Обява

Свий

тест

тестово съобщение.
Вижте повече
Вижте по-малко

Публикуване на снимки към теми в портала

Свий
Темата е затворена.
X
Това е залепена тема.
X
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • Публикуване на снимки към теми в портала

  За публикуването на снимки към теми в портала имате на разположение няколко инструмента. На първо място като прикачени към вашият фотоалбум до който имате достъп и след това да ги цитирате в темата. Този метод е приложим за малко по количество снимки. За повече снимки, филми и въобще голям обем прикачени файлове е желателно да се използва FTP-то към портала.

  Моля винаги имайте предвид, че е силно препоръчително да разполагате снимките на ресурси към портала. По този начин техният показ е задължително осигурен съвместно с темата. При цитиране на външни ресурси може да се получи както сериозно забавяне, така и загуба което ще обезсмисли темата ви.

  Снимките на които вие сте автор могат да носят вашето име само при следните условия:

  Надписът е разположен в долният ляв или десен ъгъл и не заема повече от една десета от снимката. Допустими са всякакви форми за цифрово маркиране които не се отразяват визуално върху снимката и не пречат на нейното възприятие.

  Всички възможни маркирания на снимки, които пречат на нейното нормално възприемане като да речем надписи по диагонал и прочие са абсолютно забранени и ще бъдат изтривани без предупреждение и това действие ще бъде оценявано от Модераторите като непозволена реклама със съответните последици!
  Последно редактирано от Венцислав Петров; 08-02-10, 11:54.
  VPetrov.photography

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 7,066 в 15:57 на 11-07-20.

Зареждам...
X