Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Складове (борси) за хранителни стоки на едро в София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Складове (борси) за хранителни стоки на едро в София

Здравейте колеги, тъй като смятам да се занимавам с дистрибуция на конкретна стока (трайни зърнени закуски) търся информация за основните борси за такива стоки, където евентуално да предложа стоката. Засега знам за борсите в Дружба - тази на Булгарплод и другата на проф. Цв. Лазаров. Знам, че има и такива складове в района на Орион и някъде по Ломско шосе. Ако имате информация къде се намират останалите, ще бъда безкрайно благодарен.
    Александър

От: Складове (борси) за хранителни стоки на едро в София

Аз гледам, че повечето занимаващи се с производство (поне за хранителните) сами си разкарват стоките, та незнам до колко ще е удачно да обикаляш борсите, като и повечето магазини не го правят.
    При нас, като пример, мелницата ни разкарват хляб както всички, но си направиха и фирмени магазинчета само за техните продукти.
    Или да си намериш някой занимаващ се с дистрибуция на стоки, но това не е задължително да е борса.
    Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
    И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
    вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Ами по принцип това е идеята - да се намери някой, който иска да купува стоката и да я дистрибутира - как точно, за мен не е важно. Аз не разполагам с личен камион, но буса на фирмата производител може да кара стоката до съответните складове в София всяка седмица. Тъй като на борсите имат някаква складова площ, предположих, че от там пазаруват дистрибуторите - обикновено с бусове и списък от стоки, с които отиват в малките магазини. Фирмен магазин не си заслужава да се прави, тъй като асортимента на фирмата не е толкова голям. Общо взето - търся колега, който се занимава с дистрибуция и има желание за съвместен бизнес. Тъй като имам директна връзка с производителя, аз мога да осигуря най-ниската възможна цена + транспорт за София.
      Александър

Коментар

И така още един въпрос - дистрибуторски фирми в София - ще бъда благодарен на всеки който има координатите на такава или самият той се занимава с това.
        Александър

Коментар

в Люлин имаше някаква борса за хранителни стоки адрес приблизително помня бул Европа някъде преди светофара на Бриколаж от дясно (това като пътуваш в посока караулката)
          I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Благодаря колега. Доколкото разбрах от друг източник, е зад бензиностанцията Shell. Започнах да ги намирам една по една. Може да направим някаква тема, в която да се споделя подобна информация, въпреки, че имам чувството, че е добре тя да остане по-скрита от очите и ушите на големите риби.
            Александър

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X