Обява

Свий
Няма добавени обяви.

клуб Toyota

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: клуб Toyota

колеги
    днес е четвъртък, до неделя време не остана
    ще правим ли сбирка или ТЦ

Коментар

петък е

Коментар

С голямо удоволствие Ви съобщавам, че у София сбирка се не получи.
        Джамбазов Вие сте на ход.

Коментар

Бутвам темата пак.

На събора имаме добра възможност да се съберем повече тойотаджии и да заформим нещо като клуб.
          Имам някои идеи, а предполагам и всички останали.

Набелязал съм няколко точки, по които можем да действаме на събора:

1.Събираме се на едно място и си правим кръстосано запознаване.
          2.Отвличаме Лазар и/или Злати и ги измъчваме с бира и пържоли за да извлечем опит и ноу-хау по организацията на такъв клуб.
          3.Междувременно и ние се измъчваме солидарно с него.
          4.Разменяме си координати и телефонни номера и планираме среща след събора.
          5.Почистваме района на срещата и освобождаваме пленника.

За? Против? Въздържали се?

Коментар

Присъединявам се от името на Пловдивската Тойота-фен-група (макар, че за такава организирана незнам да има още - изземам функциите ). А ако пленниците не искат да ги освобождаваме, какво правим?
            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Замислих се като четах защо няма фен клуб на тойота. Забелязвам нещо. От всички познати който имам с джипове тойота ни един няма време за клубове, събирания, и такива организирани неща. Май такъв тип хора си купуват тойоти и затова няма организиран клуб

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                Замислих се като четах защо няма фен клуб на тойота. Забелязвам нещо. От всички познати който имам с джипове тойота ни един няма време за клубове, събирания, и такива организирани неща. Май такъв тип хора си купуват тойоти и затова няма организиран клуб
                Tолкова ли са трошливи, че не им остава време от ремонти...
                Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Мите, липсва подкрепа и заинтересованост от Официалния вносител на марката за България. На нас, Ленд Ровър Ентусиастс, МотоПфое ни помага много, дори и с пари за някои неща. И трябва някой инат за организационната работа, че само с мерак не става. Ако бъда достатъчно дълго и жестоко измъчван, ще Ви кажа всички подробности как се регистрира официално клуб. Че ние сме единстевните със съдебна регистрация като юридическо лице. И може официално да имаме дейност и спонсори, да сключваме договори и прочие. А това е важно.
                  LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                  www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Реално, причината е, че има Ентусиасти, които искат да се съберат и да се нарекат Клуб, но няма ясна идея защо, освен приятния гъдел от сбирки на 4х4 машини от една марка. Такива клубове тук във форума има поне 20. Но ако трябва да сме сериозни, си иска сериозно време и организация.

Аз мисля, че на Клуб Тойота, както и на много от останалите Клубове-to-be им трябва Злати...

А и Злати е много прав - на ТМ Ауто им е все едно колко Ланд Крузера има в българския офроуд шампионат, колко от тях представят България навън и въобще колко фенове има които знаят и други модели освен 120, 200, ВиЕйт и Рав4. Митко, моля, да не се засягаш от това.

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                      Реално, причината е, че има Ентусиасти, които искат да се съберат и да се нарекат Клуб, но няма ясна идея защо, освен приятния гъдел от сбирки на 4х4 машини от една марка. Такива клубове тук във форума има поне 20. Но ако трябва да сме сериозни, си иска сериозно време и организация.

Аз мисля, че на Клуб Тойота, както и на много от останалите Клубове-to-be им трябва Злати...

А и Злати е много прав - на ТМ Ауто им е все едно колко Ланд Крузера има в българския офроуд шампионат, колко от тях представят България навън и въобще колко фенове има които знаят и други модели освен 120, 200, ВиЕйт и Рав4. Митко, моля, да не се засягаш от това.
                      Добре, де, но все отнякъде се почва.
                      После стъпка по стъпка.
                      Ще опитаме пак с ТМ, и там се сменят пластове и настроения, може да се получи нещо.
                      Но дори и без тях, можем да си организираме интересни сбирки и акции, дори и с международно участие

Даже и не мечтая все още за юридически субект "ТОЙОТА-КЛУБ", но след време и при добро желание всичко е възможно.

А, Джорджо, Тойотите се увеличават все повече - сигурно защото са трошливи а народа глупав

Поздрави!

Коментар

Румба, не ме разбирай погрешно! Няма нищо лошо в ентусиазма и въодушевлението покрай любимата марка. Напротив...

Коментар

Румба, не ме разбирай погрешно! Няма нищо лошо в ентусиазма и въодушевлението покрай любимата марка. Напротив...
                          Разбрах те, ама ми се иска нещата да са по друг начин.
                          А на събора поне ще сме повечето ентусиасти.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                            Tолкова ли са трошливи, че не им остава време от ремонти...
                            Да казвам ли кой колко джипа и от какви марки има сега в бокса и какво кара в момента

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                            Мите, липсва подкрепа и заинтересованост от Официалния вносител на марката за България. На нас, Ленд Ровър Ентусиастс, МотоПфое ни помага много, дори и с пари за някои неща. И трябва някой инат за организационната работа, че само с мерак не става. Ако бъда достатъчно дълго и жестоко измъчван, ще Ви кажа всички подробности как се регистрира официално клуб. Че ние сме единстевните със съдебна регистрация като юридическо лице. И може официално да имаме дейност и спонсори, да сключваме договори и прочие. А това е важно.
                            Злати, аз знам това. ТМ Ауто вече не е в играта. Дистрибутора за България е Тойота Болканс, тя има права и бюджет предполагам за тази работа. ТМ Ауто е само дилър с права като на другите дилъри в страната. Наистина няма воля за такива разходи. Ама аз пак си мисля че по скоро времето е проблем. Аз лично нямам време да се занимавам с това. Аз нямам време за сбирки и разходки, а камо ли за организацията на клуб.

Истина е че в Тойота Болканс не ги интересува миналото на марката толкова колкото бъдещето. А за съжаление няма бъдеще без минало.

Коментар

...Аз мисля, че на Клуб Тойота, както и на много от останалите Клубове-to-be им трябва Злати... ...
                              Злати, веднага да се клонираш и запазвам един клонинг за бъдещия Тойота клуб! Таман дотогава сегашното бъдеще ще е базата нужно минало (както много точно отбеляза Джамбазов).
                              Шегата настрана, както за всичко - не ще само пари, иска и ХОРА!

Поздрави
                              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
                                Злати, веднага да се клонираш и запазвам един клонинг за бъдещия Тойота клуб! Таман дотогава сегашното бъдеще ще е базата нужно минало (както много точно отбеляза Джамбазов).
                                Шегата настрана, както за всичко - не ще само пари, иска и ХОРА!

Поздрави
                                Да вземем да го уредим с една хубава ТОЙОТА и няма нужда да го клонираме.
                                И без това кара и Авенсис

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X