Повярвах им и повече не съм влязъл там . Никакво намерение нямам да търпя обидите от хора които са много под моето ниво . Лошо няма щом им харесва този стил на общуване да са живи и здрави . Живеем в свободна и демократична държава . Щом на собственика му е такова виждането негово право е да си развива форума както иска . Като гледам как хора които с месеци не пишеха тук се връщат значи там от ден на ден остават по малко .
... Аз съм гласувал за партия, която е ЗА еврото, защото самият аз съм ЗА еврото. Като си против или искаш референдуми си имал избор - Славчо, Копейчо, Руди-Гела, Киро Брейка...
РенегаД излезнà тоа. Придатель!!!
България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Типично. Предния път след като на изборите си къркаха заедно с "полковника" после май не изкараха и 2 седмици преди оня да си бие шута.
Абе, къде го сега? Така искрено се пенявеше из глобалното пространство, така искрано му клакьорстваше един куп народ из същото пространство, а го забравиха за 5 секунди.
Последно редактирано от sparkybg; 15-05-25, 11:53.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Ей това му е хубавото на свободния свят - поставиш проблем и веднага получаваш не само непосредствените му имплементации в различни страни и общности, но и непосредствено наблюдение от процесуалното протичане на действията по него. Остава само да има #КОЙ да анализира и да изработи правилното и най-ефективно за НАС (а не за неговия джоб) решение.
Вчера опитах два пъти да платя с две бг виза карти, на една голяма и една малка банки- в Теско и в Сейнсбърис. На автоматичните каси ми отказва. При касиер минава. Толкова за великия български лев. Или ще го направим грейт агейн? Ама аз няма да доживея ...
Да се чете историята трябва ама ..... ! Принципно съм ЗА . Конкретно против ! По дизайн в проекта ЕС , валутния съюз идва последен по веригата като преди него идва фискалният такъв .. До сега толкова години все каруцата пред магарето и после що имало толкова големи ик. различия между държавите . Които разбрал, разбрал за какво говоря. Изобщо спора в БГ за еврото не стъпва на абсолютно нищо конкретно, дори УЖ ТОП експерти може би умишлено тупат топката на страшно ниско ниво ! Щото ако трявба да се каже кое как, ще стане грозна картинката и ще лъсне, че тоя съюз е една много добра и хубава идея ама изпълнението е погром !
Иха сагата продължава ей момци сеги по твито дават оная реклама на джохнес валкер хахах черната, само кат се сетя кои напинят да ни утресат у кочината и ми се повдига тикви, прасета, кокорчовци кирчовци и всеква паплач, де ви нарича СТАДО.Еврото си е убаво нещо и сеги за моменто там дето съм се влачил не съм има проблем да си платя с картата хахх и у Прага,Виена, Будапеща че и Братислава - ами взимат ми паричките.И въпроса тук е значи матросовците харесвате тая паплач че и им вярвате тук искам еднозначен отговор Спаркич да каже просто да или не.Тууууууу и с 200 и Наздраве бира има пуканки тоже и ми не пука дали са с рубли, евро или лв.
Коментар