Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

Свий
Темата е затворена.
X
Това е залепена тема.
X
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

  Уважаеми Дами и Господа,  Gladiator Offroad Technik има удоволствието да Ви представи една изключително интересна проява - „ARENA OFFROAD 2010”, която ще се проведе от 03 до 06 Септември 2010 г. близо до гр. Пловдив в местността Копривките - к.к. „Хижа Здравец”


  „ARENA OFFROAD 2010” ще бъде домакин на три грандиозни събития:
  Трети национален събор на „Оffroad-Bulgaria.com”
  Специализирано изложение „Offroad & Outdoor 2010”
  Състезание „Balkan Offroad Marathon 2010”


  С организирането на „ARENA OFFROAD 2010” бихме искали да съберем на едно място всички любители и приятели на офроуда, състезатели от страната и чужбина, вносители на автомобили 4х4, както и да представим най-новите тенденции в допълнителното оборудване на високопроходими автомобили от водещи компании.

  За място на провеждане е избрана местността „Копривките“ в к.к. „Хижа Здравец”. Намира се на 25 км. южно от гр. Пловдив, на височина 1340 м. над морското равнище, в сърцето на красивата по всяко време на годината планина Родопи. Веднъж посетили „Хижа Здравец” и местността Копривките, ще останете завинаги очаровани от този свят на вековни иглолистни гори и свеж планински въздух.

  За доброто настроение на всички ще изградим зони за забавления, игри и томболи, сцена с много музика на живо, мултимедия, шатри, кафе и напитки. Кетъринг фирма ще се погрижи скарата и бирата да не свършат в специалните хранителни блокове. Надяваме се, заедно да прекараме четири незабравими дни изпълнени с много офроуд и силни емоции.

  Зрители, участници и гости на „ARENA OFFROAD 2010” ще имат възможността да се запознаят отблизо с всичко свързано с Офроуда в България.

  „Balkan Offroad Marathon 2010”

  "Balkan Offroad Maraton 2010" е международна надпревара за високо проходими автомобили, мотоциклети и четириколки преминаваща през територията на три държави България, Македония и Гърция. Заявките за участие на екипажи от България, Германия, Гърция, Македония, Словения, Австрия, Хърватска и други, превръщат "Balkan Offroad Maraton 2010" в международно състезание.
  „ARENA OFFROAD 2010” ще е домакин на първите три етапа от надпреварата като старта и финала на всеки състезателен ден ще бъде от центъра на мероприятието. Ще се погрижим състезателите и техните асистенции да се чувстват комфортно и удобно в сервизен парк, а гостите ще имат възможността отблизо да проследят, както самото състезание така и подготовката и сервизирането на състезателните автомобили.

  Надяваме се „ARENA OFFROAD 2010” да е една истинска офроуд арена и всички заедно да си доставим четири дни изпълнени с много веселие и силни емоции.

  Бъдете с нас, за да го направим за Вас!

  Очакваме Ви!
  Екипът на Gladiator Offroad Technik
  Екипът на Offroad-bulgaria.com
  Екипът на Списание Оff-road.BG
  Екипът на Balkan Offroad Marathon
  Последно редактирано от gladiator; 12-08-10, 14:41.
  www.offroad24.bg www.remarketa.com www.arena-offroad.com
  тел.: 032/277 999; факс: 032/ 277 990; моб.: 0888/ 524 330

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 7,066 в 14:57 на 11-07-20.

Зареждам...
X