Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за Гармин Етрекс 30

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • Помощ за Гармин Етрекс 30

  Здравейте, от известно време имам проблем с Етрекс 30, а именно когато реше да го включа, за да го ползвам - не иска да запали. Налага се да извадя батериите и да поседи около 30 мин. без батерии и чак тогава тръгва. Това се получи след като в него бяха останали едни батерии около 20 дни, без да го ползвам. Батериите не бяха разредени, когато го изгасих с тях - бяха на 3 чертички. Няма видими следи да се протичали батериите, защото са акумулатори и след това съм ги зареждал и ги ползвах без проблем на фотоапарата. Не знам от какво може да се е получил този проблем, има ли някакво решение за него или да търся Гармин да им го пращам за ремонт?

  Предварително благодаря на всеки, който може да помогне.

  Поздрави

 • #2
  От: Помощ за Гармин Етрекс 30

  Ще използвам темата, за да потърся помощ и за моя проблем. Имам Етрекс 30 в менюто на който изчезна възможността за "обръщане" на маршрута. Предполагам, че това е станало при ъпдейтването до 4.30. Ето как изглежда екранът: Натиснете снимката за да я уголемите

Име:124.jpg
Прегледи:1
Размер:12.2 КБ
ID:5710845. Ще ви бъда благодарен, ако ме посъветвате как мога да възстановя функцията.

  Коментар


  • #3
   От: Помощ за Гармин Етрекс 30

   Ако от Garmin са махнали опцията няма как да я възстановиш. Пробва ли дали случайно я няма опцията в менюто (това, което излиза като натиснеш бутона от лявата страна)? Ако не си, направи го, пробвай го също и след като покажеш маршрута на картата. Изобщо, пробвай го на колкото места се сетиш, дано просто да са скрили опцията.

   Другия ти вариант е, ако опцията е наистина критична за теб, е да downgrade-неш до 4.20. Току що проверих и там тази опция все още си стои.

   Коментар


   • #4
    От: Помощ за Гармин Етрекс 30

    Не мисля, че функцията е премахната. Струва ми се, че е станала грешка при обновяването на версията. Пробвах няколко пъти чрез програми на Гармин да преинсталирам 4.30, но не се получава. Струва ми се, че софтуерът трябва да се преинсталира след "нулиране" или какъвто е там терминът, но не знам как. Затова се обърнах и с молба за помощ към форума, но за съжаление - файда йок.

    Коментар


    • #5
     От: Помощ за Гармин Етрекс 30

     Не съм специалист точно в тези устройства, ама ако никой не се наеме, ще помогна. Не вярвам да е толкова различно от nuvi моделите.
     Nothing comes from nothing...

     Коментар


     • #6
      От: Помощ за Гармин Етрекс 30

      Благодаря, ако се наложи ще се обадя.

      Коментар

      Активност за темата

      Свий

      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

      Най-много потребители онлайн 7,747 в 09:48 на 20-03-21.

      Зареждам...
      X