Здравейте бих желел да ви алармирам за този индивид Мариан Кирилов Стоянов от град Своге та на 17.07.2015г. виждам да се продава пежо 407 комби с гас , с врачанска регистрация ВР4994ВМ. По телефона се уговорихме като няколко дни му званя да се доуговорим за колата. По негови думи колата я взима на бартер като има генерално пълномощно и можем да я прехвърлим колата. Взимам си почивен ден на 22.07.2015г. и тръгвам за град Своге от град Сливен точно 361км в посока. При пристигането ни там въпросния Мариян едно слаботелесно младежче ни посрещна с думите "Аз карам само мерцедес". Огледахме колата и при проведения разговор с същия заяви, че било му изтекло пълномощното и го хвърлил ,а това го е видял 5 минути преди нашето пристигане. Искаше да му дам парите за колата 6500лв. и другата седмица щял да намери човека да му направи ново пълномощно. Колата неколкократно е препродавана от Враца в Пловдив и прочие. Не мога да изразя своя гняв и прочие ако някой го познава или бащата му чете този форум надявам се един ден да му бъде върнато!!!!! Още съжелявам ,че не го смляхме !!!!!!!!!!.Същия бил пожарникар и много добре знаел как се давали 24часови дежурства понеже аз пътувах след катова. Телефона който използва измманика ! е 0893388594.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Измамника Мариан Кирилов Стоянов от Своге!
Свий
X
-
От: Измамника Мариан Кирилов Стоянов от Своге!
Това, че има тарикати не означава ,че ще попадне на балък.... кола се продава с документи !, а не с опит за измама после предните 2-3 собственика да имат претенции и да ме подвежда в заблуда ! това се наказва от НК ! , но явно е северо-западналата България това е клише! и да бих 750км за едното нищо.
Коментар
-
Първоначално публикуван от naivnik Преглед на мнениеи да бих 750км за едното нищо.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Измамника Мариан Кирилов Стоянов от Своге!
Градски, първо недей генерализира жителите на цял един географски район заради един човек! Второ - научи се да проверяваш за правописни грешки. Ако си проверил преди да изпратиш писанието си...лошо...не...страшно... Трето, какво точно целиш с поста си? - да предупредиш останалите, да се жалваш?
Ако сте се договаряли предварително за колата и си знаел, че имаш девет дена път с камили до там, трябваше да си подкован. Определено си подходил балъшки а ника ти ме кара да плача. Въпрос в страни от дискусията - кой набор си? Изстрел в тъмното -около или след 95?Последно редактирано от slaf4u; 24-07-15, 17:35.42
Коментар
-
Целта ми бе да предупредя други подобни на мен рибки. Така преди 6 години по същия начин бях подлъган та ходих до Етрополе..... и пак подобни схеми ! 30 годишен съм и не съм дете и да целта ми е хората да имат едно на ум за човека понеже се хвали ,че цяла България оффроадарите го знаят ! Не бива да има такова некоректно измамно поведение ! кола без документ не се продава камоли на ти колата дай ми парите! Ако исках да се жалвам има телефон 112 и по нататъчна процедура! Деянието се класифицира като опит за измама ако на някой не му е ясно да види....
Коментар
-
Ясно. Предполагам няма смисъл да питам защо след като ти се е случвало вече не поиска сканирани документите със заличени личните данни на хората описани в тях. Нито парите, нито разстоянието е малко, така че едно такова искане си е в реда на нещата и аз поне бих гледал на изпълнението му като на знак за коректност. Като се обърне колата пътища много. Дано не ти се случва отново.
За това как се класифицира деянието няма как да си сигурен. Освен ако нямаш записан разговора сте дума срещу дума. Мисълта ми е че ще излезеш не доразбрал, пък може и за клевета да го отнесеш.42
Коментар
-
Първоначално публикуван от Живко Костадинов Преглед на мнениеНа твое място,въпросния г-н да съм го овъргалял на място.
Реално никаква измама не се е състояла - сделка няма. Това какво ти е казал, и че си се разкарал до там - кофти ама се случва. Явно колата е била "далавера" щом си бил толкова път за нея.Ники
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар