Да си призная каква я свърших..... Тоест каква не я свърших..
Февруари месец изтекоха лизингите на две от колите. Минахме през нотариуси и ги прехвърлихме.
В рамките на месец трябваше да ида до КАТ, за да ги регистрирам и там, но все имаше нещо по-важно.
Вчера при рутинна проверка на пътя, на едната излиза прекратена регистрация и катаджиите свалят номерата и я
спират от движение. Аз съответно спрях и другата и днес отидох да видя каква е процедурата. С прекратяването на
регистрацията са станали невалидни каското и ГО-то. Добре, че нямаше произшествия. Оказа се, че подлежат
на задължителна пререгистрация със смяна на номерата. И естествено има едно НО...
Едната кола има валиден годишен технически преглед и отива директно в КАТ за нова регистрация и номера.
На другата обаче, прегледът е изтекъл преди три дни! Съответно, за да се регистрира отново, е необходимо да
мине ТЕХНОТЕСТ.
Та утре сутрин ще отивам, да видя и това чудо какво е.
А времето, което не можах да отделя тогава, сега ще ми струва няколко дни и едни кинти хвърлени на вятъра, вместо в кръчмата...
Ама каквото съм си надробил, ще го сърбам.
Наздраве!
Заговорници...
Гадничко си е, ама както един твой виден съгражданин(на Емо) казва-ако един проблем се оправя с пари-значи имаш не проблем, а просто разход.
Ще се оправиш и с това.
И аз ще си отворя една биричка. Оправих колите в КАТ, пуснах заявления за прехвърляне на винетките.
Сега ще пратя и за анексите на каското и ГО-то...
И чаааак след това ще ида да си почивам при фрезата.
Наздраве!
Коментар