Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пътуване в Турция с лизингов автомобил

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Пътуване в Турция с лизингов автомобил

Предстои ми (утре) пътуване до Турция с автомобил. За служебната кола (лизингована на фирма) се оказа че трябва пълномощно, което физически няма как да извадя.

Въпрос - ако пътувам с каляската на жената, която е лизингована на мое име и съм вписан в малкия талон, ще имам ли проблеми с влизане/излизане в и от Турция.
    Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Досега никога не са ми искали каквото и да е. Ходил съм там много пъти с най-различни МПС. Последния път бях със служебна кола и не им направи впечатление. Ако граничният не е станал с лице към възглавницата, не би трябвало да има проблем
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

И на влизане и на излизане питаха за собственика, който просто седеше на задната седалка. В случая тъщата . Другия месец булката иска пак да прескочим с нейната кола, но имаме пълномощно само на български и предполагам ще трябва превод така ли е и къде мога да го направят ?

Как мина при теб ?

Коментар

Влязох нормално. На кабинката на митницата ми искаха документите на автомобила (вкл. зелена карта) и паспорта. Тва беше. В други ден си пътувам на обратно та да видим.
        Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Аз лятото пътувах с джипа, който се води на фирмата. Никой нищо не е питал.
          Technical Rescue Direct - life lies in courage
          http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Първоначално публикуван от icerunner Преглед на мнение
            Аз лятото пътувах с джипа, който се води на фирмата. Никой нищо не е питал.
            Явно са се променили в последните дни нещата.... Винаги са ми искали пълномощно, и то преведено на турски. Това за служебен автомобил.
            В миналото ще остане, каквито сме били...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X