Съботно - Неделна Оранжада
офроуд мото училище


Здравейте приятели,
Искаме да представим един от новите ни продукти.

"Оранжада Classic" е един продукт наBalkans Orange Adventures за off-road обучение с тежко ендуро - мотоциклети за дълги пътувания.
Програмата „Оранжада Classic” има за цел да бъде в помощ на определен тип мотоциклетисти. Това са една не малка част от пътешествениците, които пътуват с тежки ендура. Хора приключенци, с висок дух и желание за откриване на нови и неизвестни неща.
Този тип мотоциклети могат да ни донесат всичко това. Но ние дали можем да си го вземем?! - Не винаги. Ето тук е моментът, когато „Оранжада Classic” идва на помощ – усъвършенстване на познанията за управление на тежък мотоциклет при off-road условия. Тук нашите инструктори ще ви бъдат от огромна полза. Управлението на този тип мотоциклети при off-road условия може да бъде удоволствие и забавление, а не трудно и мъчително преживяване, което да ни кара да настръхваме.
Имате възможността с вашия, собствен, тежък, ендуро мотоциклет, да посетите Ендуро Училището наBalkans Orange Adventures и така да добиете по-голяма увереност за следващото приключенско пътуване.
Трасетата са специално подбрани за усъвършенстване на off-road уменията с тежко ендуро.
Услугата се предлага при участие само с Ваш мотоциклет.

Всичко това на цена от 75 лева на урок.