Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Свий
Темата е затворена.
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

    Първоначално публикуван от SveGla Преглед на мнение
    Коле, сори, ама СА!!!

    Ако са отрязани правилно, почистени от ушна кал ( БАУУУУУ), обезкосмени, епилирани и депиерсирани на макс ( БАУУУ, БАУУУ - баси думите дето знам....)
    и изпечени на яка жар ( имам нЕкои забележки към ушните печенета на електрическа скара - сега Гошето може да ми се разсърди, ама на един кюмюр, дето омеква чугуна на скарата - стават некак си по-харни, и се губи тая еластичност, дето дразни Кольо - стават като солети)
    баси, това в скобите, ако го види даскалицата по писане, ще ми скъса... ластика, примерно

    ама на електрическа скара, дори преработена, стават тия ушенца с една локумена компонента, докато като ги пуснеш на волуменамах на яката жар, стават мечтата на зъболекаря - ама кеф, кеф, кеф...

    Тъмъроусабахлента - освен зелева чорба в индустриални количества - бульон трезве е на френски - нищо не помага..
    Е, и корем-супа, де - то е задължително.


    МММ, ушенца.... как се сетих за моабета, дето нашенеца кръстосал стоножка с прасе - да има сто бута... Дали да не кръстосаме прасе с цецомобил...
    Прав си,а ма пуста тераса не става за барбекю.
    Наздраве!
    .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
    Киа спортаж2000тди 98г
    Ауди А3 1.9ТДИ
    Каравана Аdria 390Q

    Коментар


    • От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

      Аде на водкен и зелена салата.
      След малко отивам да правя саламура и после да сложа 2 кила и половина врат от прасе да постои къмто 45-6 часа.
      НАздраве.
      RAV 4
      F650GS

      Коментар


      • От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

        Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
        Аде на водкен и зелена салата.
        След малко отивам да правя саламура и после да сложа 2 кила и половина врат от прасе да постои къмто 45-6 часа.
        НАздраве.
        Казвай рецептата.
        Наздраве!
        .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
        Киа спортаж2000тди 98г
        Ауди А3 1.9ТДИ
        Каравана Аdria 390Q

        Коментар


        • От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

          Саламура?
          В тетевенско значи едно, високо в Родопите значи друго, долу в равното е трето..

          Кажи за саламурата?

          Коментар


          • От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

            Първоначално публикуван от SveGla Преглед на мнение
            Саламура?
            В тетевенско значи едно, високо в Родопите значи друго, долу в равното е трето..

            Кажи за саламурата?
            Тук си много прав,но все пак се нагаждаме.
            Наздраве!
            .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
            Киа спортаж2000тди 98г
            Ауди А3 1.9ТДИ
            Каравана Аdria 390Q

            Коментар


            • От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

              Наздраве с ракийка и ...Снежанка
              0884 987 137
              В българския език НЯМА дума, която в множествено число да завършва с "Й"

              Коментар


              • От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

                Ма като ви харесват толкова ушит-яжте си ги бе, никой не ви пречи.
                Аз си искам онова, от снимката на Сашо.

                Искате ли сделка? Купуваме орташки едно прасе, за вас ушите и краката, хайде и опашката(добра пача става от нея...), а за мен бутовете, плешките, врата и рибиците. Вътрешните в числото.

                Ще ви отпусна и червата за бахур, както и карантиите за него.
                И като знак за добра воля-давам ви и главата на прасето.

                Дийл?

                Наздраве.
                Има ли желание-има и начин!

                Коментар


                • От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

                  Спешен животоспасяващ ракий.

                  Наздраве!
                  The Flat Earth Society has members all around the globe.

                  Коментар


                  • От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

                    Добра вечер и от мен. Въх, ама тема сте отворили и аз не хапвам уши и крака. Виното ми върви идеално с мезе от зелето на Колето - ама той не дава, не било правилното мезе, а ако знае как си върви...

                    Наздраве с пелинче.

                    Коментар


                    • От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

                      Баа, не давам... Давам, ама се дивя как може да има вълчо мезе за виното(винаги има и такова освен зелето или каквато и да е там трева), и да го игнорираш заради зелето. И това докато пиеш вино. За ракия-как да е, става и само със зеле, ама ти пък не пиеш ракия...

                      Ма кой както му е вкусно. Наздраве.
                      Има ли желание-има и начин!

                      Коментар


                      • От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

                        Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                        Ма като ви харесват толкова ушит-яжте си ги бе, никой не ви пречи.
                        Аз си искам онова, от снимката на Сашо.

                        Искате ли сделка? Купуваме орташки едно прасе, за вас ушите и краката, хайде и опашката(добра пача става от нея...), а за мен бутовете, плешките, врата и рибиците. Вътрешните в числото.

                        Ще ви отпусна и червата за бахур, както и карантиите за него.
                        И като знак за добра воля-давам ви и главата на прасето.

                        Дийл?

                        Наздраве.
                        М`чи ти говориш като един далаверист, бе, Коле..
                        Да ядем пуйка със зеле - ма за някой пуйката, за друг зелето.

                        Ти не гледай Вивето какви клипчета пуска - за мезенето имам предвид.

                        коментара към клипа е ясен -
                        " Мм, мези си, бе, брат`чед..
                        ..мм, мезя си,бе...
                        . мези, си, бе, мези си..

                        ми мезя си, бе, брат`чед

                        ... ми кво си мезиш, бе, пич, ти се ХРАНИШ!!!!

                        бургаски моабет

                        наздраве отново

                        Коментар


                        • От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

                          Първоначално публикуван от vesikirova Преглед на мнение
                          Добра вечер и от мен. Въх, ама тема сте отворили и аз не хапвам уши и крака. Виното ми върви идеално с мезе от зелето на Колето - ама той не дава, не било правилното мезе, а ако знае как си върви...

                          Наздраве с пелинче.
                          Кажи му,че ще пиеш ракий.
                          Може да даде зеленце?
                          Наздраве!
                          .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
                          Киа спортаж2000тди 98г
                          Ауди А3 1.9ТДИ
                          Каравана Аdria 390Q

                          Коментар


                          • От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

                            Първоначално публикуван от georgipetkov64 Преглед на мнение
                            Казвай рецептата.
                            Наздраве!
                            Преди ги правих 170 гр сол на литър вода, този път ще сложа и около 40 гр захар, в онази пастърмяната тема някой написа че ги правил така и аз реших да пробвам. Подправки съм накупил каквито видях червен пипер, черен, чесън на прах, чимен, кимион, сминдух ....
                            НАздраве
                            RAV 4
                            F650GS

                            Коментар


                            • От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

                              Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение
                              Спешен животоспасяващ ракий.

                              Наздраве!
                              Греяна ......наздраве
                              На нас клиренс ни трябва , не скорост

                              Коментар


                              • От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

                                Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
                                Преди ги правих 170 гр сол на литър вода, този път ще сложа и около 40 гр захар, в онази пастърмяната тема някой написа че ги правил така и аз реших да пробвам. Подправки съм накупил каквито видях червен пипер, черен, чесън на прах, чимен, кимион, сминдух ....
                                НАздраве
                                20 гр. захар,мисля е достатъчно.
                                Наздраве!
                                .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
                                Киа спортаж2000тди 98г
                                Ауди А3 1.9ТДИ
                                Каравана Аdria 390Q

                                Коментар

                                Активност за темата

                                Свий

                                Тук са 23 потребители онлайн. 0 потребители и 23 гости.

                                Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                                Зареждам...
                                X