Обява

Свий

Правила на форум "Продавам"Уважаеми колеги,


Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Писането на български език на кирилица е задължително. Всички теми и мнения в тях, написани на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение, а авторите им ще бъдат санкционирани за нарушаване на правилата за правопис.

2. Осъществяването на търговска дейност се извършва по следните правила:
Правила на Форум "Търговски Партньори"
Правила на Форум "Търговски отстъпки за членовете на форума"
Във всички други случаи е забранено публикуването на обяви с цел осъществяване на търговска дейност. При опит за такава, темите ще бъдат изтривани, а авторът им ще получи временна или постоянна забрана за посещение в портала.

3.
Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

4.
За случаите на обяви за замени (бартери), обявите следва да се публикуват във форум "Продавам", а авторът трябва да посочи в заглавието "Заменям…" или "Бартер…".

5. Задължителни елементи на всяка обява за продажба:
- телефонен номер за връзка, а по възможност и други средства за контакт (e-mail, skype, icq и др.);
- цена (ако е твърда и не подлежи на договаряне, трябва да се упомене в обявата);
- актуални реални снимки на конкретно предлагания предмет, независимо дали е нов или употребяван (във формат не по-голям от 800х600 пиксела, без рекламни логота)

- населеното място, в което се намира предметът.

6. Темите следва да съдържат обява за продажба само на един предмет или брой артикули, които съставляват един комлект. Когато се касае за автомобили, АТВ или мотоциклети не повече от един брой в съответната тема, цял или на части. Ако се продава екипировка до един комплект (каска, панталон, ръкавици...) Обявите за продажби на гуми и джанти да се свеждат до един комплект за съответния вид превозно средство. При наличие на повече предмети, те следва да бъдат разделени в отделни теми. Разрешава се в темите да се продават повече предмети само в раздел "Гаражни разпродажби". Същият може да се използва за разпродажба на дребни неща, които не е уместно да се разделят на много теми.

7. Участниците, които публикуват обяви за продажби от името на друг човек, трябва изрично да го посочат, както и да напишат дали гарантират за продаваните предмети или само публикуват обявата, без личен ангажимент, с уговорката, че покупката на такъв предмет е с неясен изход за купувача. Непосочването, че се продават чужди предмети, се счита за нарушение, при установяване на което, обявата ще бъде изтрита, а авторът официално предупреден.

8. "Повдигане" или "Ъп" на теми се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. При приключване на сделки, пишете "продаден/а/о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и премествани в подфорум "Архив".

10. Без налични разрешителни документи е забранено предлагането за продажба на вещи, за които се изисква определен вид разрешение от компетентни органи - например огнестрелни оръжия, боеприпаси, акцизни стоки и др. Не се разрешава публикуването на обяви за предлагане и закупуване на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

11. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

12. Забранява се публикуване на обяви за продажба на МПС или други вещи с наложен запор или други обстоятелства, които пречат на продавача законно да се разпорежда с тях. Такива включват, но не се изчерпват с документи на чуждо име и всякакви "проблеми, не позволяващи прехвърляне" по нормативно установения ред. Съществуващи други тежести върху предлаганата стока (залог, неплатени данъци за минали периоди и подобни) следва да бъдат изрично посочени в обявата.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Продавам", няма да се отчитат от брояча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

Въпроси, свързани с изтрити обяви, може да се задават тук: Защо ми е изтрита темата?

За контакти с модераторите на форум "Продавам", ползвайте лични съобщения
до: Plamen Alexandrov, silverfox, STROILи Malkiya Rumba.

Пожелаваме Ви успешни сделки!

Вижте повече
Вижте по-малко

Накладки, Съединители и Спирачни дискове

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • Накладки, Съединители и Спирачни дискове

  Предлагам накладки, съединители и спирачни дискове за всички видове автомобили (вкл. лекотоварни и джипове). Продуктите са в различни ценови категории - от евтини италиански до марки от висок клас като TRW, ASHIKA, FERODO, VALEO, LUK, AISIN, AP и SKF.
  За всички участници във форума отстъпката е 15%.

  За контакт:
  тел: 02 9559787
  GSM: 088 7630618
  088 8613380

  адрес: гр. София, ул. "Любляна" 11А


  http://nakladkibg.com


  Последно редактирано от Peppy; 28-05-11, 00:32. Причина: по молба на автора.
  http://www.nakladkibg.com
  накладки, спирачни дискове, съединители

  088 8613380

 • #2
  До: Накладки, Съединители и Спирачни дискове

  В официалната си страница нямате нещо като каталог с възможност за избор на продукти за различни марки и модели автомобили, респективно цени на частите.
  Това означава ли, че ще е необходимо за всяко конкретно нещо, да се задава отделен въпрос тук или по телефоните, които сте оставил?
  proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
  NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
  Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

  Коментар


  • #3
   До: Накладки, Съединители и Спирачни дискове

   Мислил съм за онлайн каталог, но тъй като продуктите са много голяма гама и от различни марки е много трудно да ги приравня към един каталог. Освен това се случва за някои марки и модели автомобили, частите да не излизат еднозначно в каталога и се налага търсене по няколко различни.
   Така че, поне за сега това е начина за информация. Може и по e-mail: sonico@nakladkibg.com

   Искам да допълня - стационарния телефон и първия GSM са в магазина и за информация е най-добре на тях.
   Втория GSM - 088 8613380 е моя. На него може да звъните извън работно време (не толкова за информация, колкото ако някой е закъсал за някоя от изброените части) - стига да съм в София, мога да реагирам, тъй като живея над магазина.
   Последно редактирано от niki p; 28-10-08, 09:25.
   http://www.nakladkibg.com
   накладки, спирачни дискове, съединители

   088 8613380

   Коментар


   • #4
    До: Накладки, Съединители и Спирачни дискове

    Аз си купих накладки за Хорнета ми от този магазин. Да споделя , че съм много доволен от всичко- цена, срок на доставка и най-вече качество. Накладките са TRW - по-високия клас-металик. Взех си и трите комплекта за трите диска и съм много радостен, че дори при екстремно спиране, вече си спирам с един пръст и то без радиална помпа, което преди не ставаше. Ходът на лоста ми се увеличи малко, но пък стана по-чувствителен, като до точката на блокиране се появиха още степени.

    Коментар


    • #5
     До: Накладки, Съединители и Спирачни дискове

     Много се колебах, дали да пиша, че продавам моторни накладки, но тъй като не са ми силата, не го написах. Но се радвам и съм много благодарен на колегата който е купил такива и ми връща информация, за това че е доволен.
     http://www.nakladkibg.com
     накладки, спирачни дискове, съединители

     088 8613380

     Коментар


     • #6
      До: Накладки, Съединители и Спирачни дискове

      Вчера открих, че с новите накладки- TRW Lucas мотора се вдига на преден кантар, а преди съм го мъчил и не искаше

      Коментар


      • #7
       До: Накладки, Съединители и Спирачни дискове

       Отговарям на въпрос за обявената отстъпка. На някой от запитванията по e-mail съм дал само продажните цени, а отстъпката е от тях и е валидна за всички активни участници във форума.
       http://www.nakladkibg.com
       накладки, спирачни дискове, съединители

       088 8613380

       Коментар


       • #8
        До: Накладки, Съединители и Спирачни дискове

        Днес си взех задните спирачни дискове за Патрула.Благодаря ти Ники за отстъпката която ми направиха в магазина,останах приятно изненадан.След празниците ще те посетя и за предни дискове плюс накладки.Весело изкарване на празниците

        Коментар


        • #9
         До: Накладки, Съединители и Спирачни дискове

         Надявам се всичко да е наред. Ако има нещо друго, с което да помогна - насреща съм.
         http://www.nakladkibg.com
         накладки, спирачни дискове, съединители

         088 8613380

         Коментар


         • #10
          До: Накладки, Съединители и Спирачни дискове

          Задни наклатки за терано 1 дискови са спирачките колко парички тампоните на долните носачи задните те са по два на носач и шаиби и втулки Благодаря преварително
          0885 297985,мтел-Радо
          0876 556870,виваком като домашен

          Коментар


          • #11
           До: Накладки, Съединители и Спирачни дискове

           Магазинът само за накладки ли е има ли за предницата тампони
           0885 297985,мтел-Радо
           0876 556870,виваком като домашен

           Коментар


           • #12
            До: Накладки, Съединители и Спирачни дискове

            К-т Съединител за Suzuki SJ410 1000cc 1983 година.? Да имаш случайно... 180мм в диаметър. Мерси предварително.

            Лека.

            Коментар


            • #13
             До: Накладки, Съединители и Спирачни дискове

             Първоначално публикуван от godech Преглед на мнение
             Задни наклатки за терано 1 дискови са спирачките колко парички тампоните на долните носачи задните те са по два на носач и шаиби и втулки Благодаря преварително
             Магазина е само за накладки, сп. дискове и съединители.
             Задни дискови накладки за Терано 1 имам три вида:
             36лв - италиански
             42лв и 48лв - английски
             http://www.nakladkibg.com
             накладки, спирачни дискове, съединители

             088 8613380

             Коментар


             • #14
              До: Накладки, Съединители и Спирачни дискове

              Първоначално публикуван от Suzuki_Sj410 Преглед на мнение
              К-т Съединител за Suzuki SJ410 1000cc 1983 година.? Да имаш случайно... 180мм в диаметър. Мерси предварително.

              Лека.
              По каталог излизат два вида лагери, които са според шасито и двигателя:
              прит.диск - 60лв
              фер.диск - 50лв
              лагер - 24лв - първи вариант
              лагер - 50лв - втори вариант
              Комплекта е на VALEO и е много добър.
              http://www.nakladkibg.com
              накладки, спирачни дискове, съединители

              088 8613380

              Коментар


              • #15
               До: Накладки, Съединители и Спирачни дискове

               Здравей колега!

               Искам да те попитам можеш ли да ми намериш накладки на моторчето ми - Yamaha DT 125 R от '88г. А модела, който е за него е FERODO FDB383 (отпред и отзад са еднакви). SG модела за оф-роуд ще е най-добре. Каква е цената и в какъв срок ще можеш да ги доставиш евентуално ?

               Поздрави!
               Димитър Тенев

               Коментар

               Активност за темата

               Свий

               В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

               Най-много потребители онлайн 4,660 в 19:02 на 07-04-20.

               Зареждам...
               X