Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Националан среща "Стара Загора и приятели" - 2018г.

Свий
Темата е затворена.
X
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • Националан среща "Стара Загора и приятели" - 2018г.

  Здравейте приятели,

  Национална среща Стара Загора и приятели – 2018г. под това име, старата форма и с организаторите, който винаги са провеждали това мероприятие ще пропусне едно издание.

  „Офроуд клуб Стара Загора“ и „Кални ангели“ през годините успяха да превърнат тази зимна среща в най-голямото офроуд мероприятие в страната. От 24 машина на първия събор на последните присъстваха около 200 екипажа и над 400 участника. Пристигаха хора от цялата страна и чужбина с различно ниво на оборудване и подготовка. Приобщихме много нови ентусиасти към идеята – офроуд. Зареждахме се с положителни емоции в началото на годината.

  Последното издание на 04-05 февруари 2017г. беше юбилейно десето поредно. Вложихме в него много повече енергия и средства и да, получи се най-мащабното до момента, но усетихме, че започна да липсва заряд. След провеждането му си дадохме ясна сметка, че трябва да променим нещо в концепцията и то не, когато се изчерпа след някоя година, а сега като е на върха. Наред с това, че трябва да сменим формата решихме да направим и една нулева година, както казва Илиян Белов да получим ефекта на прекъснатия процес при ракиения казан с двойна дестилационна кула. Натрупахме доста опит и имаме много идеи как да сменим формата на събора, за да получим наистина пълно с положителни емоции и зареждащо с енергия мероприятие.

  Събитието, което правим 10 поредни години е голямо за мащабите на нашата страна. Знаем, че сме създали инерция, която ще позволи да бъде провеждано по същия начин още някоя година, но целта ни е да направим нещата различни, интересни и релаксиращи.

  „Кални ангели“ и „Офроуд клуб Стара Загора“ пожелаваме на всички с издрасканите и кални машини:

  Весели празници!
  Нека да имат винаги топлина в душите и сърцата си от много приятни емоции!
  OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 7,066 в 14:57 на 11-07-20.

Зареждам...
X