Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Излезе версия 2020 Q1 на карта OFRM Geotrade

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • Излезе версия 2020 Q1 на карта OFRM Geotrade

  Уважаеми потребители и драги приятели,

  Версия 2020 Q1 на карта OFRM Geotrade вече е достъпна за сваляне от нашия уебсайт www.karta.bg за всички регистрирани потребители с активен абонамент за обновления. Информация за новостите можете да намерите в новината в сайта и в информационната тема във форума.

  За да свалите картата, моля посетете сайта и влезте в своя потребителски профил от "Вход" в горния десен ъгъл на страницата. След успешно влизане, сайтът ще ви прехвърли на страница "Поддръжка". Кликнете върху бутона "Свали/Download" за съответния лиценз, намиращ се в секция "Моите лицензи" и следвайте приложените инструкции.

  Поздрави,
  OFRM Team
  Отдел за Борба с Организираните Клиенти

 • #2
  Извинявам се, ако не тук мястото за такъв въпрос, но все пак да питам. Имам неограничено обновяване за картата. Досега съм използвал само ТОПО версията, но сега реших да си кача и обикновената CITY CYR. Файловете CITY CYR, CITY CYR UNL файл, CITY CYR GMA файл e ясно, че трябва да ги сложа в MAP\ . Това, което ме смущава е файла CITY CYR JCV, който трябва да е в .System\JCV\ , а аз тази директория не мога да разбера къде е. Моля за съдействие!
  Благодаря, предварително!

  Коментар


  • #3
   Разреши скритите папки в windows-а и ще ти се покаже.
   HONDA CR-V I, 2000г., B20Z1

   Коментар


   • #4
    Много благодаря! Скритите си бяха показани, затова не се усъмних. Но се оказа, че има и отметка за системно съдържание, която не беше включена, но в крайна сметка се получи. Уикенда ще тествам картата на ветерана Нуви 1490, който досега не ме е предвал, пък ще видим...

    Коментар


    • #5
     Малко късно се включвам, но да благоадря на колегата dimkaraganchev, насочил ви е правилно.

     Коментар

     Активност за темата

     Свий

     В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

     Най-много потребители онлайн 7,747 в 09:48 на 20-03-21.

     Зареждам...
     X