Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къмпингуване в Гърция, дали?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Къмпингуване в Гърция, дали?

Интересна статия:

https://offnews.bg/sviat/drakonovski...ia-843614.html

Дали и нашите законотворци няма да измислят някаква подобна дивотия?
    Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
    Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
    Opel Campo 3,1 TD '99
    Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"

Не знам за наще,ама резко ше намалеят туристите дето викат"Олеее колко е еФтино у Гърция.

Коментар

• sonda
      sonda коментира
      Редактиране на коментар
      Поправка...Не "у" Гърция, а "НА" Гърция И също така- " Амчи нии ходим на Гърцията през ден, има там едно място таквоз, а пържените картофи със сирене 'наеш ква голема порция, аууу..."

Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнение
    Не знам за наще,ама резко ше намалеят туристите дето викат"Олеее колко е еФтино у Гърция.
    И ще се втурнат към мутро-бетономорието на милата татковина, където е без пари с перфектно обслужване. Всеки сезон едно и също, едва ли не в Гърция стрелят на месо по туристите. След две седмици ще има ответна статия колко е скъпо в БГ, и как някоя селска батка се набутала с някоя пържола за 100 лв. и оревал сураттефтера. И така до края на сезона....
    Ford Maverick II 2.3 XLT
    Ford Mondeo MK5

Коментар

Глупости на търкалета!
      Няма как да дойде хубавото време и да не почнат
      идиотските статии колко зле е в Гърция.
      Въпросният закон е добавка към съществуващите, където изрично се забранява къмпингуването на забранени (не нерегламентирани!) места. Насочен е към тъпанарите, които превръщат природата в огромен кенеф. Същото важи и за караваните, които нашите хитреци превръщат в средство за доход чрез отдаване.
      В моето място има две каравани и проблемът е никакъв, защото не ги ползвам за бизнес. Всичките ми съседи освен къщата имат по една, някои- по две каравани за деца, гости и пр., но никой не прави бизнес. Минават полицаите, пием по едно кафе и всеки по живо, по здраво.
      Естествено, че като почнат с простотиите, идва тоягата.
      С кемпера също нямам проблем, защото зимата чистихме Портокали от лайната на “свободните души” искащи свят без окови и кенеф без граници така, че като ме видят само може да ми донесат някоя бира.
      Сега: да паркираш зад табелката “къмпингуването забранено” , да запалиш открит огън, вместо в затворено барбекю или да опънеш палатка и по всички храсти около теб да нахвърляш тоалетна хартия- аз ще съм първият дето ще направи проблем!
      08седемшест5едно513четири

Коментар

Абсолютно солидарен съм с Вальо!
        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

• drukman
          drukman коментира
          Редактиране на коментар
          Адаша е написал истината. И аз съм солидарен.
          Ред е на мърлячите.
          Терикатите бяха първи.
          Заради тях изчезнаха безплатните чадъри в Гърция. Носи си бирата от магазина ама сяда на чистеното място, на безплатна сянка.
          ...и наслагаха електромери по къмпингите заради селяните които си варяха там компотите на безплатния ток.
          Последно редактирано от drukman; Вчера, 08:27.

А дали не може същото да стане и по нашето Черноморие!? Примерно да се изринат палатки и каравани от Паша Дере и да минава от време на време патрул, който да глобява мераклиите да си паркират таралясниците върху изчезващите туфи пясъчна орхидея, благодарение на която местността е защитена зона от Натура 2000, а не бетонен кенеф!?

Коментар

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          Трудна работа

Дивото "къмпингуване" в Гърция никога не е било разрешено (поне от 2008 насам помня).
        Няма проблем обаче, да спрете и даже да пренощувате с каравана, стига да не пречите на движението и да не разпъвате цялата цигания наоколо.
        Ако гърците засилват мерките, това е в отговор на на$ирането най-вече на нашите турористи.
        У нас никой не може да пребори нахалството и простотията. И да опазят някое кътче от диваци, то ще е, за да се построи гранде-хотел

Dacia Duster 1.5 dci 4х4 (екзотичен автомобил)

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 1 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X