Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся тенекеджия и бояджия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся тенекеджия и бояджия

Здравейте,
    Преди седмица ми удариха колата и търся майстор, който да ми я оправи.
    В сервиза където отидох ми искат пари, които застрахователите няма да ми дадат, от друга страна това ми е първата кола, харесвам си я много и не ми се иска да я дам на човек, който ще ми я направи през пръсти (вече видях работата на един майстор, който се занимава с това в свободното си време и честно казано се ужасих от резултата - бяха оставени разни вдлъбнатини и боята беше на разноцветни раета).

Накратко - трябва да се смени и боядиса шофьорската врата и предния ляв калник. Прагът е подбит, но е ръждясал и е изгнил и предполагам, че е по-разумно да се сложи нов (доколкото разбрах новия е 40лв и е безсмислено да се кърпи стария), съответно ще трябва и да се боядиса. Има вероятност колонката на челното стъкло да е леко усукана, защото при удара челното стъкло се спука. Така че и тя евентуално ще трябва да се изпъне. Трябва да се смени и челното стъкло, но това бих могла да го направя и в Кобра.

На този линк (https://htftp.offroad-bulgaria.com/svetik/kola/) съм качила снимки на колата, качила съм снимки и на вратата и калника, които смятам да купя.

Ако някой може да помогне или познава свестен майстор ще съм му много благодарна. (скайпът ми е пуснат цял ден)

Благодаря и успешен ден на всички.

От: Търся тенекеджия и бояджия

0887610167-Милчо-много кадърен майстор,работещ и с главата си,а цените са му дори под нормалните!....Сервизчето му се намира на ул.21-ви век;кв."Витоша-ВЕЦ Симеоново" под Студентски град.Успех.
    Камен Механджиев

Коментар

От: Търся тенекеджия и бояджия

благодаря, ще му се обадя
      Ако някой има и други предложения ще се радвам да ги видя и евентуално, ако на някой от вас му е правена колата да сподели една-две снимчици
      Последно редактирано от svetik; 26-11-10, 10:00.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X