Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подпис и аватар, изисквания и правила

Свий
Темата е затворена.
X
Това е залепена тема.
X
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • Подпис и аватар, изисквания и правила

  Аватарът и картинката в профилът, които имате право да си сложите, може да съдържат графично изображение, което вие искате да ви представя. Не може, да са в противоречие с моралът и добрият тон. Преценка за допустимостта им се извършва от Модератор и може да се обжалва пред съвета на СуперМодераторите, чието решение е окончателно! За целта трябва да се иска съдействие от СуперМодератор.
  Подпис:

  1. Препоръчва се подписът да е до 3 реда, до 60 символа на ред с максимален размер №3, без ярки цветове, без болд (удебеляване) и без картинки.

  2. На членовете на утвърдени във форумното пространство клубове се разрешава банер и хипервръзка(линк) към техния сайт, стига да не се занимават с комерсиална дейност. Банерът трябва да е с размер до 22000 общи точки (X*Y<=22000), да не превишава хоризонтално 400 точки вертикално 120 точки. Не трябва да е анимиран и прекалено ярък.

  3. Не са позволени хипервръзки, сочещи извън OFFRoad-Bulgaria.com, освен посочените в т. 2.

  4. Правилата за уместен език и правопис важат с особена сила в подписа, поради неговото многократно повторение.

  Отклонения от горните правила подлежат на редакция или изтриване. Обжалване на решение на Модератор по въпроса може да се прави само пред съвета на СуперМодераторите, чието решение е окончателно. За целта трябва да се сезира СуперМодератор, който да придвижи разглеждането.

  Право на специални аватари и подписи с различни размери, визия, графика и т.н. имат само СуперМодераторите и Администраторите на сайта. Техните аватари могат да бъдат контролирани само от Администратор.

  Право на реклама в подписа имат заплатилите съответната цена според условията за реклама.
  Последно редактирано от Венцислав Петров; 15-12-11, 14:05.
  VPetrov.photography

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 7,747 в 09:48 на 20-03-21.

Зареждам...
X