Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Sygic MCGuider + подробна карта на България

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Sygic MCGuider + подробна карта на България

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
    А ако му зададеш режим "Pedestrian" има ли разлика?
    Същата работа.Явно този режим има отношение само за избора на маршрут до зададената цел, а нестабилността на ориентацията на изображението е по причина на самия ГПС а не на навигационната програма....Може би...

Коментар

В крайна сметка коя версия да си качвам на нокията Н73,че вече се пообърках

Коментар

Първоначално публикуван от navcho Преглед на мнение
        Качвай версията която си избереш, лошото е , че линковете в началото на темата /тези линкове с картите/ вече не работят. Само една от картите на България все още е достъпна.
        Иначе програмката наистина е доста удобна и лесна за работа.
        [URL]http://doglickingscreen.com/dog.swf[/URL]

Коментар

Имам проблем със зареждането на карта.Програмата тръгва, но ми изписва "No maps available.Check your memory card."
          С eeepc 701 и оригиналната дистрибуция Xandros съм.
          Опитах да запиша картата в ~/sygic/maps, ~/sygic/maps/bgr и ~/MMC-SD/partition1/maps.
          Ако някои е подкарал софта с карта под линукс ще съм благодарен да чуя идеи.
          Предварително благодаря.

Коментар

Първоначално публикуван от navcho Преглед на мнение
            аз съм със версия 7.72 във Е51, и картата от март месец

Коментар

Здравейте,
              От къде мога да си изтегля Бг карта с актуална версия на Sygic Drive?
              Ползвам от година китайски КОМОС с Теле Атлас който не никак зле. Картата с която го закупих се оправя доста добре в Сф, но в страната по някога ме е заблуждавала сериозно. Да не говорим че не разпознава морските курорти и за да стигна до Албена му зададох град Балчик. Някакви идеи?

Коментар

Първоначално публикуван от bell70 Преглед на мнение
                Здравейте,
                От къде мога да си изтегля Бг карта с актуална версия на Sygic Drive?
                Ползвам от година китайски КОМОС с Теле Атлас който не никак зле. Картата с която го закупих се оправя доста добре в Сф, но в страната по някога ме е заблуждавала сериозно. Да не говорим че не разпознава морските курорти и за да стигна до Албена му зададох град Балчик. Някакви идеи?
                Дори на ракетите им трябват космонавти, ти като знаеш , че Албена е до Балчик, карай и го метни през джама постийо му КОМОС, да набере малко инфо в движение.
                подаръци за мъже от FACOM
                промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X