Целта на следващата информация e да помогне на желаещите да закупят Garmin GPS навигатор с вградена карта на България "OFRM Geotrade" да се ориентират преди покупката, дали в избрания от тях уред има вградена карта OFRM Geotrade и с какъв абонаментен срок за обновления разполага тя.

Важно е да знаете, че индикацията BG в името на модела не означава, че в този уред има вградена карта OFRM Geotrade! Индикацията BG означава, че фабрично вградения продукт в уреда (например City Navigator Europe NT или City Navigator Eastern Europe NT) разполага с някакво покритие за България.

GPS навигаторите на Garmin, които се продават с вградена карта OFRM Geotrade имат индикация OFRM в името на модела и специален стикер, залепен върху кутията на уреда, като в зависимост от срока на абонамента за обновления може да срещнете следните варианти:


а) OFRM Geotrade с еднократна актуализация

В името на тези модели има индикация OFRM Onetime (например nuvi 2595LMT EU BG OFRM Onetime). Карта OFRM Geotrade в тези модели може да бъде еднократно актуализирана към датата на регистрация в сайта www.karta.bg, при условие че бъде регистрирана в рамките на 60 (шестдесет) дни от нейното закупуване. Собствениците на карта OFRM Geotrade с еднократна актуализация могат да закупят допълнително двугодишен или доживотен абонамент за обновления от сайта www.karta.bg. Стикерът, залепен върху кутиите за тези модели има следния вид:

б) OFRM Geotrade с двугодишен абонамент за обновления


В името на тези модели има индикация OFRM 2 години (например nuvi 2595LMT EU BG OFRM 2 години). Карта OFRM Geotrade в тези модели разполага с двугодишен абонамент за обновления, при условие че картата бъде регистрирана в сайта www.karta.bg в рамките на 90 (деветдесет) дни от нейното закупуване. Стикерът, залепен върху кутиите за тези модели има следния вид:

в) OFRM Geotrade с доживотен абонамент за обновления

В името на тези модели има индикация OFRM Lifetime (например nuvi 2595LMT EU BG OFRM Lifetime). Карта OFRM Geotrade в тези модели разполага с доживотен абонамент за обновления, при условие че картата бъде регистрирана в сайта www.karta.bg в рамките на 90 (деветдесет) дни от нейното закупуване. Стикерът, залепен върху кутиите за тези модели има следния вид:

Ако по някаква причина не сте сигурни, че търговецът Ви предлага уред с вградена карта OFRM Geotrade, винаги можете да закупите Garmin GPS навигатор с вградена карта OFRM Geotrade от нашия електронен магазин (shop.karta.bg) или от фирмения ни магазин на ул.Генерал Гурко 45 в София.