Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ХАСЕП СИСТЕМА ЗА ЗАВЕДЕНИЕ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ХАСЕП СИСТЕМА ЗА ЗАВЕДЕНИЕ

Много парички искат за това изискване за заведения за обществено хранене.Аз намерих нещо,което горе-долу прилича,но ще е добре да обменим опит в създаването и функционирането на такава система.
    Освен това,ако някой е изровил или има "сборник рецепти за заведенията за обществено хранене" ще ми помогне много.

http://www.ometeo.com/pdf/text&tab.pdf

От: ХАСЕП СИСТЕМА ЗА ЗАВЕДЕНИЕ

Системата се "гъделичка" вече 3,или 4 години. НЕ РАБОТИ в Европа, не заработи и в Булгаристан. Ако все пак имаш интерес мога да те свържа с професионалисти,които я разработват за България.

Коментар

Мога да помогна с копия от всички инструкции които изискват за залепване в кухните.Ще потърся и сборника , вероятно търсиш Балкантуристките издания от 80- и някоя година.
      Защото животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Коментар

Сборника с рецепти си е направо апокрифна литература!
        На два пъти в 20 годишната ми "кариера" като управител на ресторант съм имал служебен такъв и сега се чудя защо не съм го "приватизирал".
        Доста време вече не се занимавам с това, но доколкото знам Хасеп е американска система, която, кой знае защо/то е ясно - за пари/ държи много да се пробута в Европейския съюз.
        Пожелавам ти успех в начинанието, което вероятно вече си разбрал, колко е неблагодарно/поне на наша почва/.
        Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
        ... turn on your A/С !

Коментар

Първоначално публикуван от bejanski Преглед на мнение
          Мога да помогна с копия от всички инструкции които изискват за залепване в кухните.Ще потърся и сборника , вероятно търсиш Балкантуристките издания от 80- и някоя година.
          Ще съм благодарен.Точно тези издания търся.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X