Здравейте.Картата ми трябва за машинката на един приятел.Ако можете и да ми кажете как да му обновя фърмуера ще съм Ви много благодарен.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Карта на България за Garmin Nuvi 310
Свий
X
-
От: Карта на България за Garmin Nuvi 310
www.karta.bg - за картата.
За фърмуера търсиш Garmin Firmware Updater.
-
За фирмуера си свалете Garmin Express - тази е актуалната програма, която Garmin налагат в последните 2 години.Nothing comes from nothing...
Коментар
-
Мерси за обновяващите програми, добра работа вършат, но като че ли пропуснахте основното.Карта на България ми трябва!!!
Garmin Firmware Updater е за текста и гласовите упътвания, а Garmin Express - за обновяване на версията и купуване на карта.За съжаление цените са такива, че ... под всякаква критика са.
Коментар
-
Първоначално публикуван от tyrboman Преглед на мнениеМерси за обновяващите програми, добра работа вършат, но като че ли пропуснахте основното.Карта на България ми трябва!!!
Garmin Firmware Updater е за текста и гласовите упътвания, а Garmin Express - за обновяване на версията и купуване на карта.За съжаление цените са такива, че ... под всякаква критика са.Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар
-
всъщност има и няколко безплатни карти на България за Гармин. Е, не могат някои работи.
Иначе скъппо, скъпо, колко да е скъпо? За прибор пари имаш, а за карта?
Коментар
-
Отделно, че в момента цените на българската карта на България са с поне 30% надолу , отколкото преди няколко години.
Коментар
-
Първоначално публикуван от tyrboman Преглед на мнениеМерси за обновяващите програми, добра работа вършат, но като че ли пропуснахте основното.Карта на България ми трябва!!!
Garmin Firmware Updater е за текста и гласовите упътвания, а Garmin Express - за обновяване на версията и купуване на карта.За съжаление цените са такива, че ... под всякаква критика са.
OFRM е на цени 20лв./50лв./70лв. за еднократен/двугодишен/доживотен абонамент. Но да де, пак не е безплатна.
И още нещо - разработването на точна и подробна карта изисква наличността на голям екип професионалисти и не малък финансов ресурс, както и много много работа...Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар