Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Цена на тир превоз Германия-България?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Цена на тир превоз Германия-България?

Колеги ако може някой да ме светне!
    Договаряме една сделка с немец и за маршрута Щутгард - София ми е заложил 2300 евро за транспорт! Става въпрос за стандартен тир! Нормална ли е тази цена или може да се намери по-евтино? Просто стоката иначе е евтина, та транспорта доста я оскъпява!
    Ако някой тук във формума се занимава с международен транспорт с удоволствие ще чакам оферта! Става въпрос за редовни 2-3 курса месечно!
    יעבור
    «И това ще мине»

От: Цена на тир превоз Германия-България?

Според мен нормалната цена е 1.10 евро/км. Щутгарт - София е около 1550 км....цената от 2300 евро ми се вижда малко......височка..
    00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

Щутгарт- София през Виена, Будапеща,Тимишоара ,Калафат,Видин София е 1830 км.
      Когато се търси тир принципно се гледа за по евтино да му се вземе обратния курс. Отдавна сам си возя нещата и нямам представа от цени.

Коментар

Февруари месец с братовчет ми правихме курс с камиона на негов приятел от Дрезден до Атина , навлото беше 2400 евро.Така че тази цена ми се вижда височка.
        0887632135-Краси

Коментар

[QUOTE=Skorpion_BG;1202644]Колеги ако може някой да ме светне!
          Договаряме една сделка с немец и за маршрута Щутгард - София ми е заложил 2300 евро за транспорт! Става въпрос за стандартен тир! Нормална ли е тази цена или може да се намери по-евтино? Просто стоката иначе е евтина, та транспорта доста я оскъпява!
          Ако някой тук във формума се занимава с международен транспорт с удоволствие ще чакам оферта! Става въпрос за редовни 2-3 курса месечно![/Q

Здравей колега
          Аз се занимавам с международен транспорт.Тази цена по принцип е нормална,но за немски певозвачи.
          Моите камиони не пътуват тази релация,но мога да ти бъда полезен със спедиция.Ако имаш интерес пиши лично или тук
          SKI-DOO SUMMIT

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X