Обява

Свий

тест

тестово съобщение.
Вижте повече
Вижте по-малко

Мероприятия, благотворителни акции и официални позиции от името на портала

Свий
Това е залепена тема.
X
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • Мероприятия, благотворителни акции и официални позиции от името на портала

  Уважаеми колеги,

  Напоследък тук се организират множество мероприятия и благотворителни организации от всякакъв род и характер в обществена полза. За да бъдем максимално ефективни, пазим интересите на всички участници и най-вече прецизни в действията си е необходимо да се спазва и определен ред и порядък в организацията. За целта се въвеждат следните задължителни правила:


  1. Всеки може да предложи тук произволно мероприятие или организация само ако няма личен интерес и неговото предложение би помогнало на обществото или отделни хора.

  2. Всяка организация или предложено мероприятие в обществен интерес които ще ангажират OFFRoad-Bulgaria.com и участниците в него задължително следва да получат одобрение от Общественият съвет към порталът. (Обществен съвет към OFFRoad-Bulgaria.com )

  За получаване на такова одобрение този който иска да организира акцията се отнася до който и да е СуперМодератор или Администратор. След разглеждането на искането то ще влезе в сила само след публикуването му в официалният форум за съобщения на Общественият съвет за да бъдат всички ясно и публично известени.

  Решения на Общественият съвет към OFFRoad-Bulgaria.com

  3. Всяко одобрено мероприятие и организация задължително следва да имат един или няколко отговорници които ще следят за неговото провеждане и за изпълнението на неговите цели. Всякакви взаимодействия с други медии, държавни, общински и прочие организации ще са от името и ще ангажират OFFRoad-Bulgaria.com само когато са осъществени от избраните отговорници или нарочно упълномощени за целта лица.

  4. При подготовката и реализацията на каквото и да е официално мероприятие от името на OFFRoad-Bulgaria.com всички възможни действия, бездействия и прочие на лица които не са получили съответно одобрение от отговорника/ите имат отношение само и единствено към извършилият ги, и под никаква форма или претекст, нямат връзка с името и не ангажират OFFRoad-Bulgaria.com и участниците в него.
  Последно редактирано от Венцислав Петров; 15-03-11, 23:18.
  VPetrov.photography

 • #2
  До: Мероприятия, благотворителни акции и официални позиции от името на портала

  За да допълня Венци бих искал да обърна внимание и на нещо друго. Преди време се повдигна темата за "организаторите".Освен за всичко друго, с което се занимава при подготовката и провеждането на едно мероприятие( обаждания, списъци, разрешителни, настаняване, разговори с отговорни фактори, документация и т.н.), организатора е човека, който носи отговорност за него. Лесно е да обявиш някаква инициатива, да се съберат хора, но всичко трябва да е добре обмислено, подсигурени и ако стане нещо, да се изправиш и да кажеш - Аз съм отговорника за това. Та ако някой иска да организира нещо от името на Форума, си мисля, че е редно да има писмена оторизация, подписана поне от двама Администратори, като единия задължително е или Венци Петров, или Пламен Петров. Така всичко ще е ясно и точно регламентирано. Въпросният човек ще е упълномощен да прави каквото той прецени че трябва, и да го прави от името на Форума. И ще си дели отговорността с Форума. Ако ли не, да се легитимира ясно като отговорник и организатор и да си носи отговорностите и последствията. Без да намесва Форума като някакво извинение или щит.
  LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
  www.ADV-Bulgaria.com

  Коментар

  Активност за темата

  Свий

  В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

  Най-много потребители онлайн 7,066 в 15:57 на 11-07-20.

  Зареждам...
  X