Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пролетна промоция от KARTA.bg !

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • Пролетна промоция от KARTA.bg !

  Имаме удоволствието да уведомим всички наши настоящи и бъдещи клиенти, че до 12.05.2017 включително могат да се възползват от следните преференциални условия в рамките на текущата пролетна промоция:

  - 10% отстъпка от цената на Garmin GPS уреди
  - 20% отстъпка от цената на OFRM картови продукти
  - 10% отстъпка от цената на OFRM абонаменти за обновления  За да се възползвате от промоционалните отстъпки, моля посетете нашия уебсайт www.karta.bg и влезте във Вашия потребителски профил от ''Вход'' в горния десен ъгъл на екрана, а ако още не сте създали Ваш профил, кликнете върху ''Създай профил'' в горния десен ъгъл на страницата и попълнете необходимите данни. След успешно влизане (или създаване на профил), сайтът ще Ви прехвърли на страница ''Поддръжка''.

  - За закупуване на нова карта OFRM, кликнете върху бутона ''Купи картов продукт'', който се намира над секция ''Моите лицензи'' и след като изберете желаната разновидност на картата, следвайте екранните инструкции, за да я закупите.

  - За удължаване на изтичащ или изтекъл абонамент за обновления, кликнете върху бутона "Удължи срока на абонамента", който се намира срещу съответния картов лиценз в секция "Моите лицензи" и след като изберете желаното удължение, следвайте екранните инструкции, за да го закупите.

  - За да закупите Garmin GPS уред, кликнете върху оранжевия бутон "shop.karta.bg", за да отворите нашия електронен магазин shop.karta.bg и след като добавите в кошницата за пазаруване желания от вас модел Garmin GPS уред, отворете кошницата за пазаруване от иконката в горния десен ъгъл и следвайте екранните инструкции, за да закупите избрания модел Garmin GPS.

  Отстъпките от пролетната промоция са валидни до 12.05.2017 включително.


  KARTA.bg ви пожелава приятни майски празници и много пролетно настроение!
  OFRM Team
  Отдел за Борба с Организираните Клиенти

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 7,747 в 09:48 на 20-03-21.

Зареждам...
X