Обява

Свий

Правила на форум "Продавам"Уважаеми колеги,


Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Писането на български език на кирилица е задължително. Всички теми и мнения в тях, написани на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение, а авторите им ще бъдат санкционирани за нарушаване на правилата за правопис.

2. Осъществяването на търговска дейност се извършва по следните правила:
Правила на Форум "Търговски Партньори"
Правила на Форум "Търговски отстъпки за членовете на форума"
Във всички други случаи е забранено публикуването на обяви с цел осъществяване на търговска дейност. При опит за такава, темите ще бъдат изтривани, а авторът им ще получи временна или постоянна забрана за посещение в портала.

3.
Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

4.
За случаите на обяви за замени (бартери), обявите следва да се публикуват във форум "Продавам", а авторът трябва да посочи в заглавието "Заменям…" или "Бартер…".

5. Задължителни елементи на всяка обява за продажба:
- телефонен номер за връзка, а по възможност и други средства за контакт (e-mail, skype, icq и др.);
- цена (ако е твърда и не подлежи на договаряне, трябва да се упомене в обявата);
- актуални реални снимки на конкретно предлагания предмет, независимо дали е нов или употребяван (във формат не по-голям от 800х600 пиксела, без рекламни логота)

- населеното място, в което се намира предметът.

6. Темите следва да съдържат обява за продажба само на един предмет или брой артикули, които съставляват един комлект. Когато се касае за автомобили, АТВ или мотоциклети не повече от един брой в съответната тема, цял или на части. Ако се продава екипировка до един комплект (каска, панталон, ръкавици...) Обявите за продажби на гуми и джанти да се свеждат до един комплект за съответния вид превозно средство. При наличие на повече предмети, те следва да бъдат разделени в отделни теми. Разрешава се в темите да се продават повече предмети само в раздел "Гаражни разпродажби". Същият може да се използва за разпродажба на дребни неща, които не е уместно да се разделят на много теми.

7. Участниците, които публикуват обяви за продажби от името на друг човек, трябва изрично да го посочат, както и да напишат дали гарантират за продаваните предмети или само публикуват обявата, без личен ангажимент, с уговорката, че покупката на такъв предмет е с неясен изход за купувача. Непосочването, че се продават чужди предмети, се счита за нарушение, при установяване на което, обявата ще бъде изтрита, а авторът официално предупреден.

8. "Повдигане" или "Ъп" на теми се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. При приключване на сделки, пишете "продаден/а/о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и премествани в подфорум "Архив".

10. Без налични разрешителни документи е забранено предлагането за продажба на вещи, за които се изисква определен вид разрешение от компетентни органи - например огнестрелни оръжия, боеприпаси, акцизни стоки и др. Не се разрешава публикуването на обяви за предлагане и закупуване на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

11. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

12. Забранява се публикуване на обяви за продажба на МПС или други вещи с наложен запор или други обстоятелства, които пречат на продавача законно да се разпорежда с тях. Такива включват, но не се изчерпват с документи на чуждо име и всякакви "проблеми, не позволяващи прехвърляне" по нормативно установения ред. Съществуващи други тежести върху предлаганата стока (залог, неплатени данъци за минали периоди и подобни) следва да бъдат изрично посочени в обявата.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Продавам", няма да се отчитат от брояча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

Въпроси, свързани с изтрити обяви, може да се задават тук: Защо ми е изтрита темата?

За контакти с модераторите на форум "Продавам", ползвайте лични съобщения
до: Plamen Alexandrov, silverfox, STROILи Malkiya Rumba.

Пожелаваме Ви успешни сделки!

Вижте повече
Вижте по-малко

Лято с подводния свят в DIVEBG.COM

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • Лято с подводния свят в DIVEBG.COM

  Нашия форумен проект за подводен клуб се разви със 6 дестинации за гмуркане по крайбрежието на североизточна Ситония (Kolpos Agiou Orous) и възможност за21 разнотипни гмуркания.

  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:c071.jpg
Прегледи:1
Размер:567.3 КБ
ID:6148220

  DIVEBG е водолазен център създаден с цел да популяризира и направи достъпен и безопасен водолазният спорт за всеки в зависимост от неговите нужди и предпочитания.

  Навлизането на съвременните технологии в подводните дейности даде възможност на всеки да открие чудесата на подводния свят. Масово провежданите курсове по методики на различни организации и агенции обикновено са достатъчни за начало но за да бъдем уверени и да усетим пълното удовлетворение от допира ни с подводния свят често е необходимо повече.
  Ние ви даваме възможност да придобиете както първоначални познания така и да ги усъвършенствате и да натрупате незаменим практически опит.
  За да постигнем тези цели сме се ориентирали към работа с малки групи и индивидуално обучение. Това ни дава възможност да предадем максимално пълно теоретичните и практическите си познания на нашите курсисти, както и да отговорим максимално на техните интереси.
  Условията за гмуркане в различните морета и водни басейни са колкото сходни толкова и различни. За да могат нашите курсисти да придобият опит в различни условия, както и за да видят повече и по интересни места ние провеждаме тренировъчните гмурканията на различни места. Традиционни такива са Егейско море в района на Халкидики, Йонийско море в района на Саранда, Адриатическо море в района на Дурас и Вльора както разбира се и Българското крайбрежие на Черно море.

  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:c072.jpg
Прегледи:1
Размер:544.7 КБ
ID:6148223  Мобилността е нашата сила. Притежаваме специално оборудван с компресор високо проходим автомобил благодарение на което можем да пътуваме и посещаваме нови интересни места различни от комерсиалните водолазни дестинации.
  В къмпинг Порто Елея на полуостров Ситония - Халкидики е нашата специално оборудвана за леководолазни дейности лодка с която имаме възможност да извършваме интересни гмуркания на места недостъпни от брега.


  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:c073.jpg
Прегледи:1
Размер:522.1 КБ
ID:6148224


  Възрастта не е пречка ние имаме опит в обучението както на деца така и на хора в напреднала възраст.
  Самостоятелно и заедно с нашите приятели и партньори организираме водолазни сафарита до Куба, Египет, Малдивите и други популярни водолазни дестинации.

  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:c074.jpg
Прегледи:1
Размер:586.0 КБ
ID:6148225  Времето и мястото за практическо провеждане на курсовете както и дестинациите за тренировъчни и развлекателни гмуркания се договарят спрямо индивидуалните интереси и възможности на нашите клиенти.

  За повече информация за курсовете и възможностите за дайвинг може да прочетете на DIVEBG.  Show must go on!
  LZ1VES

 • #2
  От: Лято с подводния свят в DIVEBG.COM

  Тази година предлагаме много възможности за дайвинг.

  Ако имате екипировка - неопрен, плавници, крило/жилетка и регулатори, цената на едно гмуркане от брега е 38 евро. Тежестите и бутилата са от нас.

  Гмуркането от лодка зависи от дестинацията и изразходваното гориво. Повече подробности има на страницата на DIVEBG.


  За желаещите да се занимават активно с леководолазен спорт, предлагаме както начални, така и курсове за напреднали по системата на SDI/TDI.

  Всеки курс е описан много подробно на сайта.
  Show must go on!
  LZ1VES

  Коментар

  Активност за темата

  Свий

  В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

  Най-много потребители онлайн 7,066 в 14:57 на 11-07-20.

  Зареждам...
  X