Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Клуб 4х4 Варна !!!!

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • Клуб 4х4 Варна !!!!

  Днес 28/05/06 се проведе учредително събрание на което се избраха устав,председател и управителен съвет на клуб за туризъм,експедиций и приключения 4х4 Варна !
  Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

 • #2
  Е каква е тази секретност, напишете повече - кои сте, какви са ви целите, кой е в управителния съвет, от колко човека е клубът, какви са близките ви планове...
  VPetrov.photography

  Коментар


  • #3
   Клуб 4х4 Варна

   Няма секретност. Просто Павел така е свикнал да се изразява. Бързо и кратко. Все пак кара Самурай . Но учредяването беше като в партизански филм. В дън гори варненски, на скрито място и в потайна доба......

   А сега сериозно

   Клуба е учреден от 19 човека. Идеята на Клуб "4х4 Варна" е популяризирането на любителския офроуд. Не случйно акцента на думата "любителски". Ние нямаме някакви сериозни спортни амбиции. Не сме спортен клуб. Ще се стремим членовете ни да прекарват приятно и полезно сред природата. Другата цел на клуба е създавабето на система за взаимопомощ. Не че досега е нямало такава помощ, но сега целта е формализираме, това, което се правеше досега на приетелска основа.
   Клуба е отворен за всички желаещи, без значение на това каква кола имат и дали въобще имат кола.
   Близките планове: регистрация в съда, и разбира се следващата разходка.
   Проблема е че и аз съм доста лаконичен, но това е най-важното .
   Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
   NULLA TENACI INVIA EST VIA

   Коментар


   • #4
    Поканите за учредителното събрание бяха раздадени още преди седмица , не мисля че е имало нещо потайно .
    Предполагам сега всички ще правят сравнения , все пак два клуба в течение на един месец , но не виждам нищо лошо - има различни хора , ще има и различни клубове.
    Избран бе УС от трима души - председател Християн (Pursie) , членове Янко (Churov) и Павел(CJ) .
    Имаше предложение по време на разходки да се забранят бирата и цигарите , а скарата да е вегетарианска , но поради заплаха от разпадане на клуба още преди съдебната регистрация тази точка отпадна .
    Отложихме и въпроса с избор на емблема , може да изплагиатстваме нещо от дискусията тук , но ще трябва да се договаряме за авторски права.

    Коментар


    • #5
     Новият клуб , не е антипод на създадения преди време и целта не е някаква вражда или делба ! Идеята ни е да популяризираме този спорт (или хоби), защото сред хората се шири мнението , че сме някакви вандали , които съсипват природата, да организираме излети , експедиции , курсове . Има идея за сработване с Гражданска защита повреме на бетствия и т. н. Една от най-важните цели е да се изгради мрежа за взаимопомош м/у всички клубове в страната и чужбина , така че на колега от Ст.Загора например ако му се случи нещо около Варна да знае на кого да се обади за съдействие и обратно .За целта ще дадем телефони !
     PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
     КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
     0899187766

     Коментар


     • #6
      Поздравления за новия клуб!
      Доколкото разбирам от написаното от Pursie, идеите и целите на клуба се покриват в значителна степен с идеите на Land Rover Enthusiast Bulgaria, което според мен е чудесно!..

      Ще се радваме да дойдем на организирана от вас разходка/ поход/ експедиция, пък защо не и да го направим съвместно! Така или иначе ние всички сме offroad-bulgaria..

      Независимо в какви клубове, организации и дружинки присъстваме и се числим, важното е да се сплотяваме около добрите идеи и начинания!

      Поздрави и дерзайте!
      Яро

      Коментар


      • #7
       клуб

       Само искам да добавя нещо. Това че клуба се казва 4х4 Варна, не означава че е затворен само за хора от Варна. Знам че има колеги от Добрич дори от Шумен който няколко пъти са ни питали магат ли да дойдат да карат с нас. С удоволствие.
       Стига да не ги изплашим както стана с IvanZ от Добрич при който след като му спукахме гумите и го хрърлихме в едно дере повече не дойде горкия.
       И още нещо. Това че не сме състезателен клуб, не означава че нашите членове няма да се състезават по мероприятията организирани от други клубове. Всеки който се чувства подготвен може да се пуска и на тях. Дори се надяваме след време да ги печелим
       Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
       NULLA TENACI INVIA EST VIA

       Коментар


       • #8
        Поздравления за страхотната идея и последващата и реализация! Преди да заявя желанието си да бъда съпричастен с целите, идеите и мероприятията на клуба искам най-отговорно да кажа на всички в този форум и най-вече на дружинката от Варна - НЕ СЪМ СЕ ИЗПЛАШИЛ Признавам си страх ме беше при първите няколко спускания, едвам се сдържах да не стъпя на спирачката/ благодаря на Янко за вещите напътствия по станцията/, но после като усетих че джипката ме слуша ми остана само удоволствието. Предполагам всеки тук е минал по този път. Гумата отдавна я прежалих, а новите "Медвед" вече няколко пъти ги тествах в деретата около Добрич и Батово. За съжаление не мога идвам край Варна на разходка защото от месец и половина си строя нов дом и повечето ми свободно време отива там. Този уикенд ще идвам в Шкорпиловци, надявам се да се видим/ не искам да гледам само старта и финала/ Pursie, надявам се ще намерите място и за мен в новия клуб, Поздрави, до скоро!

        Коментар


        • #9
         Радвам се ,че си оставаш навит ! Ако не идваш с нас Ще се изсипем ние при тебе и тогава ще видиш...
         Иване за гледане ще бъде по-интересно през втория ден(затвореното трасе) . През първия шанса да гледаш нещо повече от старт и финал не е много голям ( освен ако организаторите не подскажат интересни места за публиката).Чао , до събота.
         PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
         КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
         0899187766

         Коментар


         • #10
          Да де, ама като гледам другата тема са състезанието - кой знаел трасето , кой пазил тайна и т.н. на мен ми е неудобно да питам ТУК къде ще е най-интересното място.

          Коментар


          • #11
           Да де, ама като гледам другата тема са състезанието - кой знаел трасето , кой пазил тайна и т.н. на мен ми е неудобно да питам ТУК къде ще е най-интересното място.

           Коментар


           • #12
            Място

            И аз от вчера това се чудя.
            трябва да измислим някакво място. Убеден съм че организаторите са го измислили и ако не е проблем нека го споделят с нас, че да не става навалица в събота. Както и наистина ли представянето на колите ще бъде утре някъде в града. Предварително благодаря.
            Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
            NULLA TENACI INVIA EST VIA

            Коментар


            • #13
             Чe
             Густо майна , пътят свърши !!!

             Коментар


             • #14
              ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ ,ПОЖЕЛАВАМ ВИ МНОГО КАЛ,ЯКИ ГУМИ И ГАЗ ДО ДУПКА!
              Густо майна , пътят свърши !!!

              Коментар


              • #15
               последното ми инфо е че утре (02,06,06) 17,30ч. до слънчевия часовник ще е представянето на Варненските екипажи!
               Пламен ще каже повече!
               PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
               КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
               0899187766

               Коментар

               Активност за темата

               Свий

               В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

               Най-много потребители онлайн 7,066 в 15:57 на 11-07-20.

               Зареждам...
               X