Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Правила за коментиране тук!

Свий
Темата е затворена.
X
Това е залепена тема.
X
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • Правила за коментиране тук!

  Моля внимателно да се запознаете с правилата в този портал, защото с акта на регистрация вие безусловно ги приемате и се съгласявате с тях!

  1. Всяко отделно съобщение на тези форуми изразява личното мнение на съответния автор, а не на ръководството на портала, администраторите или модераторите като изключим съобщенията, пуснати от тези хора. Абсолютно забранено е участието в дискусиите с повече от едно потребителско име. Такова действие е достатъчно за получаванена БАН!

  2. Вие приемате да не пишете никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите и/или правилата за добро поведение и морал. Такова поведение може да доведе до моменталното и постоянното ви изгонване от форумите, а при необходимост и уведомяване на компетентните държавни органи.

  3. Забранени са дискусии на верска и религиозна тематика!

  4. В този портал се допускат съобщения на български език, които са написани само на кирилица. Съобщения на български с латиница са допустими само в изключителни случаи, когато се касае за извънредна ситуация. Всички съобщения на български написани с латинински букви или се използват цифри вместо букви, които не бъдат преценени като изключително важни ще бъдат изтривани безусловно!
  Тук са дадени два сайта, с помощта на които, можете да преведете текст от латиница на кирилица (Превод на български текст от латиница на кирилица).

  5. Приемате и се съгласявате, че администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват или отключват всяка тема и мнение по всяко време, ако намерят за уместно, без да е необходимо да обясняват причините за своето действие или бездействие.

  6. Приемате и се съгласявате, че всяка информация, в какъвто и да е вид и форма, текст, снимки, видео и прочие, която въведете, се третира съгласно правилата тук, като това важи и за всички останали услуги, които са свързани с портала: FTP, Email и т.н. Модераторите и Администраторите могат да я променят, местят, сливат, изтриват, заключват и въобще правят с нея каквото преценят за добре, без да дължат обяснения никому.

  7. Действия, бездействия и решения на Модератор могат да бъдат оспорвани или обсъждани само със СуперМодератор или Администратор. Това се отнася за всякакъв род действия или бездействия включително преценка за това дали правилата се спазват или не. Действия, бездействия и решения на СуперМодератор или Администратор могат да бъдат оспорвани или обсъждани само със Администратор клас FA. Това се отнася за всякакъв род действия или бездействия включително преценка за това дали правилата се спазват или не.

  8. Ръководството на портала, администраторът и модераторите ще направят максималното за защитата и предпазването от всякакъв род атаки и хакерски прониквания, Независимоот това следва да е ясно, че каквито и разумни мерки да се вземат, те не винагиса достатъчни да предотвратят сривове и злоумишлени атаки.

  9. Разрешено е използването на връзки към външни ресурси, ако те са информационни и отговарят на съдържанието на темата, в която се използват. Всички други опити за насочване на обръщения към външни ресурси в интернет, под каквато и да е форма, които не са съгласувани с администраторите ще бъдат санкционирани. Абсолютно е забранено използването на връзки към търговски, рекламни и агитационни ресурси. Това включва и използването на връзки към други сайтове като подпис, включени скрито в текстово съобщение или изпратени като лично съобщение на друг потребител.

  10. Ако вашите публикации включват цитати, снимки, други авторски материали или части от материали, предмет на авторско право, които не са написани от вас и не са ваша собственост, то те трябва да имат цитирана връзка към първоизточника!

  11. Изпращането на лични съобщения до друг потребител с рекламно съдържание, търговска цел или каквато и да е друга цел, която не е свързана с лична кореспонденция по тематика от порталите се забранява без значение какви са мотивите!

  12. Този портал използва cookies. Какво представляват инструментите за автоматично събиране на данни, можете да прочетете тук: https://id.offmedia.bg/privacy.html

  13. Форумите разполагат с действаща система за гласуване и индекс на репутация, за всеки участник. Моля имайте предвид, че макар и гласуването да е анонимно, обидни текстове ще бъдат санкционирани и това може да доведе до сериозни наказания, включително БАН! Можете да оценявате всяко мнение според вашето виждане, както и вие можете да бъдете оценявани от всеки друг участник. Нямате право под никаква форма, директно или не да коментирате оценката, да се опитвате да разберете от кой е дадена или да отвръщате на такава. Слагането на вашето име или друг признак по който да е ясно на отсрещната страна, че вие сте гласували е сериозно нарушение и ще доведе до наказанието ви! Репутацията е инструмент, който е важен за функционирането на тези форуми, внимавайте с неговата употреба!

  14. Всеки потребител има право на аватар, подпис както и други определители и информационни полета. Използването на изображения и/или надписи и линкове с неподходящи размери, съдържание или създаващи неудобства на други потребители ще бъде санкционирано и те ще бъдат изтривани! Преценката за това дали въведените от Ваша страна атрибути е допустима тук, е на СуперМодераторите и е безусловна!

  15. Решения, изявления, представяне на определена акция или инициатива като официалнии от името на OFFRoad-Bulgaria.com или каквито и да са други действия могат дабъдат предприемани само след получаване на одобрение от
  Обществен съвет към OFFRoad-Bulgaria.com. Без решение на Общественият съвет към OFFRoad-Bulgaria.com никой няма право да ангажира портала под каквато и да е форма или да го представлява пред трети лица. Решенията на Обеществения съвет са задължителни, необжалваеми и представящи всички участници тук пред трети страни!

  16. Използването на портала за търговски цели под каквато и да е форма без изрично предварително разрешение е категорично забранено без значение от формата и начина. Всички подобни опити ще бъдат санкционирани и достъпът на потребителя ще бъде временно или постоянно забранен.

  Има няколко начина да участвате в портала с търговска цел:
  1. Придобиване на статут "Търговски партньор".
  2. Предоставяне на отстъпка за членовете на форума.
  3. Реклама.


  Моля, обърнете внимание, че няколко форума в портала имат собствени правила, които обаче не отменят настоящите. Ако искате да публикувате теми или мения в тях, ще трябва да спазвате и техните правила. Форумите, които имат собствени правила са:
  Нужда от спешна помощ, аварии, бедстващ участник | Правила на форума
  Продавам | Правила на Форум "Продавам"
  Купувам | Правила на Форум "Купувам"
  Политика, икономика и обществени взаимоотношения | Правила за писане в Политика, икономика и обществени взаимоотношения


  За всички възможни проблеми свързани с вашето присъствие в портала или въпроси към ръководството използвайте за контакт:
  1@OFFRoad-Bulgaria.com  Имайте предвид че правилата могат да бъдат променяни по всяко време! Промените ще бъдат отразявани на същото място, влизат в сила и са задължителни веднага след публикуването им!

  Новорегистрираните потребители имат редица ограничения.
  Повече за това можете да прочетете тук: Ограничения в портала за новите потребители както и за тези които имат по-малко от 20 мнения
  Горе цитираните ограничения не важат ако сте препоръчани от вече съществуващ активен участник в този портал.

  Всички потребители трябва редовно да преглеждат своята кутия за бележки и съобщения. В нея модераторите ще оставят своите забележки или препоръки.
  За да видите бележките към вас е достатъчно след регистрацията да натиснете (кликнете) върху името си от списъка най-долу на активните потребители и след това от екрана да изберете бутона "Преглед"...
  Ако вие не прочетете вашите бележки и съобщения това може да доведе до неизпълнението на важни указания от страна на модератор или администратор. Което от своя страна е възможно да стане причина за налагането на ограничения или дори пълна забрана за посещения в този портал.
  Последно редактирано от Венцислав Петров; 24-05-18, 20:52. Причина: Updated
  VPetrov.photography

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X