Обява

Свий

Правила на форум "Продавам"Уважаеми колеги,


Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Писането на български език на кирилица е задължително. Всички теми и мнения в тях, написани на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение, а авторите им ще бъдат санкционирани за нарушаване на правилата за правопис.

2. Осъществяването на търговска дейност се извършва по следните правила:
Правила на Форум "Търговски Партньори"
Правила на Форум "Търговски отстъпки за членовете на форума"
Във всички други случаи е забранено публикуването на обяви с цел осъществяване на търговска дейност. При опит за такава, темите ще бъдат изтривани, а авторът им ще получи временна или постоянна забрана за посещение в портала.

3.
Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

4.
За случаите на обяви за замени (бартери), обявите следва да се публикуват във форум "Продавам", а авторът трябва да посочи в заглавието "Заменям…" или "Бартер…".

5. Задължителни елементи на всяка обява за продажба:
- телефонен номер за връзка, а по възможност и други средства за контакт (e-mail, skype, icq и др.);
- цена (ако е твърда и не подлежи на договаряне, трябва да се упомене в обявата);
- актуални реални снимки на конкретно предлагания предмет, независимо дали е нов или употребяван (във формат не по-голям от 800х600 пиксела, без рекламни логота)

- населеното място, в което се намира предметът.

6. Темите следва да съдържат обява за продажба само на един предмет или брой артикули, които съставляват един комлект. Когато се касае за автомобили, АТВ или мотоциклети не повече от един брой в съответната тема, цял или на части. Ако се продава екипировка до един комплект (каска, панталон, ръкавици...) Обявите за продажби на гуми и джанти да се свеждат до един комплект за съответния вид превозно средство. При наличие на повече предмети, те следва да бъдат разделени в отделни теми. Разрешава се в темите да се продават повече предмети само в раздел "Гаражни разпродажби". Същият може да се използва за разпродажба на дребни неща, които не е уместно да се разделят на много теми.

7. Участниците, които публикуват обяви за продажби от името на друг човек, трябва изрично да го посочат, както и да напишат дали гарантират за продаваните предмети или само публикуват обявата, без личен ангажимент, с уговорката, че покупката на такъв предмет е с неясен изход за купувача. Непосочването, че се продават чужди предмети, се счита за нарушение, при установяване на което, обявата ще бъде изтрита, а авторът официално предупреден.

8. "Повдигане" или "Ъп" на теми се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. При приключване на сделки, пишете "продаден/а/о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и премествани в подфорум "Архив".

10. Без налични разрешителни документи е забранено предлагането за продажба на вещи, за които се изисква определен вид разрешение от компетентни органи - например огнестрелни оръжия, боеприпаси, акцизни стоки и др. Не се разрешава публикуването на обяви за предлагане и закупуване на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

11. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

12. Забранява се публикуване на обяви за продажба на МПС или други вещи с наложен запор или други обстоятелства, които пречат на продавача законно да се разпорежда с тях. Такива включват, но не се изчерпват с документи на чуждо име и всякакви "проблеми, не позволяващи прехвърляне" по нормативно установения ред. Съществуващи други тежести върху предлаганата стока (залог, неплатени данъци за минали периоди и подобни) следва да бъдат изрично посочени в обявата.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Продавам", няма да се отчитат от брояча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

Въпроси, свързани с изтрити обяви, може да се задават тук: Защо ми е изтрита темата?

За контакти с модераторите на форум "Продавам", ползвайте лични съобщения
до: Plamen Alexandrov, silverfox, STROILи Malkiya Rumba.

Пожелаваме Ви успешни сделки!

Вижте повече
Вижте по-малко

Масла на Quantum Petroleum

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • Масла на Quantum Petroleum

  Знаете ли, че?

  В леките автомобили , една трета от енергията на горивото се използва за преодоляване на триенето в двигателя, трансмисията , гумите и спирачките. Директните загуби от триене, с изключение на спирачното триене, са 28% от енергията на използваното гориво, или само 21,5% от енергията на горивото се използва, за да преместите колата.
  Какво ни прави различни от другите производители?

  1. Ние извършваме нашата научноизследователска и развойна дейност за да оптимизираме ефективността на продукта;
  Когато маслото е леко то не натоварва двигателя и повишава мощността, за да даде по добро ускорение, гладка и спокойна работа на двигателя , по-висока скорост , но от друга страна то трябва да е достатъчно устойчиво, за да предпазва връзките и движещите се части в двигателя. Това води до изключително представяне на продукта, както и до по-добра икономия на гориво.

  2. Ние даваме писмена гаранция относно използването на VIRGIN (първични) Базови масла като суровина. Тъй като 80% от съставките съдържащи се в моторните масла са базовите масла, то използването на Virgin базово масло в сравнение с вторичните класове базови масла или рециклирани базови масла добити чрез пречистване на отработени моторни масла, дава изключителна надеждност и производителност на превозните средства.

  3. Ние също така избираме групите и пакетите от добавки от най- утвърдените, водещи производители на добавки в света. Всички добавки са тествани и одобрени от API (American Petroleum Institute) и OEM ( производители на оригинално оборудване ) . Това гарантира изпълнението на смазочни материали , съгласно изискванията на най-високите международни стандарти.

  4. Ние имаме изключително висока точност на дозиране и смесване, до 99,99% ; . Или отклоненията на продукта от зададеното качество е в рамките на 1/10 000.

  5 . Ние произвеждаме нашите продукти само в нашия напълно автоматизиран завод за смесване на продукти, който изпълнява всички процеси на дозиране и смесване чрез автоматизирана компютърна система. Това напълно елиминира човешката намеса и също така премахва всички несъответствия и грешки от субективно естество, по времето на целия производствен процес при дозирането и смесването на продуктите включително и до финалното пакетиране на готовия продукт.

  6 . По време на производствения процес продуктът преминава през 5
  -Micron три степенна филтрация. На две места в системата от циклите на произвадственния процес продуктът преминава филтрация през 5-Micron филтри, както и непосредственно преди окончателното опаковане което напълно премахва всички примеси, които могат попаднат в маслото.

  7 . Елиминиране на всички възможности за замърсяване и нежелано смесване.
  Всички складови стопанства и резервоари са със самостоятелна тръбопроводна система което елиминира всяка възможност за нежелано смесване и замърсяване на на продуктите в завода .
  Какво е различното което нашите масла ще направят за вашия автомобил?
  Оптимизирайки процеса на разработка на нашите масла ние сме постигнали следните предимства при използването им:

   По-дълъг пробег.
  Поради по-добрата комбинация от съставките и изходните суровини, двигателят става по-ефективен заради по малкото съпротивление при работата на двигателя . Намаляването на съпротивлението има пряк ефект който води до използването на по-малко гориво за работата на превозното средство, което води до намаляване на разхода на гориво в двигателя. Повечето превозни средства, които сме тествали с нашите масла показаха резултати от по 8 до 15 % намаление на потреблението на гориво при пътнически превозни средства.
   По-доброто функциониране на двигателя
  Специалните пакети от добавки с висококачествени модификатори на вискозитета регулира работата на двигателя да стане гладка и води до намаляване на вибрациите в двигателя, което може да бъде установено от опит по време на шофиране на колата при всякакви условия.
   По-добро Ускорение
  Чрез патентовани добавки и многократни тестове и изпитания, сме постигнали по-добро ускорение на превозните средства при всички условия на шофиране . Тези резултати са налице също така и за продължителен период от време .
   По малко загряване на двигателя/ по-добро разпределение на топлинна енергия
  С висока пламна температура и по-висок вискозитетен индекс, смазочните масла Quantum са в състояние да се справят и отведат топлината, генерирана в двигателя по-ефективно , това води до по-малко загряване на двигателя, по времето на експлоатацията на превозните средства .
   По ниски разходи за поддръжка на автомобила
  Чрез смяната на маслата които ползвате както е предвидено в ръководството за потребителя на вашия автомобил с масла на Quantum Petroleum е доказано че двигателя може да бъде ползван по-дълго с по-малко разходи за поддръжка.
  Нашата компания, намира Българския пазар за важен в търговската си стратегия и ще направи необходимите стъпки за да намери своите клиенти тук.
  Като място в което има голяма концентрация от автомобилисти с високи изисквания към маслата, тук във форумите на OFFRoad-Bulgaria.com ние ще насочим нашите усилия за да осигурим пряк път за Вашите мнения, обратна връзка и от своя страна да предоставим най-добрите ни условия. Така се надяваме да създадем дългогодишно и ползотворно сътрудничество.

 • #2
  От: Масла на Quantum Petroleum

  Здравейте имам приятели които са го ползвали и казаха че са доста доволни по отношение на работа на двигателя.
  Въпросът ми е във Пловдив къде мога да си го поръчам и да го взема имате ли представител.

  Коментар


  • #3
   От: Масла на Quantum Petroleum

   Малко изпреварващо, но от няколко месеца го използваме в няколко автомобила. И към момента смело може да се твърди, че маслата (поне които използваме) са отлични. Но сега е лято и като понамалее активното каране, ще седна и да напиша какво мисля...
   VPetrov.photography

   Коментар


   • #4
    От: Масла на Quantum Petroleum

    Ценова листа,или дистрибуторска мрежа има ли в Бг?

    поздрави

    Коментар


    • #5
     От: Масла на Quantum Petroleum

     Колеги какво става с мненията за маслото какви за резултатите

     Коментар


     • #6
      От: Масла на Quantum Petroleum

      Колеги, аз трябваше да обобща резултатите и да напиша резюме от наблюденията. За съжаление по семейни причини ми се наложи дълго пътуване извън България. Надявам се бързо да успея да свърша, което ми остава.

      Но накратко, ще напиша, че до момента, всички които сме използвали тези масла сме на мнение, че са отлична инвестиция. Категоризирам ги като инвестиция, защото от маслото и неговото качество, зависят много други преки и непреки разходи по-късно. С една дума, "препоръчвам", след известно време и по-подробно описание и аргументация.
      VPetrov.photography

      Коментар


      • #7
       От: Масла на Quantum Petroleum

       Мисля че в Практикер видях такива масла?
       Hyundai Tucson JM 2.0 CRDI 4WD

       Коментар


       • #8
        От: Масла на Quantum Petroleum

        Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
        Колеги, аз трябваше да обобща резултатите и да напиша резюме от наблюденията. За съжаление по семейни причини ми се наложи дълго пътуване извън България. Надявам се бързо да успея да свърша, което ми остава.

        Но накратко, ще напиша, че до момента, всички които сме използвали тези масла сме на мнение, че са отлична инвестиция. Категоризирам ги като инвестиция, защото от маслото и неговото качество, зависят много други преки и непреки разходи по-късно. С една дума, "препоръчвам", след известно време и по-подробно описание и аргументация.
        Ако можеш да посочиш какви са първичните бази и какви са групите на различните серии масла ще бъде много полезно.

        Коментар


        • #9
         От: Масла на Quantum Petroleum

         Маслото е много добро.Ползвал съм го,и останах много доволен.Препоръчвам на колегите да го пробват,ще останете доволни.

         Коментар


         • #10
          От: Масла на Quantum Petroleum

          Кoлеги, пробва ли някой маслото и имате ли впечатления?

          Коментар


          • #11
           От: Масла на Quantum Petroleum

           А от къде в СФ може да се закупят тези масла?

           Коментар


           • #12
            От: Масла на Quantum Petroleum

            Маслата могат да бъдат закупени от наш офис, след предварителна заявка на тел 02 985 3333, 0886576794.
            За участници във форума, които по време на използване на маслата са съгласни да тестват маслата и да споделят впечатленията си в темата, даваме 50 % отстъпка от редовната цена. Има вариант и да предоставим безплатни тестови мостри за автомобили, които редовно се движат в много тежки режими на експлоатация.

            Коментар


            • #13
             От: Масла на Quantum Petroleum

             Моля уточнете какво означава "редовно се движат в много тежки режими на експлоатация". И дали 40 автомобила изминаващи всеки по 70 000 км. годишно влизат в тази категория.
             „Дори водата придобива лош вкус, щом се взема по рецепта.“

             Коментар


             • #14
              От: Масла на Quantum Petroleum

              Продължително каране в офроуд режим, където са налице високи обороти , недостатъчно въздушно охлаждане, при висока температура на околната среда и т.н.

              Коментар


              • #15
               От: Масла на Quantum Petroleum

               Ценички?
               WG 2.7 CRD

               Коментар

               Активност за темата

               Свий

               В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

               Най-много потребители онлайн 7,066 в 14:57 на 11-07-20.

               Зареждам...
               X