква е цената на батерия за Sonim xp 3300 force? Благодаря!
            Здравейте,

            Батерията 1750 mAh е на цена от 75 лв. с ДДС до изчерпване на количествата и имаме малко останали бройки, затова не е качена и на сайта ни.
            Sonim преминават изцяло към 1950 mAh батерия съвместима с XP 1300/3300/5300, която е на цена от 98 лв. с ДДС. Засега имаме и от двата вида.

            Първоначално публикуван от монио Преглед на мнение
            Какво се случва защо изтеглиха сонимите от пазара?
            Тъкмо реших да сменя спирита и няма вече ни нови ни стари модели.
            Здравейте,

            Соним по някаква причина изгубиха интерес към пазара в Европа и не пускат новите си модели тук.
            Също така срещаме доста затруднения в работата със сервиза (телефоните се ремонтират САМО в централен сервиз в Чехия), което ни пречи да обслужваме клиентите в нормалните за това срокове.
            Въпреки това даваме максимума, на който сме способни, за да бъдат клиентите доволни.
            Зима иде

            Коментар

            Активност за темата

            Свий

            В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

            Най-много потребители онлайн 4,385 в 20:28 на 18-02-20.

            Зареждам...
            X