Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Искане за горд BGN, излизане от оковите на валутния борд.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Искане за горд BGN, излизане от оковите на валутния борд.

Разписахме се хубаво за еврото, но нито Радев или неговите хора, не казаха каква е алтернативата.

Искат горд независим BGN. Искате ли истински лев, да върнем трите нули.
    какво по голямо от истинския оригинален лев, как се вика друго си е 3000лв за някакъв въшлив долар .

Пускам тази анкета, защото, вече половин години , обясняваме , пишем , говорим , слагаме таблици, доводи , но Излиза резидента и иска референдум.
    Добре какво искаме

не искаме Евро, тогава какво???
    24
    Влизане в еврозоната.
    50.00%
    12
    Премахване на валутния борд и добавяне на три нули към BGL
    4.17%
    1
    Приемане на рублата
    20.83%
    5
    Искаме дрон
    25.00%
    6

Рублата!
    Враг усраине

Коментар

Аз искам дрон! Някой да продава дрон?
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• trav
        trav коментира
        Редактиране на коментар
        Готово

• дядо владо
        дядо владо коментира
        Редактиране на коментар
        е пЪ говОри за два

Чайниците не смогват на интереса, бъди толераст!
      Ще пуснат пак... Га може!
      Враг усраине

Коментар

trav, направил си анкетата публична, така всеки може да вижда кой колега и за какво е гласувал, не че не се знае кой за какво е покрай темата за еврото, но все пак?

Коментар

Питай датчаните и чехите защо не искат еврото.В момента нали сме в борд, какъв е проблема?Референдуми трябва да има по всички важни въпроси, обаче, демократите не дават.И падишахът едно време-също.Демокрацията в ЕС е малко бамбашка-почти като при бай Тошо и Брежнев

Коментар

• krassitch
            krassitch коментира
            Редактиране на коментар
            Печетницата я запали ЕС, съответно, пак има инфлация.Пак прибират парите на хората.Който е искал да къта под дюшека евро, а не лева, кой му е пречил досега?В момента, не виждам чак толкова успешен и прогресивен ЕС.Малко се получава, като да се купи фабрика на 08.09.1944 година.Не искам да се провали идеята, но...точно неадекватните и грешни действия на ръководството на съюза, показват, че се върви в грешна посока

• trav
            trav коментира
            Редактиране на коментар
            Това за фабрика на 08.09.1944 се върти от година . Имаш избор, тъпата гейропа и БНБ ти дават пълния избор, ако пожелаеш спестяванията да го обърнеш в рубли.
            Няма да го направиш. Нищо няма да направиш. Никога нищо не си правил.

• sparkybg
            sparkybg коментира
            Редактиране на коментар
            Мхм, ЕС пуснал печатницата и от това.... в страни извън еврозоната инфлацията по-висока от тия в еврозоната. Интересни и и силно логични взаимовръзки изнамираш.

А аз като искам и дрон и рубла как да гласувам?

Коментар

• BENZBOSS
            BENZBOSS коментира
            Редактиране на коментар
            А и мен това сън не ми дава,и аз съм така и се чуствам пренебрегнат,ебаааааагу у анкетата нечестна
            Последно редактирано от BENZBOSS; 15-05-25, 06:24.

Искаме валутния резерв да си го делнеме, че друго за опоскване не остана 🤭

Коментар

Пускаш тема, с идеята всички пишещи да казват ура.Който не е съгласен с тезата ти, започват се лични нападки - какво правя аз конкретно, не е важно.Дано да си на амбразурата безплатно.Тези платените, поне знаят защо се абат.Спирам да пиша, и без това е безсмислено...Това трябва да е ода, а не различни мнения във форум

Коментар

Първоначално публикуван от krassitch Преглед на мнение
              Пускаш тема, с идеята всички пишещи да казват ура.К
              Извинявай че си засегнат.
              Но при нормални човешки взаимоотношения. Или когато говорим за мислещи хора, когато се изправиш и кажеш аз съм против, трябва да дадеш алтернатива.
              Трябва да имаш избор. Ето ти го твоя идол с зеления чорап, напъна се да се направи на ентелегент.

Съгласни ли сте България да въведе единната европейска валута „евро“ през 2026 година?“.

Без да навлизам в семантика това е въпрос. Искаме или не Евро.

Каква е алтернативата, сериозно- приемане на еврото 2025г. или 2027. Или след месец нов референдум

Съгласни ли сте България да въведе единната европейска валута „евро“ през 2027 година?“

Няма да ме разбереш, както и останалите военни. Ясно ти е че това е фишек за външна употреба саботиране на процеса.

Иначе докато чета съседната тема референдума е : Да прием или да не приемем Еврото В такъв случаи Каква е алтернативата.
              Оставане с лев във валутен борд не е алтернатива. Остава махане на борда.

Да ама и на най долния русофилистик, му е ясно че всички ги е страх от падане на борда и няма да мине никога.
              какъв е извода, единственото родено под зелената шапка е как да саботира, как да прецака, как да развали. Без никаква алтернатива
              Жалък опит да се направи на тарикат. и слава богу че има достатъчно мислещи хора, та немина

Коментар

Еее ако знаех, че ще пускате дронове немаше да бързам
                Враг усраине

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_3721.png
Прегледи:135
Размер:205.2 КБ
ID:6998865

Шибана работа,тия с дроновете се изравнихме с ония с рублите,чакаме ги да вкарат рублата за да подкараме дроновете ……….а повечето съфорумци са за еврозоната,как па един не иска силен дзвер в лицето на БЪЛГАРСКИЯ ЛЕВ

Няма се опра’им,рублата баце,РУБЛАТА 😳🤣
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Написах на ташак в тик ток в събота ,че искаме рубла,искаме да ядем гречка,искаме лада и москвич. Идея си нямаш колко одобрения имам на тъпия пост. Да речем че 20% с вдянали иронията или 50%. И тези заедно с пропагандните тролове ще участват в референдум?
                    Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

• kartechar
                      kartechar коментира
                      Редактиране на коментар
                      Ти от този тик-ток излизаш ли?

• //Радо//
                      //Радо// коментира
                      Редактиране на коментар
                      Влизам след работа да зяпам нещо интересно . С подходящи настройки изобщо не е платформа за деца или кифли.

Искам да се возя на Маруся!
                    Only after the last tree has been cut down,
                    Only after the last river has been poisoned,
                    Only after the last fish has been caught,
                    Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

"Нам скучно! Хочеться деруха!" -дядя Вова
                      Последно редактирано от siem; 14-05-25, 19:30.
                      Трите О-та на неудачниците: Оплакване, Оправдаване, Обвиняване.

Коментар

• disko04
                        disko04 коментира
                        Редактиране на коментар
                        Препасвай нагайката.😉

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 3 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X