Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Продавам 2DIN Android 7 мултимедия/навигация ERISIN ES8841U, Rockchip PX5, 4/32GB

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Продавам 2DIN Android 7 мултимедия/навигация ERISIN ES8841U, Rockchip PX5, 4/32GB

Продавам обсъжданото в тая тема:
    https://offroad-bulgaria.com/forum/%...B4%D0%B8%D1%8F

След над година чакане в кашона, така и не се скърших да режа и правя натамънявания и реших да търся нещо 1DIN, което да е по-лесно за слагане във возилото ми, в противен салучай има опасност да ме чака още толкова, ако въобще го сложа.
    Подробности от производителя има тук:
    https://ru.aliexpress.com/item/32868812927.html

Изглежда така:
    Натиснете снимката за да я уголемите  Име:Erisin-ES8841U-7-Android-8-0-4G-ram-DVD-gps.jpg Прегледи:58 Размер:107.5 КБ ID:6525891

От мен - сменен е чипа на крайното стъпало с TDA7850 (или 51, не помня вече), сменен е кондензатора с марков и по-голям, руутнато е и с инсталиран Malaysk (ако помня добре) мод, миксера/еквилайзера работи директно с хардуера с пълен набор настройки, поддържани от въпросния чип, контролиращ изхода (оригинално не е така и звука страда от това заради калпавите настройки на чипа).

Никога не е слагано, поиграх си и тествах вкъщи на бюрото, колкото да го подготвя за слагане, и толкоз.

Работи си като пълноценен телефон, без да е телефон - инсталира се всичко, което опитах от Google Play например. Върви с пълен набор кабели и GPS антена, както си е в комплекта.

Цена: 400лв, намира се в София.

Никога не е имало гаранция (поръчано е от чужбина), но давам 1 месец гаранция "на мой гръб", с единствено условие ако се стигне до това да е във вид, неразличим от тоя в който съм го пратил.

За контакти: ЛС, sparky(маймуна)omegatim(точка)цом, нула889нула727пет7
    Последно редактирано от sparkybg; 09-11-19, 10:58.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Потенциален бартер с доплащане от моя страна за Alpine UTE-92BT на около 2 години и в добро състояние интересува ли те?
    При мен филма е на обратно. На "новата" кола е 2дин оригинално и трябва да преправям за да сложа Алпина, а пари за 2дин много много не ми се дават тъй като Алпина ми върши работа.
    Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
    Телефон - в профила!

Коментар

Не ме интересуват бартери. Аз музика и сега си имам не лоша Kenwood. Искам навигация с Андроид, дето да може колкото средна ръка телефон, без да е торба пари и без някой марков морков да ми дава наклон какво мога и не мога да инсталирам.

И конкретно - ще търся нещо 1Din назад с 2Din преден панел.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• IvanIvanovi
        IvanIvanovi коментира
        Редактиране на коментар
        като намериш 1 DIN такава се похвали, че и аз искам

Един въпрос, как се справя като блутуут хендсфрее - че не ми е ясно (и има ли микрофон?) и вторият за съжаление съм почти сигурен в отговора
      как да го сложа на гранд чеоки WJ (казаха ми, че е 1 и 1/2 DIN-a)?

Коментар

По прочетеното в XDA-Developers - справя се нормално. Има микрофон на панела, има и вход за външен микрофон. Лично не съм го пробвалза да кажа нещо повече - както писах, освен на бюрото ми за проба и смяна на крайното стъпало и кондензатора, друго не съм ровичкал.

Google maps работи нормално, връзва се по Wifi нормално.

Това е така-наречения MTCD/MTCE хардуер - отдавна е известен (това практически е дъното, без андроид платката, която се слага към него и може да е в много варианти, като конкретния е предпоследния - PX5 чипсет).

За твоето чероки има "bolt-on" решения, но цената е 700+ кинта.

То и това, бидейки без CD/DVD в него, вътре е почти празно и може да претърпи всякакви трансформации, но просто не ми се занимава. Много ми станаха дините.
        Последно редактирано от sparkybg; 09-11-19, 12:20.

Коментар

Up!

Коментар

Привет!

Опитвам се да ти пратя лично, но тотално не мога да разбера къде се пише текстът на съобщението с новия интерфейс. Дава ми само да пише в заглавието.

П.П. Успях да пратя, като влязох в твоя профил. От иконката тук под аватара упорито не става.
            Право казват докторите, че калта е целебна. Колкото по-дълбоко се бухнеш, толкова по-нахилен излизаш...

TLC 100 1HD-FTE manual '02 | Forester '98 | Моntesa 315 '99

Коментар

Първоначално публикуван от badeff Преглед на мнение
              Привет!

Опитвам се да ти пратя лично, но тотално не мога да разбера къде се пише текстът на съобщението с новия интерфейс. Дава ми само да пише в заглавието.

П.П. Успях да пратя, като влязох в твоя профил. От иконката тук под аватара упорито не става.
              Мда, не работи.

Отговорил съм. Кажи ако не можеш да го прочетеш.

Коментар

Продадено.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X