Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Прогонване на котки?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Прогонване на котки?

В подземните ни гаражи живеят едни котки - там се родиха миналата зима, ама вече ми писна от тях.
    Едната ми кола е кабрио - с мек таван и е любимото им място за дрямка - мекичък топличък. Целия става в бяла козина и е много гадно, измия си колата, прибера я в гаража и на следващия ден имам лапички по предния капак и целия таван е в косми . Сега зимата съм завил колата с един найлон, защото не я карам ... но това е временно решение ...
    Давайте предложения как да ги изгоня, не искам да ги убивам, защото все пак ми жал, ама някакси да го изгоня?
    Да има някакъв препарат с някаква миризма или нещо??
    Грандоман WJ 3.1 QD

До: Проговане на котки?

Подземен гараж?

Котките не живеят там случайно, или някой ги храни или сами си намират изобилие от храна. Това значи, че ако няма котки, ще има мишки, плъхове, поганци, съсли и тн, евентуално кучета и птици, ако има откъде да влизат. Спрямо тях, лапичките по капака ще ти се видят песен. Котката е относително чиста твар и не яде кабели и водни съединения, даже като огладнее.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      Подземен гараж?

Котките не живеят там случайно, или някой ги храни или сами си намират изобилие от храна. Това значи, че ако няма котки, ще има мишки, плъхове, поганци, съсли и тн, евентуално кучета и птици, ако има откъде да влизат. Спрямо тях, лапичките по капака ще ти се видят песен. Котката е относително чиста твар и не яде кабели и водни съединения, даже като огладнее.
      Там са родени
      А иначе ги хранят на улицата. От 9 години живея тук и не е имало от другите твари
      Лапичките не ми пречат, получава се интересен ефект, гадни са ми космите по тавана
      Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Хах, трябва да ти снимам моя мерцедес за успокоение. Една комшийка от съседния блок храни около 30 котки , те спят и се размножават из гаражите и познай какво се случва като си спра колата пред входа. Скачат от покрива на гаражите на тавана, оттам се хързулват по г*з по предното стъкло и лягат да се топлят на капака на двигателя. И всичко става на стъпунки, на стъпунки... С изключение на най-горещите летни дни не мога да си видя колата чиста повече от два дни. Трагедия...

Коментар

Пробвай с тези писукащите джаджи де то ги ползват предимно за кучета.Настройваш обхвата около колата,щом премине през него то се включва и ги гони,а в останалата територия може да си се разхождат спокойно.Ниско честотни са и не вдигат шум.
          JEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52

Коментар

Първоначално публикуван от buysell Преглед на мнение
            Лапичките не ми пречат, получава се интересен ефект, гадни са ми космите по тавана
            Космите се махат с антистатик. Т.е. предотвратяват се с антистатик. Ако искаш да избягват конкретно място (примерно гюрука) - миризма на цитрусови плодове. Ако ти си склонен да я търпиш, разбира се.

Коментар

До: Прогонване на котки?

в мойто мазе живее цяла колония! като по Хичкок е, просто спрях да го ползвам като отворя вратата и са наредени по рафтовете като аптекарски шишета, знам и дупката откъде влизат, ама в тоя студ навънка няма да оцелеят ако ги пропъдя.

Коментар

Космите се махат с антистатик. Т.е. предотвратяват се с антистатик
                .

А за вкъщи каква е превенцията? Че ми писна вече Сподели, ако има нещо лесно, моля

Коментар

Хубавото е, че не си точат ноктите по тавана, че тогава щеше да е страшно ...
                  Мерси много за миризмата
                  Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                  Космите се махат с антистатик. Т.е. предотвратяват се с антистатик. Ако искаш да избягват конкретно място (примерно гюрука) - миризма на цитрусови плодове. Ако ти си склонен да я търпиш, разбира се.
                  Ще пробвам първо с миризмата
                  Ако напръскам с тези ароматизатори които са на спрей с миризма на портокал ще стане ли?

Първоначално публикуван от Калин Преглед на мнение
                  Пробвай с тези писукащите джаджи де то ги ползват предимно за кучета.Настройваш обхвата около колата,щом премине през него то се включва и ги гони,а в останалата територия може да си се разхождат спокойно.Ниско честотни са и не вдигат шум.
                  И това ще го пробвам
                  Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Първоначално публикуван от borko73 Преглед на мнение
                    в мойто мазе живее цяла колония! като по Хичкок е, просто спрях да го ползвам като отворя вратата и са наредени по рафтовете като аптекарски шишета, знам и дупката откъде влизат, ама в тоя студ навънка няма да оцелеят ако ги пропъдя.
                    Нищо им няма навънка. Те така или иначе излизат.

Коментар

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
                      .

А за вкъщи каква е превенцията? Че ми писна вече Сподели, ако има нещо лесно, моля
                      Пак същото. Антистатик навсякъде и космите почват да се събират на валма в ъглите, вместо да се лепят по мебели, завивки и дрехи. Но, ако имаш от ония подвижните бели китеници с хлътнал в лицето нос, няма отърване. Докато е само на топло, ще се скубе, а ако излиза и навън, ще се мърля.

Коментар

Има съфорумци, които страдат от мишки. Имате основа за сътрудничество
                        Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Блокът ни е на 30м от реката в Дианабад. Де тоз късмет, да бяха мишки...

Коментар

Първоначално публикуван от buysell Преглед на мнение
                            В подземните ни гаражи живеят едни котки - там се родиха миналата зима, ама вече ми писна от тях.
                            Едната ми кола е кабрио - с мек таван и е любимото им място за дрямка - мекичък топличък. Целия става в бяла козина и е много гадно, измия си колата, прибера я в гаража и на следващия ден имам лапички по предния капак и целия таван е в косми . Сега зимата съм завил колата с един найлон, защото не я карам ... но това е временно решение ...
                            Давайте предложения как да ги изгоня, не искам да ги убивам, защото все пак ми жал, ама някакси да го изгоня?
                            Да има някакъв препарат с някаква миризма или нещо??
                            В по добре заредените магазини за домашни любимци продават спрей този който имаме у дома е на FRISKIES , мисля има и на други марки.Спрея е за предпазване на мебелите от надраскване, не мирише лошо за нас хората но явно влияе на кучетата и котките.Там където е напръскано след две три подушвания се отказват да ходят, препоръчват го за малки животни когато се приучват на хигиенни навици.С това отучихме нашия разбойник да се катери по пердетата.Напръскай гюрука , успех
                            Това не е краят. Това дори не е началото на края. Но може би е краят на началото.
                            0+ при нужда от кръв!

Коментар

Първоначално публикуван от kania Преглед на мнение
                              В по добре заредените магазини за домашни любимци продават спрей този който имаме у дома е на FRISKIES , мисля има и на други марки.Спрея е за предпазване на мебелите от надраскване, не мирише лошо за нас хората но явно влияе на кучетата и котките.Там където е напръскано след две три подушвания се отказват да ходят, препоръчват го за малки животни когато се приучват на хигиенни навици.С това отучихме нашия разбойник да се катери по пердетата.Напръскай гюрука , успех
                              Мерси, това май ще е първия ми вариант
                              Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X