От: Смяна на потребителско име
Много благодаря!!!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Смяна на потребителско име
Свий
X
-
От: До: Смяна на потребителско име
Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнениеТо, добре, но както виждам, вече си имате регистриран профил с такова име (Даниела Борисова), на 29 януари тази година. Това - някакъв неуспешен опит ли е бил, за да може да се уточнят нещата?
ПП. С Пепи сме писали заедно.
Остави коментар:
-
От: До: Смяна на потребителско име
То, добре, но както виждам, вече си имате регистриран профил с такова име (Даниела Борисова), на 29 януари тази година. Това - някакъв неуспешен опит ли е бил, за да може да се уточнят нещата?
ПП. С Пепи сме писали заедно.
Остави коментар:
-
Първоначално публикуван от Борисова Преглед на мнениеМоля и моето име да бъде сменено на Даниела Борисова. Благодаря предварително
Остави коментар:
-
Моля и моето име да бъде сменено на Даниела Борисова. Благодаря предварително
Остави коментар:
-
От: Re: Смяна на потребителско име
Брлагодаря за бързата реакция. Хубав уикенд
Остави коментар:
-
Първоначално публикуван от FLY_FREEСупер сте ,благодаря!
Остави коментар:
-
Да ви помоля да стана Георги Димитров.
Остави коментар:
-
Моля да промените потребителското ми име на Анжела Боянова. Придварително благодаря.
Остави коментар:
-
Първоначално публикуван от atanas_93 Преглед на мнениеИскам да попитам има ли някакъв начин да се покаже трансформацията на никовете. В смисъл от кой стар ник се прехвърля в еди кой си нов. Защото свикваме с даден ник, в един момент потребителя решава да го промени в някакъв, нямащ нищо общо с предходния и трябва време, докато разбереш, кой, кой е бил преди това. Ако не е нарушаване на някакви права разбира се.
Или както Ник Бочев го беше изписал по-горе. Аз два месеца се чудих, че имам неизвестен в "Приятели"
Остави коментар:
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 7,066 в 14:57 на 11-07-20.
Остави коментар: