Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

Свий
Темата е затворена.
X
Това е залепена тема.
X
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

  Уважаеми Дами и Господа,  Gladiator Offroad Technik, „Оffroad-Bulgaria.com и списание Offroad.BG имат удоволствието да Ви представят една изключително интересна проява - „ARENA OFFROAD 2010”, която ще се проведе от 03 до 06 Септември 2010 г. близо до гр. Пловдив в местността Копривките - к.к. „Хижа Здравец”


  „ARENA OFFROAD 2010” ще бъде домакин на три грандиозни събития:
  Трети национален събор на „Оffroad-Bulgaria.com”
  Специализирано изложение „Offroad & Outdoor 2010”
  Състезание „Balkan Offroad Marathon 2010”


  С организирането на „ARENA OFFROAD 2010” бихме искали да съберем на едно място всички любители и приятели на офроуда, състезатели от страната и чужбина, вносители на автомобили 4х4, както и да представим най-новите тенденции в допълнителното оборудване на високопроходими автомобили от водещи компании.

  За място на провеждане е избрана местността „Копривките“ в к.к. „Хижа Здравец”. Намира се на 25 км. южно от гр. Пловдив, на височина 1340 м. над морското равнище, в сърцето на красивата по всяко време на годината планина Родопи +41° 59' 55.83", +24° 43' 22.29". Веднъж посетили „Хижа Здравец” и местността Копривките, ще останете завинаги очаровани от този свят на вековни иглолистни гори и свеж планински въздух.

  За доброто настроение на всички ще изградим зони за забавления, игри и томболи, сцена с много музика на живо, мултимедия, шатри, кафе и напитки. Кетъринг фирма ще се погрижи скарата и бирата да не свършат в специалните хранителни блокове. Надяваме се, заедно да прекараме четири незабравими дни изпълнени с много офроуд и силни емоции.

  Зрители, участници и гости на „ARENA OFFROAD 2010” ще имат възможността да се запознаят отблизо с всичко свързано с Офроуда в България.  „Трети национален събор на Offroad-Bulgaria.com”

  Интернет портала Offroad-Bulgaria.com е създаден през 2004 г. и е една от най-бързо развиващите се социални мрежи в България, която е с над 61 300 души активни членове, обединени в една идея и страст ОФРОУД-а във всичките му форми – автомобили, мотоциклети, АТВ, велосипеди.
  След проведените през 2008 г. и 2009 г. национални офроуд събори, съответно в Белоградчик и Приморско и отчитането на невероятния ефект от събирането на приятелите на Offroad-Bulgaria.com на едно място, организаторите решиха тази година той да бъде част от „ARENA OFFROAD 2010”.
  Ние от Gladiator Offroad Technik ще се погрижим гостите, желаещи да останат на открито, да бъдат настанени в къмпинг зона - оборудвана с химически тоалетни, ток и вода, безплатен интернет Wi-Fi. За тези, които предпочитат удобството, ще осигурим подбрани хотели в района.

  Ще бъдат изградени и зони за събиране на отпадъци, като умоляваме всички присъстващи да бъдат лично ангажирани с опазването на околната среда! Нека да запазим планината чиста!

  Надяваме се „ARENA OFFROAD 2010” да е една истинска офроуд арена и всички заедно да си доставим четири дни изпълнени с много веселие и силни емоции.

  Бъдете с нас, за да го направим за Вас!

  Очакваме Ви!
  Екипът на Gladiator Offroad Technik
  Екипът на Offroad-bulgaria.com
  Екипът на Списание Оff-road.BG
  Последно редактирано от gladiator; 12-08-10, 13:37.
  www.offroad24.bg www.remarketa.com www.arena-offroad.com
  тел.: 032/277 999; факс: 032/ 277 990; моб.: 0888/ 524 330

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 7,747 в 09:48 на 20-03-21.

Зареждам...
X