Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Отиде си Dolores O`Riordan
Свий
X
-
От: Отиде си Dolores O`Riordan
Много тъжно.....
Голям фен съм на боровинките.
За съжаление пропуснах един концерт в Букурещ за което вече страшно съжалявам.....
RIP Dolores.......
https://www.youtube.com/watch?v=Kxbt...28FCBEADF8498FПоследно редактирано от samuraj; 16-01-18, 17:31.VITARA, SAMURAI
FIAT PANDA 4x4 CABRIO
RENAULT ESPACE QUADRA
...и едно сивикче за града...
Коментар
-
Гласът и музиката й ще ги помня виняги. Бях 5-ти клас, когато чух "Зомби" в изпълнение на две съученички в час по музика. Темата на часът беше да представим любимата си група по свой начин... Останах безмълвен от изпълнението. Това го помня все едно... Беше преди 23г. Тя ще остане в спомените ми заедно с детството и моментите в които започваш да разбираш какво е стойностно и истинско....
Почивай в мир Долорес.
Коментар
-
Пак пиша тук, четох някъде че продажбите на музиката и са се вдигнали многократно.....
Аз лично много съжалявам за нея.... мисля че можеше да даде още много гениални парчета като това на света.....
https://www.youtube.com/watch?v=Zz-D...ature=youtu.be
Не зная дали сте информирани, но тя е основния композитор и текстописец на групата....
Уникална незабравима ирландска музика...
RIP......VITARA, SAMURAI
FIAT PANDA 4x4 CABRIO
RENAULT ESPACE QUADRA
...и едно сивикче за града...
Коментар
-
Лека и пръст, и жалко. Определено имаше още какво да даде като музика на нас, феновете.
П.С. Както е тръгнало - скоро човек за да отиде на хубав рок концерт билетите ще трябва да си ги купуваме от Харон...NIKSD: Самосъзнанието се мери по липсите във фиша за заплатата...
Ясен: Това е пораженчески подход. Аз обмислям как да започнат да МИ плащат данъци.
Коментар
-
R.I.P.
Хубава музика и специфичен глас, смислени текстове ... аз имам слабост към някои ИрландциСтрахът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 7,066 в 14:57 на 11-07-20.
Коментар